113 Kurssi Ohjelmat sisään Italia for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Italia for 2024Filter
    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Accademia del Lusso Milanon intensiivinen sisustus- ja vähittäissuunnittelukurssi valmistaa opiskelijoita ammattilaisiksi, jotka pystyvät keksimään ja luomaan graafisen suunnittelun sisätiloihin sekä manuaalisten että digitaalisten esitystyökalujen avulla. Kurssin tarkoituksena on antaa opiskelijoille syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, jotka tarkoittavat, että he pystyvät tunnistamaan ja koordinoimaan tyylit, suuntaukset ja materiaalit ...

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sisustussuunnittelun lukuvuoden ohjelman kautta opiskelijat saavat syvällisen ja käytännöllisen johdannon italialaiseen muotoiluun ja Made in Italy -konseptiin kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisiin suuntauksiin, ja heillä on kaikki tarvittavat välineet tällä alalla. Opiskelija oppii suunnittelemaan sisätiloja sekä liike- että asuinkäyttöön alkuperäisestä konseptista ja ensimmäisestä luonnoksesta 3D -näkymään ja toteuttamaan julkista tilaa edustavan mallin. Lisäksi kurssi kehittää opiskelijoiden tietoisuutta väreistä, muodoista ja muodoista ja antaa heille tarvittavat taidot sisustuksen valitsemiseksi.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Blockchain Developer Coursea mainostetaan yhtenä parhaana mahdollisuutena vuonna 2023 parantaa työelämääsi ja edetä uraasi vallankumouksellisella alalla. Kuvittele tulevaisuus, jossa tavallinen työ ei enää rajoita uraasi. Tulevaisuus, jossa aloitat uuden aikakauden.

    • Pontedera, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Italialainen

    CAD Apparel Pattern Making -kurssilla koulutetaan korkean tason ammattilaisia, joilla on kattava valikoima taitoja perinteisistä kuviontekotekniikoista edistyneimpiin digitaalisiin työkaluihin. Tällä muotisuunnittelun CAD-kurssilla osallistujat oppivat käyttämään ammattimaisesti Lectra Suite -ohjelmistoa (Modaris, Diamino), joka on alan yleisin CAD-kuvioiden valmistusohjelmisto. ammatillinen kurssi, jonka avulla opiskelijat voivat vastata alan yritysten tarpeisiin ja tarjoaa vahvan ja ajantasaisen koulutuksen.

    • Metropolitan City of Florence, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Sacred Art School tarjoaa opetusta klassisissa maalaus-, kuvanveisto- ja metallitaitemenetelmissä opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa ammattitaiteilijoina. Kursseillamme edistetään luovuutta taiteessa ja taiteellisessa käsityötaiteessa rajattomasti avoimesti pyhään.

    • Pisa, Italia

    Täysaikainen

    40 tuntia

    Kampuksella

    Englanti

    • Perugia, Italia

    Täysaikainen

    4 viikkoa

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Tarjoamme italian kielen ja kulttuurin kursseja kampuksella ja etänä, jotka ovat Italian tunnetuimpia. Ne pyrkivät edistämään italiaksi kielellistä vuorovaikutusta opiskelijoiden ja opettajien välillä ja merkitsevät aktiivista osallistumista yhdessä mielenkiintoisimmista ja aidoimmista italialaisista kaupungeista - Perugiasta. Myös etänä kaikki kurssit pidetään "kasvotusten" (synkroniset oppitunnit), joten opiskelijat ovat aktiivisesti mukana.

    • Milan, Italia

    Osa-aikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Hanki kattava johtajuus, strategia ja taloushallinnon työkalupakki kehittääksesi kilpailuetua nykypäivän monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä.

    • Metropolitan City of Rome, Italia

    Osa-aikainen

    300 tuntia

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Sisustussuunnittelun korkeakoulutus on optimaalinen valinta henkilöille, joilla on taipumus luovuuteen, erityistä huomiota yksityiskohtiin ja intohimo määritellä ja jalostaa kaikkia näkökohtia siitä, mikä on kiistatta intiimiin ja persoonallisin ulottuvuus.

    • Rome, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    • Florence, Italia

    Täysaikainen

    1 lukukausi

    Kampuksella

    Englanti

    • Rende, Italia

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Online Music Theory Diploma -kurssi on saatavilla opiskelijoille kaikista taustoista. Meillä on aktiivisia kursseja ensimmäisestä luokasta kahdeksanteen luokkaan, mikä johtaa siihen liittyvään London College of Music -sertifikaattiin.

    • Florence, Italia

    Täysaikainen

    4 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Muoti liittyy läheisesti viestintään, koska se antaa tuotemerkeille mahdollisuuden viestiä tuotteistaan, identiteetistä ja strategiasta. Tästä syystä on erittäin tärkeää pystyä suunnittelemaan mainoskampanjoita sekä tunnistamaan ja järjestämään myynninedistämistoimia sopivimpien viestintäkanavien kautta brändin ominaisuuksien välittämiseksi ja sen tuotteiden mainostamiseksi. Tässä suhteessa muotiviestinnän syksyinen lukukausi antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa tietosi ja taidotsi viestintäkanavien, kuten sosiaalisten verkostojen, omistettujen portaalien, installaatioiden ja tapahtumien järjestämisen, muotinäytösten, konferenssien ja suhdetoiminnan järjestämisessä tavoittaaksesi ja suhtautuaksesi siihen yhä laajempi yleisö. Sen lisäksi, että tarjotaan perustiedot tyylien kehitykseen liittyvästä historiallisesta ja kulttuurisesta perustiedosta, kurssin tavoitteena on edistää ja kehittää kriittisiä ja analyyttisiä taitoja, joita tarvitaan nykyaikaisten suuntausten tulkitsemiseen.

    • Pisa, Italia

    Täysaikainen

    12 päivää

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    "R 4 archeologists" -talvikoulu pyrkii hedelmälliseen yhdistelmään arkeologiaa ja tilastoja opettamalla data-analyysin, tiedon louhinnan ja datan visualisointitekniikoita. Se suoritetaan R:n, ohjelmointikielen ja ilmaisen ohjelmistoympäristön kautta tilastolaskentaan ja grafiikkaan R.

    • Milan, Italia

    Osa-aikainen

    8 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Italialainen

    Asiantuntijat tunnustavat nyt "Rahanpesun vastaisen diplomin" rahanpesun vastaisen mestarin Italian rahanpesun vastaisen koulutuksen huipuksi. Ainoa italialainen tie, jolla voidaan virallisesti sertifioida lähtevien taitojen hallussapito, on tarkoitettu AML-päällikön ja AML-asiantuntijan tärkeän ammattihenkilön kouluttamiseen, jota nyt tarvitsevat kaikki pankit, vakuutusyhtiöt ja kaikki muut rahanpesun vastaisten velvoitteiden saajat. Kurssin lopussa valmistuneille myönnetään kansainvälinen AMLACERT®-sertifikaatti (Anti-Money Laundering Advanced Certification).