Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa Kurssia Molekulaariset biotieteetssa

Kurssi on osa, yliopistossa tai korkea-oppimisen opintokokonaisuus. Voit ottaa luokat lähes mitään, riippuen opiskelemme tutkintotodistuksesta, tutkinnon tai todistus. Jokainen merkittävä tai pitoisuus on oma joukko kursseja, joita tarvitaan valmistumisen. Monet ihmiset valitsevat kursseja perustuu niiden edellytetään luokkien ja niiden korkotaso.

Jos etsit osaksi tutkinnon biologian tai liittyvältä alalta, kurssi molekyyli- biotieteet voi olla hyvä idea. Mikä on tietenkin molekyyli biotieteiden? Tämä on jatko-tason kurssi, joka on osa työskentelevät kohti tohtorin biologian tai liittyvältä alalta. Kurssi sisältyy työtä sekä tutkimus- ja laboratoriossa. On joitakin ohjelmia, jotka myös keskittyvät liittyvät tutkimukseen tuotekehitykseen.

On olemassa monia etuja ottaen tämän tyyppisen kurssin. Kurssi molekyyli- biotieteet on tärkeä askel kohti ansaita biologian tohtorin tai maisterin biologian.Joissakin kouluissa voit jopa saada tutkinto molekyylitason biotieteiden. Tämäntyyppinen tietenkin erinomainen tapa saavuttaa merkittäviä virstanpylväitä harjoittamisesta tutkinnon.

Kustannukset tämän nimenomaisen kurssin vaihtelee kouluittain. On monia tekijöitä vaativille todellinen hinta, mukaan lukien asuinpaikka, jossa koulu sijaitsee ja koulun itse. Tarkistaminen potentiaalisia kouluissa on paras tapa saada tietää, mitä tämä kurssi maksaa.

Ottamalla tämän kurssin, olet luomassa pohjaa monia mielenkiintoisia uraa. Ihmiset, jotka ottavat tämän kurssin osana koulutusohjelman voi mennä olla lääkäreitä, mikrobiologeja, lääketieteen tutkijat, biokemistejä tai immunologeja, joukossa monia muita uravalintoja. Koska tämä kurssi keskittyy lääketieteellisen tutkimuksen, ottaen tämän kurssin voi olla hyödyllistä, jos etsit uran tahansa lääketieteen alalla.

Voit nyt mietin, mitä paras tapa hakea kurssille molekyyli biotieteiden voi olla.Läpi online-lähteistä on aina loistava valinta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Molekulaariset biotieteet

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecul ... [+]

Cellbiology, eläinten ja kasvien fysiologia

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Cell Biology. Kurssi kattaa myös käsitteen pahanlaatuisten solujen kasvua ja antaa esimerkkejä molekyylitason mekanismeista syövän etenemiseen. Eläinten ja kasvien fysiologia kurssi keskittyy monisoluisten eläinten ja putkilokasvit. Eri organismi tasoilla molekyylitasolta fysiologisiin, on integroitu. Rakenne ja toiminta eläinten elinten ja elinjärjestelmien tarkastellaan seuraavissa yhteyksissä; liikkeeseen, hengitys, hermosto, hormonitoimintaan, erittyminen, ravitsemus, ja kehitysbiologian. Koskeva kasveja on erityistä huomiota fotosynteesi, soluseinä, anatomia, kasvun ja kukinnan.... [-]

Ruotsi Umeå Skellefteå
Request Info
Englanti
Full-time
19 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi