ACADEMICCOURSES

Vertaa kursseja Interaktiosuunnittelussa Iso-Britanniassa 2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Vuorovaikutus muotoilu viittaa luomiseen digitaalista sisältöä ja muuta multimediaa tuotteita. Se voi viitata myös miten kuluttajat käyttävät digitaalisen median järjestelmiä ja ohjelmia. Alojen, kuten ohjelmistojen suunnittelu, tietotekniikan ja atk-ohjelmointi vaativat usein vuorovaikutuksen suunnittelu.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Suositut Kurssit Interaktiosuunnittelussa Iso-Britanniassa 2020

3 tulosta kohteessa Interaktiosuunnittelu, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

Full-Stack -suunnittelukurssit

RED Academy
Kurssit
Elo 2020
<
Full-time
<
24 viikkoa
Englanti
Kampus

Suunniteltu tarjoamaan tutkinnon syvällistä ymmärrystä ydinosaamista, työkaluja ja tekniikoita menestyä ura UX / UI Designer. Liitäntä ja kokemusten suunnittelu määrittelevät ...

Lue lisää

FLA: UX ja Digital Design Week

Future London Academy
Kurssit
10 Elo 2020
<
Full-time
31 Elo 2020
Englanti
Kampus

UX

Lue lisää

UX-ammattikurssi

RED Academy
Kurssit
Elo 2020
<
Full-time
<
12 viikkoa
Englanti
Kampus

Suunniteltu tarjoamaan sinulle syvällistä käytännön kokemusta ja asianmukaisia ​​taitoja menestymään User Experience Design -kenttään.

Lue lisää