ACADEMICCOURSES

Vertaa 2 Kurssia Kasvitiedessa

Kurssi on polku tutkimuksen yleensä avoinna ylioppilaita. Kurssit vaihtelevat kestoltaan muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, ja voi tarjota intensiivinen opettavainen kokemus opiskelijoille etsivät sitoutumaan annetusta aiheesta.

Yksi aihe opiskelijat voivat keskittyä on kasvitieteitä. Mikä on tietenkin kasvitieteitä? Tämä tutkimuskohde keskittyy tutkimukseen kasvien, ja on melko laaja soveltamisala. Opiskelijat on mahdollisuus oppia, esimerkiksi, miten eri kasvit vastata taudinaiheuttajia, ilmastonmuutokseen ja saalistajat. Opetussuunnitelma edellyttää yleensä opetusta ja kenttätyö kasvitieteen, solubiologian ja maaperätutkimukset. Jokainen kurssi on erilainen, mutta useimmat edellyttävät jonkin verran riippumatonta tutkimusta kasveihin.

Yksi etu jatkaa uraansa kasvitieteitä on, että tämä on alati laajeneva kenttä. Kaukana pysähtynyt tutkimuskohde, kasvitieteitä muuttuu jatkuvasti ansiosta uusia löytöjä ja teorioita.Opiskelijat, jotka ilmoittautua kursseille voi saada tunteen näitä jännittäviä mahdollisuuksia ja ehkä työskennellä rakentaa uraa, jonka avulla he voisivat edistää tiedon kenttään.

Jokainen kasvitieteitä kurssi liittyy erilaisia ​​kustannuksia. Koulun 's Hakutoimisto on paras paikka löytää tarkkoja tietoja opetusta, osallistumismaksuista ja rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset.

Mitä uraa, opiskelijoiden näistä ohjelmista ovat hyvin varustettuja harjoittaa mitään useissa tehtävissä. Jotkut valitsevat erikoistua oppimistaan ​​tiettyyn puoli kasvitieteitä kautta päällikön tai PhD ohjelma. Nämä opiskelijat voivat mennä töihin kuin kasvitieteen, kasvien biologien tai luonnonsuojelijat. Toiset voivat halutessaan liittyä korkeakoulujen ja opettaa saapuvan sukupolvien opiskelijoille kasvitieteitä. Kuitenkin riippumatta opiskelijan 's ultimate uratavoitteisiin alaan kasvien, kurssi kasvitieteitä voi toimia yrityksen perusta tiedon ja kokemuksen.

Jos kasvitieteitä tuntuu ihanteellinen uran sinulle, harkita lähdet ilmoittautumalla kurssin. Meidän myytävät ohjelmat voivat auttaa sinua kaventamaan valintoja koulu, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Kasvitiede Filter

Kurssi cellbiology, eläinten ja kasvien fysiologia

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kurssit
<
Full-time
<
19 viikkoa
Englanti
Kampus

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Ce ...

Lue lisää

Igcse yhdistetään tiede kurssi

UK Open College
Kurssit
<
Part-time
<
300 tuntia
Englanti
Online

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemo ...

Lue lisää