$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivonnaisetssa Euroopassa 2022

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti. Leivonnaiset on osa ruokaa, joka käsittelee paistetaan herkkuja ja muita jälkiruokia. Se sisältää erilaisia ​​leivonnaisia, kuten makeita ja suolaisia… Lue lisää

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Leivonnaiset on osa ruokaa, joka käsittelee paistetaan herkkuja ja muita jälkiruokia. Se sisältää erilaisia ​​leivonnaisia, kuten makeita ja suolaisia ​​piiraita, tortut, eclairs, kakut, vanukkaat, ja pullia.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivonnaisetssa Euroopassa 2022

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 
EHL Hospitality Business School
Passugg, Sveitsi

Leivonnaiset ovat sekä taidetta että tiedettä! Kun hallitset tekniikat, sinulla on enemmän työkaluja luovuutesi loistamiseen. Kuka olisi parempi kuin maailmancupin mestari: Ju ... +

Leivonnaiset ovat sekä taidetta että tiedettä! Kun hallitset tekniikat, sinulla on enemmän työkaluja luovuutesi loistamiseen. Kuka olisi parempi kuin maailmancupin mestari: Julien Gradoz ja "Meilleur Ouvrier de France": Julien Boutonnet, joka opastaa sinut moderneihin tapoihin esitellä leivonnaisten klassikoita, niiden valmistamiseen tarvittavia tekniikoita ja reseptejä ja kuinka voit helposti muokata niitä uusiin henkilökohtaisiin luomuksiisi. Tutustu leivonnaisten kursseihimme alla – jokainen kurssi voidaan suorittaa erikseen, ja se toimittaa oman EHL -osallistujatodistuksensa. Kurssin edut Palvelut Nauti huippuluokan laitteista ja teknologiasta Ohjaajat Opi ja vaihda maailman parhaiden kokkien kanssa Reseptit Hallitse ja tuo kotiin täydellinen sarja uusia reseptejä Tekniikat Harjoittele ja hanki uusia ruoanlaittotekniikoita -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 päivää
Englanti
Elo 2022
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa uni ... +

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
6 kuukautta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

Kurssin ohjelma tarjoaa ammattitaitoisen leivonnaisten, Master Ice Cream Makersin ja Master Chocolatierin esittelytapahtumia, joita Italian leipomoyhdistys opastaa.

Kurssin ohjelma tarjoaa ammattitaitoisen leivonnaisten, Master Ice Cream Makersin ja Master Chocolatierin esittelytapahtumia, joita Italian leipomoyhdistys opastaa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 viikkoa
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Fife College
Dunfermline, Yhdistynyt kuningaskunta

Ruoanlaitto ja vieraanvaraisuus ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, mikä on johtanut uusiin ja jännittäviin uramahdollisuuksiin niille, joilla on halu, taidot ja oikea pä ... +

Ruoanlaitto ja vieraanvaraisuus ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, mikä on johtanut uusiin ja jännittäviin uramahdollisuuksiin niille, joilla on halu, taidot ja oikea pätevyys päästä näille aloille. -
Kurssit
Englanti
 
Cookery School at Little Portland Street
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Meidän paistaminen kurssi on intensiivinen kolmen päivän jakson, joka vie sinut läpi keskeiset periaatteet kakkuja, leivonnaisia ​​ja leipää.

Meidän paistaminen kurssi on intensiivinen kolmen päivän jakson, joka vie sinut läpi keskeiset periaatteet kakkuja, leivonnaisia ​​ja leipää. -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ... +

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ranskalaisen leivonnaistaiteen perustekniikat. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan le ... +

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan leipomo- ja leipomoteollisuuden nykyaikaisiin tekniikoihin. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Cookery School at Little Portland Street
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Meidän ruoanlaitto alkeiskurssit vie aloittelijasta hyvän kodin kokki ja opettaa sinulle taitoja sinun täytyy kokki luottamusta.

Meidän ruoanlaitto alkeiskurssit vie aloittelijasta hyvän kodin kokki ja opettaa sinulle taitoja sinun täytyy kokki luottamusta. -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 
Cookery School at Little Portland Street
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Master alueet ruoanlaitto, jotka pidetään usein hankala ja poimia joitakin upeita reseptejä matkan varrella. Vuonna Intermediate Kokkauskurssi, voit saada erinomaisen ymmärrys ... +

Master alueet ruoanlaitto, jotka pidetään usein hankala ja poimia joitakin upeita reseptejä matkan varrella. Vuonna Intermediate Kokkauskurssi, voit saada erinomaisen ymmärrystä ja yleiskatsaus kaikista hanat ateriavalmistuksesta. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus