ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Witney Iso-Britanniassa 2021

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Oxfordshire on County Oxford. Oxford on tärkein koulutuskeskus, on vain yksi college Oxfordshiressä joka ei sijaitse suoraan Oxford vaan Banbury.

Löydä Kurssit Witney Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

Kurssilla CIDESCO, CIBTAC ja OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
10 kuukautta
Englanti
Kampus

Ultimate kauneushoitokurssi, joka johtaa CIDESCO, CIBTAC

Lue lisää

CIBTACin lyhyet kurssit kansainvälisille kauneushoidon opiskelijoille

Oxford International College of Beauty
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
4&nbsp;-&nbsp;6 kuukautta
Englanti
Kampus

Nämä lyhyet kurssit, jotka johtavat CIBTAC-tutkintoihin, suositellaan voimakkaasti opiskelijoille, jotka haluavat saavuttaa korkeimman tason kauneushoidossa, liittymällä maail ...

Lue lisää

Kurssin ITEC NVQ 2 Beauty Therapy -ohjelmassa

Oxford International College of Beauty
Kurssit
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Tämä 1 vuoden Beauty Therapy osa-aikainen kurssi on ihanteellinen niille, jotka haluavat opiskella osa-aikaisesti ja saada edelleen kansallisesti tunnustetun kelpoisuuden. Kur ...

Lue lisää