Filter
Kurssit
Kiina

Vertaa kursseja Kasvatustiedessa Kiinassa 2019

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Jos koulutuksesta haluaa uran itselleen, täytyy suorittaa tuleville kasvattajille suunniteltuja kursseja. Onneksi järjestetään hyvinkin paljon erilaisia kursseja niille, jotka haluavat täydentää aiempaa osaamistaan jonkin asteen opettajan pätevyydellä. Kursseja voi suorittaa lukuisissa oppilaitoksissa kaikkialla maailmassa.

Kiina pyrkii edistämään kehitystä ensimmäisen luokan yliopistoja. Kiinan 's talous on jo nyt maailman ' s toiseksi suurin ja kasvaa edelleen. Kokeminen sen kulttuuria ja ymmärtämään sen markkinoiden kasvu lisäävät urasi.

Suositut Kurssit Kasvatustiedessa Kiinassa 2019

Read More Read Less

1 Results in Kasvatustiede, Kiina

Dalian Maritime University

College Valmistelevat ohjelma (CPP) on yhden vuoden tutkimuksessa ohjelman tarkoituksena on valmistella valittujen ylioppilaita ottamista perustutkintoa ohjelma Dalian Ma ... [+]

Yleinen johdanto

College Valmistelevat ohjelma (CPP) on yhden vuoden opinto-ohjelma on suunniteltu valmistamaan valikoituja ylioppilaita ottamista perustutkintoa ohjelma Dalian Maritime University (DMU).

CPP tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden oppia kiinan kieltä, kiinalainen kulttuuri, matematiikka, ja Englanti järjestelmällisesti. Liittymällä mukaan tähän ohjelmaan sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kielellä käytäntöjä ja sosiaalista toimintaa. Läpi vuoden oppimista, voit hallita perustiedot kiinan kielen taitoa ja kulttuurin tuntemus, joissa tietty Kiinan sanatonta viestintää kyky ja kulttuurien taidon; seurauksena, sinun tulee pohjimmiltaan on ominaisuudet, joita tarvitaan jatkaa kandidaatin tutkinto kursseja DMU.... [-]

Kiina Dalian
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi