close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Käyttötaidessa Firenze Italiassa 2021

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.  Vuonna taideteollisuus ohjelman opiskelijat yleensä oppivat arvioimaan, etsiä ja näyttää taideteoksia, jotka on suunniteltu toimivaksi tai hyödyllistä. Kurssit ohjelma voi katta… Lue lisää

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Vuonna taideteollisuus ohjelman opiskelijat yleensä oppivat arvioimaan, etsiä ja näyttää taideteoksia, jotka on suunniteltu toimivaksi tai hyödyllistä. Kurssit ohjelma voi kattaa taideteoria, curation, arvioinnin tekniikoita, muotoilun ja taiteen historiaan.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Firenze on yksi väkirikkain kaupunki Italiassa. Tämä paikka on tunnettu taiteen instituutiot. Lisäksi instituutioiden kuten Firenze University of Arts ovat omistautuneet tarjoamaan laadukasta taidetta opetuksen. Nämä oppilaitokset keskittyvät kaikkien grooming opiskelijoille.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Kurssiopinnot Käyttötaidessa Firenze Italiassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet

Accademia Riaci
Firenze , Italia

Ohjaajat 2 viikkoa 4 viikkoa 6 viikkoa 8 viikkoa 12 viikkoa

Ohjaajat 2 viikkoa 4 viikkoa 6 viikkoa 8 viikkoa 12 viikkoa -
Kurssit
Osa-aikainen
2 - 12 viikkoa
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä