ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Käyttötaidessa Firenze Italiassa 2021

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

 

Vuonna taideteollisuus ohjelman opiskelijat yleensä oppivat arvioimaan, etsiä ja näyttää taideteoksia, jotka on suunniteltu toimivaksi tai hyödyllistä. Kurssit ohjelma voi kattaa taideteoria, curation, arvioinnin tekniikoita, muotoilun ja taiteen historiaan.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Firenze on yksi väkirikkain kaupunki Italiassa. Tämä paikka on tunnettu taiteen instituutiot. Lisäksi instituutioiden kuten Firenze University of Arts ovat omistautuneet tarjoamaan laadukasta taidetta opetuksen. Nämä oppilaitokset keskittyvät kaikkien grooming opiskelijoille.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Kurssiopinnot Käyttötaidessa Firenze Italiassa 2021

1 tulosta kohteessa Käyttötaide, Firenze Filter

Accademia Riaci
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;12 viikkoa
Englanti
Kampus

Ohjaajat 2 viikkoa 4 viikkoa 6 viikkoa 8 viikkoa 12 viikkoa

Lue lisää