close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa kursseja Korumuotoilussa Venäjällä 2021

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.Oikeus koru on viimeisen silauksen kaikki varusteet. Korut suunnittelijat osaavat veneen kauniita paloja koruja ja muodostaa ne asiat asuja luoda viimeistellyn ulkoasun. Koruja Kurssin suunnittel… Lue lisää

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Oikeus koru on viimeisen silauksen kaikki varusteet. Korut suunnittelijat osaavat veneen kauniita paloja koruja ja muodostaa ne asiat asuja luoda viimeistellyn ulkoasun. Koruja Kurssin suunnittelijat kaikki ne täytyy tietää luoda ja käyttää koruja suunnitellessaan.

Venäjä tai myös virallisesti kutsutaan Venäjän federaatio on maa Pohjois-Euraasiassa. Koulutus Venäjällä antavat pääasiassa valtion ja säätelee opetusministeriön ja tiede. Venäjällä, se kestää noin 70% koulutuksen ajan kosketuksissa oppitunteja opettaja, loput 30% työmäärä on omistettu riippumattoman tutkimuksen aineiston.

Suositut Kurssit Korumuotoilussa Venäjällä 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
M. K. Ammosov North-Eastern Federal University
Jakutsk, Venäjä

Kutsumme sinut kiehtovaan hanke, johon ohjelmassaan koko matkalla louhinta, jalostus ja lajittelu timantteja siirryttäessä kuohuviini timantti koruja.

Kutsumme sinut kiehtovaan hanke, johon ohjelmassaan koko matkalla louhinta, jalostus ja lajittelu timantteja siirryttäessä kuohuviini timantti koruja. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti, Venäjän kieli
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä