ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Farnham Iso-Britanniassa 2020/2021

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Löydä Kurssit Farnham Iso-Britanniassa 2020/2021

Tulokset Filter

Englanti luovaa taidetta varten

University for the Creative Arts
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
6 kuukautta
Englanti
Kampus

Kurssi tarjoaa myös jännittävän mahdollisuuden opiskella käytännön taiteen ja muotoilun yksikköä, joka linkitetään UG- tai PG-aiheeseesi käytännön projektien kautta. ...

Lue lisää