ACADEMICCOURSES

Vertaa 2 Kurssia Kestävä johtaminenssa

Kurssi on koulutusohjelma, joka voi kestää muutamasta kuukaudesta useita vuosia. Päätyttyä Opiskelija usein myöntää todistus tai tutkintotodistus, joka osoittaa heidän oppimista ja kokemusta niiden tutkimuskohde.

Mikä on kurssin kestävän hoidon? Tämä kenttä on suhteellisen uusi, ja kasvaa vuoteen kuin ympäristötietoisuus leviää. Kurssit on yleensä erityinen painopiste, kuten merien biomassa, kestävää energiaa tai metsänhoitoa. Kuitenkin kaikki kurssit yleensä käsitellä keskeisiä periaatteita tieteellinen menetelmä, erityisesti koska se liittyy ympäristö- tiedettä. Uralla voi sisältää melkoisesti poissaolo tarkkailemalla ja tutkimiseen ekosysteemien, elinympäristöjen ja vaihtoehtoisia energialähteitä.

Ehkä merkittävin etu ilmoittautumalla kurssin kestävän hoidon on arvokas tilaisuus se tarjoaa oppia alalla ja mitkä työskentelevät se merkitsee.Opiskelijat ovat usein alttiina useille eri tieteenalojen kentässä, jotta he voivat selvittää, onko kestävä hallinta on alue he haluaisivat jatkaa ammattitaitoisesti ohjelman päätyttyä.

Kukin ohjelma liittyy erilaisia ​​kustannuksia, sisältäen opetuksen, osallistumismaksuista ja oppikirjan hinnat. Paras voimavara erityisiä tietoja kurssin 's kustannus on hakutoimistopalvelut koulun osalta.

Tutkinnon tietenkin kestävä hallinta ovat päätyneet työskentelemään alan laajaa aloilla. Opetussuunnitelma näistä kursseista on riittävän laaja auttaa opiskelijoita etenemään kohti useita uran politiikan, tekniikan ja kestävän kehityksen. Suoritettuaan kurssin opiskelija voi päättää hakea maahantulo-tason tehtävissä suoraan tai ilmoittautua enemmän luokkia, jotta edelleen erikoistua tietojaan.Kummassakin tapauksessa, valmistuneet voivat alkaa rakentaa uran ympäristön puolestapuhujat, konsultteja tai tutkijoita.

Lopulta kurssi kestävä hallinta voi olla kannustava ja palkitseva polku tutkimus johtaa useita samalla mielekkääseen työuraan. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita löytämään ja soveltamalla kurssin kannustetaan käyttämään myytävät ohjelmat. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Kestävä johtaminen Filter

Oxfordin johtava kestävien yritysten ohjelma

Saïd Business School, University of Oxford
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
6 viikkoa
Englanti
Online

Yritykset tarkkailevat yhä enemmän niiden osallistumista yhteiskuntaan ja ympäristöön. Tätä taustaa vasten liiketoimintastrategia, joka katsoo sen ympäristövaikutukset, on eli ...

Lue lisää

Kestävä johto, 100 ratkaisua maailmalle Kurssi

European Summer School
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
10 päivää
Englanti
Kampus

Tässä kurssissa opit, mitä tarvitaan, jotta joukkueesta tai yrityksestä tulee tehokas johtaja. Saat selville, miten voit tehokkaasti kommunikoida ja motivoida joukkuetoverisi, ...

Lue lisää