Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 2 Kurssia Kasvitiedessa

Kurssi on polku tutkimuksen yleensä avoinna ylioppilaita. Kurssit vaihtelevat kestoltaan muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, ja voi tarjota intensiivinen opettavainen kokemus opiskelijoille etsivät sitoutumaan annetusta aiheesta.

Yksi aihe opiskelijat voivat keskittyä on kasvitieteitä. Mikä on tietenkin kasvitieteitä? Tämä tutkimuskohde keskittyy tutkimukseen kasvien, ja on melko laaja soveltamisala. Opiskelijat on mahdollisuus oppia, esimerkiksi, miten eri kasvit vastata taudinaiheuttajia, ilmastonmuutokseen ja saalistajat. Opetussuunnitelma edellyttää yleensä opetusta ja kenttätyö kasvitieteen, solubiologian ja maaperätutkimukset. Jokainen kurssi on erilainen, mutta useimmat edellyttävät jonkin verran riippumatonta tutkimusta kasveihin.

Yksi etu jatkaa uraansa kasvitieteitä on, että tämä on alati laajeneva kenttä. Kaukana pysähtynyt tutkimuskohde, kasvitieteitä muuttuu jatkuvasti ansiosta uusia löytöjä ja teorioita.Opiskelijat, jotka ilmoittautua kursseille voi saada tunteen näitä jännittäviä mahdollisuuksia ja ehkä työskennellä rakentaa uraa, jonka avulla he voisivat edistää tiedon kenttään.

Jokainen kasvitieteitä kurssi liittyy erilaisia ​​kustannuksia. Koulun 's Hakutoimisto on paras paikka löytää tarkkoja tietoja opetusta, osallistumismaksuista ja rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset.

Mitä uraa, opiskelijoiden näistä ohjelmista ovat hyvin varustettuja harjoittaa mitään useissa tehtävissä. Jotkut valitsevat erikoistua oppimistaan ​​tiettyyn puoli kasvitieteitä kautta päällikön tai PhD ohjelma. Nämä opiskelijat voivat mennä töihin kuin kasvitieteen, kasvien biologien tai luonnonsuojelijat. Toiset voivat halutessaan liittyä korkeakoulujen ja opettaa saapuvan sukupolvien opiskelijoille kasvitieteitä. Kuitenkin riippumatta opiskelijan 's ultimate uratavoitteisiin alaan kasvien, kurssi kasvitieteitä voi toimia yrityksen perusta tiedon ja kokemuksen.

Jos kasvitieteitä tuntuu ihanteellinen uran sinulle, harkita lähdet ilmoittautumalla kurssin. Meidän myytävät ohjelmat voivat auttaa sinua kaventamaan valintoja koulu, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Kasvitiede

UK Open College

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, ... [+]

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemoja ja kuvioita. Kokeellinen pohjautuva osaamisen oikea ja turvallinen laboratoriotekniikoiden kehitetään sekä opiskelijoiden kyky muodostaa hypoteeseja ja suunnittelu kokeiluja testata niitä. Tämä yksikerroksiset pätevyys arvioidaan kolmella paperit - yksi kumpikin kemian, biologian ja fysiikan. Opiskelijat jaetaan kahteen International Lukio laadut A * G.

Arviointi: IGCSE Yhdistetty Science (double Award) Hyväksyntä: Kyllä QCF Kirjattu: Kyllä Myöntäjä: Edexcel Aloituspäivä: Anytime - Meillä ilmoittautua 365 päivää vuodessa Kesto: Joustava - Noin 300 tuntia - 12 kuukautta Max Support kurssin tavoitteena Levittää järjestelmällisesti määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemoja ja kuvioita Lisäksi opiskelijoiden arvostusta käytännön luonne tieteen, kehittää kokeellinen pohjautuva osaamisen oikea ja turvallinen laboratoriotekniikat Kehittämään arvostusta merkityksestä tarkka kokeellista työtä tieteen menetelmän ja raportointi Kehittää opiskelijoiden kykyä muodostaa hypoteeseja ja suunnittelu kokeiluja testata niitä Yllä ja kehittää nauttimista, ja kiinnostus, tiedemaailmassa Edistää arvostusta merkityksestä tieteen laajempien sosiaalisten, ympäristö-, taloudellisia ja teknologisia yhteyksissä, joissa on arvioitu eettisten kysymysten Tutkintovaatimukset ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
300 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecul ... [+]

Cellbiology, eläinten ja kasvien fysiologia

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Cell Biology. Kurssi kattaa myös käsitteen pahanlaatuisten solujen kasvua ja antaa esimerkkejä molekyylitason mekanismeista syövän etenemiseen. Eläinten ja kasvien fysiologia kurssi keskittyy monisoluisten eläinten ja putkilokasvit. Eri organismi tasoilla molekyylitasolta fysiologisiin, on integroitu. Rakenne ja toiminta eläinten elinten ja elinjärjestelmien tarkastellaan seuraavissa yhteyksissä; liikkeeseen, hengitys, hermosto, hormonitoimintaan, erittyminen, ravitsemus, ja kehitysbiologian. Koskeva kasveja on erityistä huomiota fotosynteesi, soluseinä, anatomia, kasvun ja kukinnan.... [-]

Ruotsi Umeå Skellefteå
Request Info
Englanti
Full-time
19 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi