ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 9 Kurssia Interaktiosuunnittelussa

Jos olet kiinnostunut muotoiluun digitaalisten tuotteiden tai järjestelmien julkiseen käyttöön, harkitse kurssi vuorovaikutuksen suunnittelu. Suosittu keskuudessa kaikenlaisia ​​koulutus- tavoitteita ja etuja, tämä ohjelma opettaa multimedia viestintä, joka on yhä tärkeämpää nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Mikä on tietenkin vuorovaikutuksen suunnittelu? Yleensä tämä aihe opettaa käytännön suunnittelussa interaktiivinen digitaalisia tuotteita, ympäristöjä, järjestelmiä ja palveluja. Esimerkiksi perehdyttämiskoulutukseen keskittyä graafinen suunnittelu, perus ohjelmoinnin ja ohjelmistokehityksen. Toisen vuoden tason kursseja keskittyä multimedia aiheista kuten uuden median vuorovaikutus, web-kehitys ja interaktiivisia järjestelmiä. Suosittuja vuorovaikutuksen suunnittelu aiheina tekemistä sovelluksia mobiililaitteisiin kuten iPhone ja iPad, suunnittelu vuorovaikutteisten näyttelyiden ja ympäristöjä, ja pelisuunnittelu.

Opiskelijat, jotka päättävät työskennellä vuorovaikutuksen suunnittelu voidaan haluavat parantaa niiden perustiedot ohjelmistojen kehittämiseen ja suunnitteluun tai ne voidaan haluavat hankkia taitoja erikoistunut alue, kuten pelaamista kehitystä. Riippumatta, he oppivat useita käytännön multimediataitoja.

Kustannukset ovat yleensä vaihtelevat laitoksen ja aihe. Esimerkiksi jotkut jatkokurssit ovat kestänyt ohjelmia ja voi vaatia riippumattoman hankkeen tai jopa työskentely työharjoittelu. On tärkeää tarkistaa koulun noin erityisiä vaatimuksia.

Yksilöt, jotka ottavat kursseja vuorovaikutuksen suunnittelu löytää itsensä paremmin valmistautunut vaatimuksiin 21. vuosisadan työ markkinoilla, riippumatta niiden lopullinen suuri tai tutkinto. He saavat monipuolisen oppimiskokemus sekä käytännön tietoa multimedian suunnittelu ja soveltaminen.Yksilöt, jotka ottavat enemmän jatkokursseja vuorovaikutuksen suunnittelu ovat asiantuntijoita käsitellessään ja hallinnassa ääniä ja kuvia, käyttöliittymät ja interaktiivisen sisällön. Muut yksilöt mennä töihin peliyhtiöt pelaamista ohjelmoijat ja kehittäjät.

Monet kansalliset ja kansainväliset koulut tarjoavat ohjelmia vuorovaikutuksen suunnittelu. Monet näistä samoista kouluista myös verkossa vaihtoehto, joka on erityisen kätevä työskentelevät ammattilaiset tai opiskelijat, joilla on jo täydellä kuormalla päivisin ja etsivät laajentaa opintojaan. Lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

9 tulosta kohteessa Interaktiosuunnittelu Filter

Ryhdy UX-suunnittelijaksi tyhjästä

Interaction Design Foundation
Online Full-time Part-time

Jos haluat liittyä yhteen nopeimmin kasvavista kentistä suunnittelussa, älä katso enää - tämä on sinulle sopiva kurssi. Roolipelien peittäminen ja ovien avaaminen UX-muotoilun jännittävälle maailmalle "Ryhdy UX-suunnittelija tyhjästä" vie asioita heti alkuun; se tarjoaa "kovaa nollausta", jotta voit näyttää, miten aloittaisit uuden ura UX-suunnittelussa.

Käyttäjäkokemus (UX) Suunnitteluohjelma

V School
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Salt Lake City

Koulutusyhteisöt eivät koskaan ole koskaan aikaisemmin kokeneet enemmän sähköisesti! Esittelyssä V School käyttökokemuskurssit. Olemme kirjaimellisesti koonnut perustajat / luojat joidenkin maan parhaiden luova virastojen kanssa luomaan opetussuunnitelma opettamaan alan johtavat suunnittelukonseptit. V School taitojentäjän (osa-aika) kurssi on suunniteltu yksilöille, jotka suunnittelevat tai edistyksellisiä kehityskenttiä haluavat siirtyä UX-muotoon tai tasoittaa yleistä osaamistaan.

Full-Stack -suunnittelukurssit

RED Academy
Kampus Full-time 24 viikkoa Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Suunniteltu tarjoamaan tutkinnon syvällistä ymmärrystä ydinosaamista, työkaluja ja tekniikoita menestyä ura UX / UI Designer. Liitäntä ja kokemusten suunnittelu määrittelevät elementtejä siitä, miten loppukäyttäjä ymmärtää tuotteen tai palvelun. Kokemusten suunnittelu ylittää pelkästään tuotteen näyttämisen: se alkaa tunnistaa ihmisten tarpeet ja päättyy pikseli-täydellisten rajapintojen luomiseen. Nykypäivän yhä kasvavilla kuluttajien odotuksilla virheetöntä, korkealaatuista kokemusta, mallin kaliiperi voi olla mikä tekee tai rikkoo yrityksen menestystä.

UX-ammattikurssi

RED Academy
Kampus Full-time 12 viikkoa Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Suunniteltu tarjoamaan sinulle syvällistä käytännön kokemusta ja asianmukaisia ​​taitoja menestymään User Experience Design -kenttään.

FLA: UX ja Digital Design Week

Future London Academy
Kampus Full-time 1 viikko Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

UX

Tietenkin - web-kehitys ja vuorovaikutteinen suunnittelu

VanArts
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Kanada Vancouver

Ihmiset, tarkoitus ja toimivuus; opetella integroida teknisiä kykyjä suhde rakennuksen taitoja on-demand kuin luoja multimedia sivustoja

Korkeamman asteen koulutuskierros 3D-animaatiossa, pelissä ja interaktiivisissa ympäristöissä

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Espanja Madrid

Tavoitteena niille nuorille, jotka haluavat kehittää ammatillista toimintaa audiovisuaalisen tuotannon (elokuva, televisio ja video), videopelien, 2D- ja 3D-animaation, interaktiivisen ja ei-interaktiivisen multimedian alalla sekä mainonnassa ja siihen liittyvissä yrityksissä Internetin ja uuden median kanssa.

Kurssi: Ammattitutkinto-ohjelma UX / UI Designissa

UC Berkeley Extension
Kampus Full-time 2 lukukaudet Tammikuu 2020 Yhdysvallat Berkeley San Francisco + 1 lisää

Ota sekä UX Design että UI Design Immersives, lisää Capstone Portfolio kurssi ja kolme erikoistumista valittavien, ja voit olla oikeutettu harjoitteluun ja valinnaisen käytännön harjoittelun kanssa kaksi lukukautta Professional Diploma Program UX / UI Design! Olet oppinut taidot, nyt on aika laittaa ne töihin. Yhdistä kaksi Immersives-ohjelmaa ja keskittynyt valittavuus, jotta voit saada harjoittelupaikan ja OPT: n. Hanki todellista kokemusta ja aloita urasi. Vastaanotettava tutkintotodistus on oikeutettu harjoitteluun ja OPT.

Kurssi: UI (User-Interface) Suunnittelu Immersive

UC Berkeley Extension
Kampus Full-time 1 lukukausi Tammikuu 2020 Yhdysvallat Berkeley San Francisco + 1 lisää

Kehitä käyttöliittymäsuunnittelutaitojasi luomalla innovatiivisia kokemuksia; sisällön jäsentäminen, järjestäminen ja hallinta; käyttäjien tarpeiden tunnistaminen ja sosiaalisten innovaatioiden kehittäminen. Useiden käytännön hankkeiden avulla kehitätte salkun, joka tekee vaikutuksen tulevaan palkkauspäällikköön. Ymmärrä oppimisen, näkyvyyden, tehokkuuden ja inhimillisten voimavarojen periaatteet. Vastaanotettuasi todistuksen ja olet oikeutettu harjoitteluun.