ACADEMICCOURSES

Vertaa 4 Kurssia Henkilökohtainen valmennusssa

Kurssi voi täyttää lukuvuoden lukion ja korkeakoulun välillä, tarjota erikoistumista harrastukseen tai työpaikkaan tai opettaa potentiaalisia uramahdollisuuksia. Kurssit ovat saatavilla luokassa tai verkossa, riippuen siitä, missä yliopistossa, yliopistossa tai laitoksessa on mukana.

Mikä on henkilökohtaisen koulutuksen kurssi? Kurssit keskittyvät ravitsemukseen, fyysiseen kuntoon, liikuntaan, anatomiaan ja fysiologiaan. Opi suunnittelemaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan kunto-ohjelmia ryhmille ja yksityisille asetuksille. Asiakkaan viestintä, motivaatio ja asiakkaiden seulonta, jotta he voivat työskennellä yksilöiden kanssa laihtuminen ja kuntotavoitteet ovat myös yhteisiä kurssi keskitytään. Liiketoimintaosaamista opetetaan useimmissa kursseissa. Vaihtoehtoja on tarjolla osa-aikaisesti ja kokopäiväisesti sekä kotimaassa että ulkomailla ja kestää noin 12 viikkoa.

Henkilökohtaisen perspektiivin perspektiivin opettamia liiketoimintaosaamista voidaan soveltaa kaikkiin elämisen kuntoihin. Viestinnän ja motivaation taidot voivat auttaa yksilöitä auttamasta asiakkaitaan ja omia ihmissuhteitaan, yrityksiä, yhteisöjä ja vapaaehtoistyötä.

Kustannusten kattavaa arviointia varten tutkitaan aiemmin suunniteltua kurssia ennen rahoitussitoumusta. Ilmoittautumisneuvojat tai kurssitietokannat sisältävät tarvittavat tiedot.

Henkilökohtainen koulutus voi olla erinomainen uran valinta niille, jotka haluavat ylläpitää fyysistä kuntoa ja joustavaa työaikataulua ja auttaa muita kuntotavoitteisiinsa. Tee itsellesi, yrityksellesi, kuntosalille tai kuntosalille henkilökohtainen valmentaja. Edistääksesi urasi henkilökohtaisena kouluttajana, yksilöt voivat jatkaa korkeakoulututkintoa aina PhD-tutkintoon. Henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi työpaikat ovat vahvuus ja hoitovälineitä, Pilates-opettajia, harjoittelijoita ja ryhmäharjoittelijoita. Ulkoilu, uima-kompleksit ja urheiluseurat usein palkkaavat henkilöt, joilla on henkilökohtaiset koulutustodistukset.

Tasaa kiireinen aikataulu, jossa on tarjolla osa- tai kokopäiväistä ilmoittautumista ja verkko-opetusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Henkilökohtainen valmennus Filter

Fyysisen kouluttajan erikoistumiskurssi

Universidade Europeia
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
120 tuntia
Portugalin kieli
Online

Korkean suorituskyvyn urheilussa suorituskyky ei riipu vain urheilijan teknisistä kyvyistä, vaan myös hänen fyysisten ominaisuuksiensa paranemisesta. Tämän erikoistumiskurssin ...

Lue lisää

Kurssi personal trainer

International Career Institute
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Liity kasvualan joka tarjoaa valikoiman uramahdollisuuksia samalla auttaa muita ihmisiä näyttää ja tuntuu paremmin - fitness alalla. ICI opastaa päästä houkuttelevia maailman ...

Lue lisää

Henkilökohtainen kunto-ohjaajakurssi

Harley Oxford
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
20 tuntia
Englanti
Online

Olitpa ajattelemassa henkilökohtaisen kuntoharjoituksen oppimista harrastuksena tai oletko kiinnostunut työskentelemään henkilökohtaisena valmentajana ja haluat nostaa urasi s ...

Lue lisää

Kurssin lopullinen painonpudotusohjelma

Shaw Academy
Kurssit
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Ultimate Weight Loss -ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle kattavia tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoittei ...

Lue lisää