ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Käyttötaidessa Euroopassa 2021

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

 

Kiinnostuneita opiskelijoita taidekokoelmat että ominaisuus hyödyllistä kappaletta voi esimerkiksi opiskella taideteollisuus. Tällaiseen ohjelmaan, opiskelijat ovat yleensä opetetaan kappalainen kokoelmia tämäntyyppisten taidetta sekä oppimaan lisää taidehistoriaa ja teoriaa.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Kurssia Käyttötaidessa Euroopassa 2021

3 tulosta kohteessa Käyttötaide, Eurooppa Filter

Emeeminen rakennuskurssi

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
9 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Ephemeral Construction -kurssi kouluttaa sinut kehittämään lyhytaikaisia rakennushankkeita audiovisuaali- ja elokuvateollisuudelle.

Lue lisää

Kurssi sisustuskoristeluneuvonta

International Career Institute
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

ICI antaa sinulle mahdollisuuden oppia sisustus- ja suunnittelu kätevästi ja nopeasti. Vielä tärkeämpää on, opit kaikki tarvittavat taidot menestyvät alalla, koska meidän kurs ...

Lue lisää

Accademia Riaci
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;12 viikkoa
Englanti
Kampus

Ohjaajat 2 viikkoa 4 viikkoa 6 viikkoa 8 viikkoa 12 viikkoa

Lue lisää