45 Kurssi Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot sisään Eurooppa for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    25 tuntia

    Kampuksella

    Englanti

    Tässä moduulissa opit, miten liiketoiminta voi edistää kestävämmän ja tasa-arvoisemman maailman pyrkimystä yhdistämällä teoriaa, käytäntöä ja työtä todellisessa vaikutuslähtöisessä projektissa. Kestävyys on kaikkien 21. vuosisadan maailmanlaajuisten keskustelujen keskiössä, koska tarve liikkua isosti ja nopeasti on välttämätöntä. Tämä kurssi antaa sinulle vahvan perustan kestävän kehityksen ja sosiaalisten vaikutusten liikkeen keskeisille teorioille ja toimijoille.

    • Swindon, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Cranfield, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kampuksella

    Englanti

    • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    6 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ryhdy kestävän arvonluonnin johtajaksi organisaatiossasi. Yrityksiä tarkastellaan yhä enemmän niiden panoksensa suhteen yhteiskunnan ja ympäristön hyväksi. Tätä taustaa vasten ympäristövaikutuksensa huomioon ottava liiketoimintastrategia on elintärkeä. Yritysjohtajille, joilla on kyky ajaa kestävää kehitystä ja siirtää perinteisiä arvonluontimenetelmiä kohti kolminkertaisen tuloksen käsitettä, on kasvanut kysyntä.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteet, tavoite vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 55 prosenttia vuoteen 2030 mennessä, vasikkateollisuuteen kohdistuvat kasvavat paineet ja fossiilisten polttoaineiden ehtyminen ovat toistuvia aiheita päivittäisissä uutisohjelmissa. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää ymmärtää näiden kysymysten täsmälliset vaikutukset ja niiden vaikutus yksityishenkilöihin ja yrityksiin. Mutta mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Mitkä ovat seuraukset sinulle? Työmatkalla? Ja mitä voit tehdä, jotta tilanne muuttuisi myönteisesti? Miten voit löytää sisäisen liikkeellelähtösi ja edistää positiivista muutosta liiketoiminnassa? Selvitetään se yhdessä tällä kesäkurssilla!

    • Online

    Osa-aikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ota selvää, kuinka voit vastata kestävän kehityksen haasteisiin rakennetussa ympäristössä hyödyntääksesi alan mahdollisuuksia.

    • Madrid, Espanja

    Osa-aikainen

    7 viikkoa

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Espanja

    Yrityksen sosiaalisen vastuun ja kestävän kehityksen asiantuntijan nimi CMI Business School , ensimmäisestä yritysvastuuseen erikoistuneesta CMI Business School , jossa ihmisten nuhteettomuus on keskeisessä asemassa oppiakseen prosesseja ja tekniikoita uudesta yhteistyön näkökulmasta ja saavuttaen siten parhaat tulokset.

    • Nantes, Ranska

    Täysaikainen

    1 lukukausi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä lukukausi tarjoaa opiskelijoille ympäri maailmaa monipuolisen ja monitieteisen lähestymistavan puutieteeseen ja kestävään hoitoon. Se antaa osallistujille mahdollisuuden edistää kestävämpää maailmaa käyttämällä teknisiä työkaluja. Kurssi toteutetaan kokonaan englanniksi.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Osallistumalla tälle kurssille tarkastelet kestävää kehitystä globaalista ympäristönäkökulmasta. Covid-19-pandemian jälkeen maailma keskittyy uudelleen ilmaston lämpenemiseen ja ilmastonmuutokseen sekä siihen, mihin toimiin yritykset ja kansalaiset voivat ryhtyä hiilidioksidipäästöjen kielteisten vaikutusten hidastamiseksi. Monet organisaatiot välttävät kestämättömien liiketoimintakäytäntöjensä seurauksia ja pyrkivät "ulkoistamaan" eli siirtämään saasteiden ja ilmastonmuutoksen kustannukset muille. Samaan aikaan köyhimmät maat kärsivät köyhyydestä, huonoista sanitaatioista, nälästä tai muiden perusihmisoikeuksien puutteesta. Koulutuskurssimme ottaa huomioon useiden yritysten ja globaalien toimijoiden, kuten Yhdistyneiden kansakuntien, yhteistyöaloitteet, joiden avulla voimme purkaa kestävän kehityksen, globalisaation, ilmastonmuutoksen ja ympäristön kestävyyden langat.

    • 's Hertogenbosch, Alankomaat
    • Breda, Alankomaat

    Kampuksella

    Englanti

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    700 tuntia

    Etäopiskelu

    Englanti

    Environmental Studies erittely antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada tietoa ympäristöön, ja tieteellinen prosesseja, jotka hallitsevat ja vaikuttaa siihen.

    • Florence, Italia

    Kampuksella

    Englanti

    • Aalborg, Tanska

    Kampuksella

    Englanti

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 tunnin

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tutustu kriittiseen infrastruktuuriin, vaarojen tunnistamiseen ja ennaltaehkäisevään kunnossapitoon tällä ilmaisella verkkokurssilla.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    SOS-sertifioitu kurssi niille, jotka haluavat hankkia tarvittavat käytännön taidot tullakseen ympäristösuunnittelun konsultiksi arkkitehtuurin ja tekniikan aloilla.

    • Online United Kingdom

    Osa-aikainen

    6 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Hanki esittely muotiin ja kestävyyteen liittyvissä asioissa, asialistoissa ja konteksteissa muuttuvassa maailmassa.