ACADEMICCOURSES

Vertaa 3 Kurssia Kalatalous ja vesiviljelyssa

Monille ylioppilaita, ilmoittautumalla kurssin on edullinen seuraava askel jatkaa opintojaan ja työtä kohti uran. Kurssit voivat esitellä oppilaille annetaan koulutusaloittain ja valmistella heitä korkeakoulujen tai lähtötason työpaikkoja tällä alueella.

Mikä on kurssi vesiviljelyn ja kalastuksen? Tämä on tutkimuskohde, joka keskittyy hankinnasta kalaa ja muita mereneläviä vankeudessa. Kalastus auttaa toimittaa paljon kalaa tänään 's markkinoilla, mikä vähentää rasitusta, että kalastus on luonnonvaraisia ​​lajeja. Opiskelijat kursseille annetaan usein toimeksiantoja aiheista, jotka vaihtelevat hydrologian meribiologiaan ja ekologia. Opetussuunnitelma opettaa opiskelijoille sisempi toimintaa kalastuksen sekä niiden vaikutus paikalliseen ekosysteemeihin.

Yksi keskeinen etu ottaen kurssin vesiviljelyn ja kalastuksen on, että kalan kysyntä kasvaa päivä päivältä.Kalastus on pystyttävä vastaamaan tähän kysyntään, mikä voi tarkoittaa laajentamista ja henkilökunnan. Tästä syystä opiskelijat, jotka valitsevat tämän kurssin ja jotka ovat kiinnostuneita saamaan uran sisällä kalastus on hyvät mahdollisuudet, että voimme tehdä niin.

Erilaiset kurssit vesiviljelyn ja kalastuksen on erilaisia ​​kustannuksia. Opetus, ilmoittautuminen ja rekisteröintimaksut riippuu pitkälti koko koulun ja missä se sijaitsee. Ota koulu 's Hakutoimisto suoraan lisätietoja.

Valmistuneet näistä opinto-ohjelmiin on monenlaisia ​​uravaihtoehtoja avoinna. Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita johtotehtävissä sisällä vesiviljelyalan korkeakoulutus voi olla tarpeen. Opiskelijat voivat myös halutessaan aloittaa toimintansa lähtötason tehtävissä kalastustuotteiden komplekseja heti.Toisaalta, taitoja ja tietoja saatu tällä tiellä opinto voidaan myös kääntää useita muut alat, kuten luonto säilyttäminen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan sen kurssin vesiviljelyn ja kalastuksen, meidän hakutietokanta ohjelmat voivat auttaa sinut alkuun. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

3 tulosta kohteessa Kalatalous ja vesiviljely Filter

Kestävä vesiviljelymoduuli

University of St Andrews
Kurssit
14 Syys 2020
<
Full-time
<
9 viikkoa
15 Huhti 2020
Englanti
Online

Kestävän vesiviljelyn modulaarinen kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella yksittäisiä moduuleja osa-aikaisesti, e-oppimisesta, jatko-tason moduuleista, joiden ta ...

Lue lisää

Vesiviljely

Fleming College
Kurssit
<
Full-time
Englanti
Kampus

Vesiviljely koskee monia toimintoja, jotka liittyvät pääasiassa maatalouteen meren ja makean veden kaloja ja äyriäisiä. Lohiteollisuuden osuus useimpien vesiviljelyn liiketoim ...

Lue lisää

Kalaa ja villieläinten teknikko

Fleming College
Kurssit
<
Full-time
<
4 lukukaudet
Englanti
Kampus

Fish and Wildlife teknikko ohjelma voi johtaa sinut palkitseva ura, jossa yhdistyvät rakkautta ulkona ja hyvin kiinnostunut kalojen ja villieläinten, joiden sitoutuminen vastu ...

Lue lisää