ACADEMICCOURSES

Täältä löydät 4 Suosituinta Kurssia Jamaikalla 2020/2021

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Muutama korkeakoulu Yhdysvalloissa on jatkokoulutusta eri puolilla Jamaika. Useimmat opiskelijat, jotka ilmoittautua näillä osa-aikaisia ​​ohjelmia työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat jatkaa opintojaan ilman siirtää lähemmäs kansakunnan 's yliopistoissa. Jamaika on kolmanneksi suurin saari Karibialla.

Pyydä lisätietoa Suositut Moduuliopinnot Jamaikalla 2020/2021

Tulokset Filter

Sisäinen tarkastusohjelma

University of New Orleans College of Business Administration
Kurssit
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Ohjelma on tarjolla vain muutamissa yliopistoissa Yhdysvalloissa. Ohjelman päättymisen jälkeen IIA antaa tutkintotodistuksen.

Lue lisää

Tietenkin: loma ESL

University College Of The Caribbean
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 viikkoa
Kampus

Nämä lyhyet 2 ja 3 viikkoa intensiivikursseja tarkoituksena on parantaa opiskelijan kykyä käyttää Englanti tosielämän tilanteissa.

Lue lisää

Tietenkin: englanti toisena kielenä

University College Of The Caribbean
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
9 viikkoa
Kampus

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo jonkin verran tietoa Englanti tai jotka ovat opiskelleet Englanti aiemmin.

Lue lisää

Tietenkin: jamaikalainen kulttuuri upottamalla ohjelma

University College Of The Caribbean
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
3 viikkoa
Kampus

Ohjelma on kolme (3) viikkoa pitkä, kolme (3) luotto tarjoaa joka tutkii Jamaikan kulttuuriin intensiivisen (kampuksella) tutkimus ja käytännön kokemukset.

Lue lisää