close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 2 Kurssia Johtaminenssa

Kiipeily tikkaat missä tahansa organisaatiossa kuuluu johtamiskoulutusta ja kokemusta, ja monet ihmiset pyrkivät edetä urallaan läpi kurssin johdon. Tämäntyyppinen tietenkin voidaan ottaa sellaisenaan tai osana koulutusohjelman. Mikä on tietysti johdon? Se on koulutus, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkuvaa ammatillista kehitystä. Kurssit vaihtelevat, mutta voi kattaa aiheet, kuten tasa… Lue lisää

Kiipeily tikkaat missä tahansa organisaatiossa kuuluu johtamiskoulutusta ja kokemusta, ja monet ihmiset pyrkivät edetä urallaan läpi kurssin johdon. Tämäntyyppinen tietenkin voidaan ottaa sellaisenaan tai osana koulutusohjelman.

Mikä on tietysti johdon? Se on koulutus, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkuvaa ammatillista kehitystä. Kurssit vaihtelevat, mutta voi kattaa aiheet, kuten tasapainotus kirjoja tai voittaa yhteisen liiketoiminnan kysymyksistä. Management taitoja, kuten johtaminen, viestintä ja kriittisen ajattelun usein painopiste luokkia.

Kurssi johdon tyypillisesti edistää yksilön koulutus- tai uraan liittyviä tavoitteita tarjoamalla college hyvityksiä tai ammatillista koulutusta kohti tutkinto tai todistus. Useimmissa tapauksissa kokemus ei yksin riitä varmistamaan johtoon, ja täydentäviä kursseja kuten nämä tekevät etenemistä todennäköisempää.

Jokainen oppilaitos asettaa omat maksu ja opetusta aikataulut, joten on vaikea ennustaa kustannuksia kurssin johdon. Paitsi, että kurssi saattaa koostua yksipäiväinen seminaari, tai se voi kestää koko kollegion lukukauden. Nämä muuttujat tekevät välttämättömänä opiskelijoiden perusteellisesti tutkimuksen niiden mahdollisuuksia ennen seuraavan askeleen ottamista kohti rekisteröintiä.

Ihmiset, jotka ottavat johdon luokat kehittää neuvottelu, viestintä-ja vuorovaikutustaidot, jotka valmistavat heitä monenlaisia ​​uravaihtoehtoja. Terveydenhuolto, koulutus sekä sotilaallisen ja ei-voittoa järjestöt edellyttävät kokenut ja osaava johtajia, joten tämä tyyppi tietysti tärkeä perustavaa avain etenee työuran. Monet kurssit tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen ja kollegoidensa puheisiin ja ammattilaisia, jotka voivat olla hyödyllisiä työpaikalla.

Hyviä uutisia verkossa kursseja johdon on, että ne tarjoavat joustavuutta niille, jotka ovat jo työelämässä. Toinen etu on kyky valita yliopistoista ja oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Jokainen, joka on valmis aloittamaan kurssin voi aloittaa heti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
University of Tulsa College of Business Administration
Tulsa , Yhdysvallat +1 Lisää

Business Resource Corporate Training.

Business Resource Corporate Training. -
Kurssit
Osa-aikainen
Syys 2020
Kampus
 
University of Washington Foster School of Business
Seattle , Yhdysvallat +2 Lisää

Päivitä ja laajenna liiketoimintaosaamista ilman puuttuu askel työssä. Executive Development Program tarkastellaan perusvapauksien hallinta aiheita yhdeksän kuukauden muoto, j ... +

Päivitä ja laajenna liiketoimintaosaamista ilman puuttuu askel työssä. Executive Development Program tarkastellaan perusvapauksien hallinta aiheita yhdeksän kuukauden muoto, joka keskittyy käytännön liiketoiminnan sovelluksia. -
Kurssit Johtamiskurssit
Osa-aikainen
9 kuukautta
Syys 2020
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä