Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 3 Kurssia Kalatalous ja vesiviljelyssa

Monille ylioppilaita, ilmoittautumalla kurssin on edullinen seuraava askel jatkaa opintojaan ja työtä kohti uran. Kurssit voivat esitellä oppilaille annetaan koulutusaloittain ja valmistella heitä korkeakoulujen tai lähtötason työpaikkoja tällä alueella.

Mikä on kurssi vesiviljelyn ja kalastuksen? Tämä on tutkimuskohde, joka keskittyy hankinnasta kalaa ja muita mereneläviä vankeudessa. Kalastus auttaa toimittaa paljon kalaa tänään 's markkinoilla, mikä vähentää rasitusta, että kalastus on luonnonvaraisia ​​lajeja. Opiskelijat kursseille annetaan usein toimeksiantoja aiheista, jotka vaihtelevat hydrologian meribiologiaan ja ekologia. Opetussuunnitelma opettaa opiskelijoille sisempi toimintaa kalastuksen sekä niiden vaikutus paikalliseen ekosysteemeihin.

Yksi keskeinen etu ottaen kurssin vesiviljelyn ja kalastuksen on, että kalan kysyntä kasvaa päivä päivältä.Kalastus on pystyttävä vastaamaan tähän kysyntään, mikä voi tarkoittaa laajentamista ja henkilökunnan. Tästä syystä opiskelijat, jotka valitsevat tämän kurssin ja jotka ovat kiinnostuneita saamaan uran sisällä kalastus on hyvät mahdollisuudet, että voimme tehdä niin.

Erilaiset kurssit vesiviljelyn ja kalastuksen on erilaisia ​​kustannuksia. Opetus, ilmoittautuminen ja rekisteröintimaksut riippuu pitkälti koko koulun ja missä se sijaitsee. Ota koulu 's Hakutoimisto suoraan lisätietoja.

Valmistuneet näistä opinto-ohjelmiin on monenlaisia ​​uravaihtoehtoja avoinna. Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita johtotehtävissä sisällä vesiviljelyalan korkeakoulutus voi olla tarpeen. Opiskelijat voivat myös halutessaan aloittaa toimintansa lähtötason tehtävissä kalastustuotteiden komplekseja heti.Toisaalta, taitoja ja tietoja saatu tällä tiellä opinto voidaan myös kääntää useita muut alat, kuten luonto säilyttäminen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan sen kurssin vesiviljelyn ja kalastuksen, meidän hakutietokanta ohjelmat voivat auttaa sinut alkuun. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Kalatalous ja vesiviljely

Fleming College

Fish and Wildlife teknikko ohjelma voi johtaa sinut palkitseva ura, jossa yhdistyvät rakkautta ulkona ja hyvin kiinnostunut kalojen ja villieläinten, joiden sitoutuminen ... [+]

Fish and Wildlife teknikko ohjelma voi johtaa sinut palkitseva ura, jossa yhdistyvät rakkautta ulkona ja hyvin kiinnostunut kalojen ja villieläinten, joiden sitoutuminen vastuulliseen luonnonvarojen hallintaan.

Ohjelmassa korostetaan Lisäksi tallenna luokkahuonetunteja oppimisen teoriaa ja taitoja, joita tarvitaan käytännön työstä, sinun viettää paljon aikaa kalojen ja villieläinten laboratoriotyöskentelyyn sekä osallistuu lukuisia retkiä kenttään. 3. lukukausi, voit osallistua viikon kalastuksen kenttään leiri, jossa tulee työskentelemään pienissä veneissä, käsittely- rysät ja elävien kalojen. Aikana kenttä retkiä voit harjoitella kalatalouden johtamistaidot ja oppia logistiikan mukana suunnittelussa ja toteutuksessa alan hankkeita, kuten kahlaamista liikkuvat vedessä tiputtaa reppu. Saat myös viettää paljon aikaa luonnossa oppiminen kasvien, lintujen ja nisäkkäiden tunnistaminen taitoja, kaukokartoitusta kuten seuranta eläimet epätasaisessa maastossa, ja suorittaa villieläinten havaintoja kaikissa sääolosuhteissa, kuten sade, syvässä lumessa, ja äärimmäisissä lämpötiloissa. Miksi valita Fleming Ohjelmamme on vain yksi Ontario hyväksymä Pohjois-Amerikan Wildlife Technology Association (NAWTA). Fleming on yksi vain kaksi korkeakoulujen maakunnassa tarjoaa Fish and Wildlife ohjelma, ja vain toinen sijaitsee Etelä-Ontariossa. Kattava, haastava koulutusta saat tähän ohjelmaan, helpottaa tiedekunnan kanssa kokemusta, takaa, että tulet saamaan hyvin pyöristetty, asianmukaisiin taitoihin työnantajat pyrkivät. Yhteiset Ensimmäinen lukukausi ... [-]
Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fleming College

Vesiviljely koskee monia toimintoja, jotka liittyvät pääasiassa maatalouteen meren ja makean veden kaloja ja äyriäisiä. Lohiteollisuuden osuus useimpien vesiviljelyn liik ... [+]

Vesiviljely koskee monia toimintoja, jotka liittyvät pääasiassa maatalouteen meren ja makean veden kaloja ja äyriäisiä. Lohiteollisuuden osuus useimpien vesiviljelyn liiketoimintaa Kanadassa.

Ohjelmassa korostetaan

Tämä pakattuja, yhden vuoden ohjelma on Vain Vesiviljely ohjelman tarjotaan Post-Graduate Certificate in Ontario. Ruoka vesiviljely toiminta käsittää monenlaisia ​​lajeja ja kulttuurin tekniikoita. Lisäksi elintarviketuotannon, vesiviljelyn toimintaan kuuluu tuottaminen kalan säilyttämistä, ja tuotanto koristekasvien lajeja. Maailmanlaajuinen kysyntä vesiviljelytuotteiden on kasvussa, samoin vaatimukset taloudenhoitajan, kestävyyden ja elintarvikkeiden turvallisuus. Tämä ainutlaatuinen ohjelma yhdistää:... [-]

Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of St Andrews

Kestävän vesiviljelyn modulaarinen kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella yksittäisiä moduuleja osa-aikaisesti, e-oppimisesta, jatko-tason moduuleista, joid ... [+]

Kestävän vesiviljelyn modulaarinen kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella yksittäisiä moduuleja osa-aikaisesti, e-oppimisesta, jatko-tason moduuleista, joiden tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden kriittistä ymmärrystä vesiviljelyn kehityksestä ja periaatteista. Jokaisen onnistuneesti suoritetun moduulin hyvitykset voidaan siirtää ja myötävaikuttaa jatkokoulutukseen (PG Cert, PGDip, MSc) myöhemmin.

Kestävän vesiviljelyn etäopiskelu-modulaarinen ohjelma opetetaan osa-aikaisesti verkko-oppimisalustalla, joka tarjoaa online-opetusohjelman tukea, suoraa sähköpostikontaktia tutoreiden, videovirtojen ja opiskelijoiden ilmoitustaulujen kautta. Tämä rakenne antaa opiskelijoille parhaan mahdollisen mahdollisuuden suorittaa opintojaan ja jatkaa työllistymistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Saint Andrews
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
9 - 12 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi