Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 2 Kurssia Johtaminenssa

Kiipeily tikkaat missä tahansa organisaatiossa kuuluu johtamiskoulutusta ja kokemusta, ja monet ihmiset pyrkivät edetä urallaan läpi kurssin johdon. Tämäntyyppinen tietenkin voidaan ottaa sellaisenaan tai osana koulutusohjelman.

Mikä on tietysti johdon? Se on koulutus, joka on suunniteltu tarjoamaan jatkuvaa ammatillista kehitystä. Kurssit vaihtelevat, mutta voi kattaa aiheet, kuten tasapainotus kirjoja tai voittaa yhteisen liiketoiminnan kysymyksistä. Management taitoja, kuten johtaminen, viestintä ja kriittisen ajattelun usein painopiste luokkia.

Kurssi johdon tyypillisesti edistää yksilön koulutus- tai uraan liittyviä tavoitteita tarjoamalla college hyvityksiä tai ammatillista koulutusta kohti tutkinto tai todistus. Useimmissa tapauksissa kokemus ei yksin riitä varmistamaan johtoon, ja täydentäviä kursseja kuten nämä tekevät etenemistä todennäköisempää.

Jokainen oppilaitos asettaa omat maksu ja opetusta aikataulut, joten on vaikea ennustaa kustannuksia kurssin johdon. Paitsi, että kurssi saattaa koostua yksipäiväinen seminaari, tai se voi kestää koko kollegion lukukauden. Nämä muuttujat tekevät välttämättömänä opiskelijoiden perusteellisesti tutkimuksen niiden mahdollisuuksia ennen seuraavan askeleen ottamista kohti rekisteröintiä.

Ihmiset, jotka ottavat johdon luokat kehittää neuvottelu, viestintä-ja vuorovaikutustaidot, jotka valmistavat heitä monenlaisia ​​uravaihtoehtoja. Terveydenhuolto, koulutus sekä sotilaallisen ja ei-voittoa järjestöt edellyttävät kokenut ja osaava johtajia, joten tämä tyyppi tietysti tärkeä perustavaa avain etenee työuran. Monet kurssit tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen ja kollegoidensa puheisiin ja ammattilaisia, jotka voivat olla hyödyllisiä työpaikalla.

Hyviä uutisia verkossa kursseja johdon on, että ne tarjoavat joustavuutta niille, jotka ovat jo työelämässä. Toinen etu on kyky valita yliopistoista ja oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Jokainen, joka on valmis aloittamaan kurssin voi aloittaa heti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtaminen

University of Washington Foster School of Business

Päivitä ja laajenna liiketoimintaosaamista ilman puuttuu askel työssä. Executive Development Program tarkastellaan perusvapauksien hallinta aiheita yhdeksän kuukauden muo ... [+]

Executive Development Program (entinen Management Program) on Michael G. Foster School of Business tutkii jokaisen puoli yrityssektorin peräisin toimeenpanovallan huippu-näkymä. Opetti yliopistossa Washington valtakunnallisesti paremmuusjärjestykseen Foster School of Business tiedekunnan, Executive Development Program tarkastellaan perusvapauksien hallinta aiheita yhdeksän kuukauden muoto, joka keskittyy käytännön liiketoiminnan sovelluksia.

Ohjelman yleiskuvaus

Luotu kiireinen johtajat ja avainhenkilöt, Executive Development Program, entinen Management Program, on yhdeksän kuukauden, osa-aika todistus ohjelma. Ohjelma kattaa keskeisiä liiketoiminnan aiheita, kuten rahoitus, kirjanpito, taloustiede, markkinointi, kansainvälinen liiketoiminta, toiminta, johtaminen ja strategia. ... [-]

Yhdysvallat Seattle Etelä-Korea Soul San Francisco  + 1 More
Syyskuu 2020
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Tulsa College of Business Administration

Business Resource Corporate Training. ... [+]

Business Resource Yritysten koulutus

Paikkasi tai meidän?

Oletko johtaja etsii avaimia tehokkaaseen johtamiseen? Tarvitsetko koulutusta taloudellinen analyysi? Tai haluat lisätietoja nykyisestä työpaikan suuntauksia ja miten käsitellä konflikteja? Center for Executive ja ammatillinen kehittyminen on teidän resurssi julkisten luokissa ja yritysten sisäistä koulutusta. Otamme mielellämme isännän kampuksella, tai voimme tuoda ohjelmaan ja ohjaaja yrityksesi sijainnin.

Räätälöityjä ohjelmia tarpeisiisi

Voimme säästää aikaa ja rahaa muokkaamalla opetussuunnitelman vastaamaan liiketoiminnan tavoitteita. Haluatko katsomaan teidän kilpailijan markkinointi, analysoi niiden tilinpäätöksen tai kehittää strateginen suunnitelma antaa yrityksellesi kilpailuetua? Voimme kehittää ohjelman, joka vastaa tarpeita eri tasoilla organisaatiossa - ylemmän johdon uusien työntekijöiden. Ja juuri siksi olemme täällä. ... [-]

Yhdysvallat Tulsa toledo
Syyskuu 2020
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi