ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Kuvataidessa Firenze Italiassa 2021

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Ryhdy paras taiteilija, voit olla. Maisterin kuvataiteen antaa sinulle taitoja ja kokemusta tarvitaan hioa veneet ja tulla paremmaksi taiteilija kaikkialla.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Firenze on yksi väkirikkain kaupunki Italiassa. Tämä paikka on tunnettu taiteen instituutiot. Lisäksi instituutioiden kuten Firenze University of Arts ovat omistautuneet tarjoamaan laadukasta taidetta opetuksen. Nämä oppilaitokset keskittyvät kaikkien grooming opiskelijoille.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Kurssiopinnot Kuvataidessa Firenze Italiassa 2021

3 tulosta kohteessa Kuvataide, Firenze Filter

Accademia Riaci
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;12 viikkoa
Englanti
Kampus

Ohjaajat Maksut ja aikataulu 2 viikkoa 4 viikkoa 6 viikkoa 8 viikkoa 12 viikkoa Mukaan lukien

Lue lisää

Yhden vuoden kurssi

Florence Classical Arts Academy
Kurssit
<
Täyspäiväinen
Englanti
Venäjän kieli
Kampus

Firenzen venäläisen taiteen akatemia tarjoaa yhden vuoden kurssin, jota voidaan laajentaa täyteen kolmen vuoden kurssiin. Yhden lukuvuoden aikana käy läpi askel askeleelta ohj ...

Lue lisää

Graafinen suunnitteluohjelma

Florence Classical Arts Academy
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Venäjän kieli
Kampus

Ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat suunnitella ammattiaan ja niille, jotka pyrkivät onnistuneeseen uraan design studio, mainonta tai brändäys virasto ja kustantamo. ...

Lue lisää