ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Huonekalujen suunnittelussa Eurooppa 2019/2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Huonekalujen suunnittelussa Eurooppa 2019/2020

5 tulosta kohteessa Huonekalujen suunnittelu, Eurooppa Filter

Italian sisustus- ja huonekalusuunnitteluvuosi - syksyn saanti

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Firenze

Sisustus- ja huonekalusuunnittelun junien suunnitteluvuosi Suunnittelija, joka on erikoistunut huonekaluihin, pystyi sekä luomaan että hallitsemaan koko avaruusjärjestelyyn ja sisustukseen keskittyvän hankkeen suunnitteluprosessia. Koulutuspolku toimii yksilön muotoilun herkkyyden, henkilökohtaisen ilmaisukielen rakentamisen, monitieteisen kulttuurin hankinnan, joka yhdistää teoreettiset ja käytännön näkökohdat.

Huonekalusuunnittelun kurssi - kevään lukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Full-time 17 viikkoa Maaliskuu 2020 Italia Firenze

Huonekalusuunnittelun kevätlukukaudella voit tutustua italialaiseen sisustussuunnittelukulttuuriin, jossa on suora näkökulma tuotannon ja suunnittelun hallintaprosessiin tuotteen toimitusketjussa.

Kansainvälinen lyhyt kurssi sisätiloissa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time Part-time 1 lukukausi Request Info Italia Firenze + 1 lisää

Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla. Suunnittelukoulun uusi käsite. Näiden kurssien ominaispiirre on, että teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla.

Semesterikurssi sisustuksessa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time 1 - 2 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Firenze

Herää kauneuteen. Sisustussuunnittelun mestarin uusi käsite. Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla. Voimakas ja poikkeuksellinen kokemus Made in Italy, jossa sinua ympäröi Design 360 °: ssa oppituntien, laboratorioiden ja erilaisten töiden kautta.

Mukautettu asumisen ja huonekalusuunnittelun kurssi

Insenia Design School Madrid
Kampus Full-time 20 viikkoa Tammikuu 2020 Espanja Madridin yhteisö

Kurssi on suunnattu kaikenlaisille ihmisille, jotka ovat aloittaneet tai aloittaneet sisustusalan tai sisustusalan alalta. Me opetamme sinua kohtaamaan kaikenlaisten kodien sisustussuunnittelun ja huonekalujen räätälöidyn suunnittelun.