close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Kurssia Kansainvälinen johtaminenssa

Kurssi in International Management on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat taustalla, joka sisältää matematiikan, yritysviestintä ja perus atk sovelluksia. Ne, jotka etsivät korkeampaa johto tai pyrkivät kohti sertifikaatit usein tämäntyyppisiä tietenkin. Kuka tahansa voi ihmetellä, mitä on tietenkin kansainvälistä hallintaa? Se on yleensä osa-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoil… Lue lisää

Kurssi in International Management on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat taustalla, joka sisältää matematiikan, yritysviestintä ja perus atk sovelluksia. Ne, jotka etsivät korkeampaa johto tai pyrkivät kohti sertifikaatit usein tämäntyyppisiä tietenkin.

Kuka tahansa voi ihmetellä, mitä on tietenkin kansainvälistä hallintaa? Se on yleensä osa-ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja tutkia, hallita ja analysoida puolia kansainvälisen kaupan yrityksille. Ohjaaja asiantuntemus voi esittää kurssin materiaalin eri muodoissa, harjoituksia ja hankkeita, jotka perehdyttää kysymyksiä syntyy todennäköisesti uraansa.

Päätyttyä työselostus, opiskelija voi hakea säätiöt oppinut enemmän edistyneiden tunneilla. Tämä tieto on välittömästi hyötyä niille, jotka ovat jo luoneet uraa.

Kurssit kansainvälisissä hallinta ovat saatavilla ympäri maailmaa, ja ne vaihtelevat syvyys tarjotun aineiston ja pituutta luokan. Kustannukset vaihtelevat suuresti näihin tekijöihin, mutta henkilö, joka on kiinnostunut voi oppia kulut kunkin toimielimen samalla tutkien kursseja, jotka sopivat hänen koulutustarpeisiin.

Kansainvälinen hallinta käsittää useita eri aloilla. Näitä ovat kansainvälisen kaupan tutkimus, toimitusketjun hallinta, henkilöstöhallinto, myynti ja markkinointi, muutamia. Opiskelijat joidenkin kursseista päätökseen voidaan myöntää maahantulo-tason tehtävissä, kun taas tutkinnon voi valmistaa heitä keskitason tehtävissä. Liiketoiminnan kehittäminen johtajat, kansainvälisen myynnin johtajat ja logistiikka koordinaattorit ovat vain kolme monia vaihtoehtoja käytettävissä niille, jotka harjoittavat työtä tällä alalla.

Kurssi in International Management on tyypillisesti otettu osaksi perus-tai jatko tasolla ohjelma, ja monet instituutiot ovat edellytyksiä, jotka on täytettävä ennen kuin ilmoittautuminen on mahdollista. Tukea opiskelijaa löytämään kurssi, joka sopii heille, monet yliopistot tarjoavat etäopiskelun vaihtoehtoja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
European School of Economics
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta +4 Lisää

ESE: n erikoisohjelma on suunniteltu johtamisen taitojen ja valtavuuden kehittämiseksi ja yhteensovittamiseksi sen varmistamiseksi, että kansainvälisillä markkinoilla toimivil ... +

ESE: n erikoisohjelma on suunniteltu johtamisen taitojen ja valtavuuden kehittämiseksi ja yhteensovittamiseksi sen varmistamiseksi, että kansainvälisillä markkinoilla toimivilla johtajilla on tarvittava ymmärrys ja näkemys menestyksestä tällä alalla. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 kuukautta
Englanti
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä