close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 2 Kurssia Kaupunkisuunnittelussa

Kurssi läpäisee tietyn opintoalueen. Kurssilla voi olla erilaisia ​​opetusmoduuleja, kuten opetusohjelmia, luentoja ja arviointeja. Monissa tapauksissa kurssit antavat opiskelijoille lisäkoulutusta ja ammatillista koulutusta. Mitä ovat kaupunkisuunnittelun kursseja? Nämä kurssit opettavat oppilaita optimoimaan maankäytön kunnianhimoa yhteisöissä kaupunkiympäristöissä. Kurssilla… Lue lisää

Kurssi läpäisee tietyn opintoalueen. Kurssilla voi olla erilaisia ​​opetusmoduuleja, kuten opetusohjelmia, luentoja ja arviointeja. Monissa tapauksissa kurssit antavat opiskelijoille lisäkoulutusta ja ammatillista koulutusta.

Mitä ovat kaupunkisuunnittelun kursseja? Nämä kurssit opettavat oppilaita optimoimaan maankäytön kunnianhimoa yhteisöissä kaupunkiympäristöissä. Kurssilla yhdistyvät yleensä useat tieteenalat, kuten suunnittelu, maisemasuunnittelu, kaupunkisuunnittelu ja arkkitehtuuri. Aihepiireihin kuuluvat kiinteistötalous, julkinen politiikka, kaupunkisuunnitteluteoria ja kaupunkisuunnittelun historia. Opiskelija voi osallistua kenttätutkimuksiin, joihin sisältyy ratkaisujen löytäminen todellisiin kaupunkisuunnitteluun.

Kaupunkisuunnittelun opiskelijoilla on yleensä hyvät viestintä- ja analyyttiset taidot, jotka auttavat heitä menestymään valitsemissaan ammateissa. Organisaation taidot, joita he kehittävät, ovat hyödyllisiä heidän henkilökohtaisen elämänsä jäsentämisessä.

Kurssit kaupunkisuunnittelussa ovat erilaiset hintarakenteet. Mitä opiskelijat maksavat, riippuu useista tekijöistä, kuten tarvikkeista, kurssin pituudesta ja koulun sijainnista. Lisätietoja kustannuksista on parasta, että tulevat opiskelijat ottavat yhteyttä akateemisiin laitoksiin.

Kaupunkisuunnittelun kurssi voi johtaa monenlaisiin urapolkuihin. Ammatti tarjoaa yksilöille paljon erilaisia. Yksityissektorilla ja julkisella sektorilla on työllistymismahdollisuuksia. Paikallisella, valtiollisella ja liittovaltion hallituksella on usein suuri kysyntä päteville työhönottajille. Yksilöt voivat työskennellä teknisten ja arkkitehtonisten yritysten tai teknisten, tieteellisten ja liikkeenjohdon konsulttiyritysten kanssa. Näiden asiantuntijoiden työtehtävät ovat esimerkiksi kaupunkisuunnittelija, urbaani suunnittelija ja nuorempi kaupunkisuunnittelija. Kasvavan väestönkasvun ansiosta tällä alalla työskentelevien ammattilaisten kysyntä on hyvä.

Opiskelijoilla on monia vaihtoehtoja kaupunkisuunnittelun opiskelussa. Online kursseja ovat yksi oppimismoduuli, joka antaa opiskelijoille mukavuuden ja joustavuuden, jota he tarvitsevat saavuttaakseen akateemiset tavoitteensa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
exMedia
Köln, Saksa

Uusi monitieteinen muotoilun, tutkia muutoksia arkkitehtuurin, kaupunki- / alueellinen tila syntymässä "tietojen ikä", luotaa vuorovaikutusta arkkitehtuurin / rakentamiseen ja ... +

Uusi monitieteinen muotoilun, tutkia muutoksia arkkitehtuurin, kaupunki- / alueellinen tila syntymässä "tietojen ikä", luotaa vuorovaikutusta arkkitehtuurin / rakentamiseen ja tilaa joukkotiedotusvälineiden ja viestintäverkkoihin. Se kehittää skenaarioita vuorovaikutus julkisen kaupunki- ja julkisen tiedottamisen tila. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
MADIN USAL
salamanca, Espanja

Satunnaiset Course: Regeneration ja kaupunkisuunnittelu, On-Line.

Satunnaiset Course: Regeneration ja kaupunkisuunnittelu, On-Line. -
Kurssit
Osa-aikainen
20 tuntia
Espanjalainen
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä