Filter
Kurssit
Kanada Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa kursseja Interaktiosuunnittelussa Kanadassa 2019/2020

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Vuorovaikutus muotoilu auttaa yksilöitä oppia, miten luoda digitaalista sisältöä, joka keskittyy ihmisen ja koneen vuorovaikutusta, joka tapahtuu, kun sisältö on käytetty. Opiskelu vuorovaikutuksen suunnittelu voi auttaa yksilöitä suunnitella käyttäjäystävällisiä järjestelmiä ja ohjelmia, jotka ovat intuitiivisia ja varmistaa helpon työnkulun.

Kanadalaiset erittäin tärkeänä oppimista, ja ovat kehittäneet ensiluokkainen koulutusjärjestelmä korkeat standardit. Ei ainoastaan ​​Kanada tarjota turvallinen, puhdas ympäristö, mutta se on jatkuvasti rankattu yhdeksi maailman parhaista paikoista elää kannalta elämänlaadun YK.

Suositut Kurssit Interaktiosuunnittelussa Kanadassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Interaktiosuunnittelu, Kanada

VanArts

Ihmiset, tarkoitus ja toimivuus; opetella integroida teknisiä kykyjä suhde rakennuksen taitoja on-demand kuin luoja multimedia sivustoja ... [+]

Tietenkin - Web Development & Vuorovaikutteinen suunnittelu

&nbsp

Ihmiset, tarkoitus ja toimivuus; opetella integroida teknisiä kykyjä suhde rakennuksen taitoja on-demand kuin luoja multimedia verkkosivuilla. Projektinhallinta johtajat työskentelevät opiskelijat voivat luoda paikan trendi ja eturivin live-sivuston hankkeita osana web design kursseja. Sinun osallistuminen ylittää luokkahuoneessa. Osallistu todellinen suunnittelu ja kehittäminen kokouksia, joissa asiakkaan odotukset kuumenevat - ja olet valmis ja pätevä heitä vastaan. Opi Vancouverissa, kuvattu koti uuden median. Alan asiantuntijat opettavat kokonaisvaltainen web-design kursseja, luomasta visuaaliset elementit tietokannan kehittämiseen, kautta hallintaan oman yrityksen sivuston. Tarve web design ja web-kehitys asiantuntijat vain kasvaa. Raivata oma paikkansa uudessa mediaympäristössä.Seuraava Aloituspäivät ... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2020
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi