Filter
Kurssit

Vertaa 13 Kurssia Helikopterilentäjän opinnotssa

Kurssilla voi viitata tutkintoon tai todistukseen vaadittaviin luokkiin tai se voi viitata yhteen luokkaan. Opintokokonaisuudet, jotka koostuvat sarjasta luokkia, voivat kestää lukukauden loppuun tai useita vuosia. Yksittäiset kurssit kestävät tyypillisesti yhden lukukauden.

Mikä on kurssi helikopterikoulutuksessa? Onko sinulla toiveita olla ura-helikopterilentäjä tai haluat vain lentää uuden harrastuksen, yksityiset ohjaajan helikopterikurssit ovat usein hyvä paikka aloittaa. Kurssit ovat yleensä lento- ja maakoulun yhdistelmiä. Opiskelijat tyypillisesti kouluttavat yksi-on-one kanssa ohjaaja. Jokainen koulutustaso voi rakentaa opiskelijan luottamusta, tietämystä ja taitopohjaa. Ensinnäkin, opit miten ja miksi helikopterilento. Voit oppia hallitsemaan ilmaa, miten nousta ja maata sekä lennon aikana. Kun olet suorittanut yksityisen pilottikurssin, sinun on saatava kaupallinen pilottihenkilöstö, jotta hän voisi tehdä uran ulos.

Oppimisen lentäminen varustaa teillä monilla arvokkailla taidoilla. Saat tilannetietoisuutta, joka tekee sinusta turvallisemman lentäjän ja auton kuljettajan. Opit ajattelemaan jaloillasi ja vastaamaan muuttuviin olosuhteisiin nopeasti ja luotettavasti, mikä on myönteistä muille elämänalueille.

Kurssit voivat tarjota erilaiset suuret ja pienet lentokentät. Kustannusten vaihtelu vaihtelee riippuen siitä, missä kursseja tarjotaan. Ota yhteyttä kurssista vastaavaan organisaatioon lisätietoa kustannuksista.

Helikoptereilla on monia uraa. Lentokouluttajat ovat lähes aina kysyntää. Sinun on otettava kurssi saadaksesi opettajan lisenssisi. Voit tarjota retkiä monenlaisiin jännittäviin paikkoihin. Matkailijat yleensä maksavat huippuluokkaa näistä kokemuksista. Monet helikopterilentäjät liittyivät armeijaan tai työskentelevät sotilasurakoitsijoina.

Jotkut helikopterikurssit mahdollistavat maakoulujen ja simulaatioiden verkossa, mutta lennonopetus edellyttää, että ilmoitat tietylle paikalle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

13 tulosta kohteessa Helikopterilentäjän opinnot

Eurotech Flight School

Näiden luokitusten avulla voit lentää monimoottoristen turbiinien helikopterien kanssa. Kurssi on uusittava myös niille, jotka tarvitsevat uusimista tyyppikelpuutuksen, j ... [+]

etuoikeudet

Näiden luokitusten avulla voit lentää monimoottoristen turbiinien helikopterien kanssa. Kurssi on myös toistettava niille, jotka tarvitsevat uusimista tyyppikelpuutuksen, joka on vanhentunut yli 3 vuotta.

Edellytykset

Kurssiin voivat osallistua yksityiset ja kaupalliset lentäjät, joilla on vähintään 70 lentotuntia ohjaajana tai ohjaajana, joka osallistuu koko ATPL-kurssille. Luokan IFR-laajennuksen osalta on välttämätöntä joko täyttää IR-kurssin ensimmäinen osa tai jo olla IR-todistus toisella helikopterilla.

Teoreettinen kurssi

Teoreettinen kurssi järjestää Akatemia.

Käytännön kurssi

Suunnittelutoimisto järjestää tapaamiset opettajien kanssa lennon aikataulujen pyynnöstä.... [-]

Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eurotech Flight School

Yksityisen pilottihankkeen avulla pystyt ohjaamaan helikoptereita matkailulle. ... [+]

etuoikeudet

Yksityisen pilottihankkeen avulla pystyt ohjaamaan helikoptereita matkailulle.

Edellytykset

Ilmailulupien saamiseksi sinulla ei saa olla rikosrekisteriä eikä rikosprosessi vireillä.

Vaikka lääkärintarkastusta ei vaadita lakisääteisen kurssin aloittamiseksi, suosittelemme opiskelijoillemme sitä suoritettavaksi: voimassaoloaika on viisi vuotta alle 40-vuotiaille lentäjille ja kaksi vuotta yli 40-vuotiaille lentäjille. voi ottaa yhteyttä terveystoimistoon ilmaiseksi lääkärin vastaanotosta, joka on otettava Aeromedical Centeriin (ks. yleistietosivu).

Ensimmäisen soololennon on oltava 16-vuotiaita ja 17 viimeistä testiä varten.

Teoreettinen kurssi... [-]
Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eurotech Flight School

Helikopterilla varustetun kaupallisen lentolupakirjan avulla voit harjoittaa lentotyötä, julkista henkilöliikennettä, harjoittelulentoja ja pelastusoperaatioita ammattita ... [+]

etuoikeudet

Helikopterilla varustetun kaupallisen lentolupakirjan avulla voit harjoittaa lentotyötä, julkista henkilöliikennettä, harjoittelulentoja ja pelastusoperaatioita ammattitaitoisena pilottina. Integroitu kurssi sallii opiskelijan pääsyn suoraan helikopterien ammattimaailmaan ilman ilmailun ennakkoedellytyksiä.

Edellytykset

Ilmailulupien saamiseksi sinulla ei saa olla rikosrekisteriä eikä rikosprosessia vireillä.

CPL-kurssin hakemiseen on esitettävä matematiikan ja fysiikan perustaidot sekä hyvä tieto englannin kielestä, joka testataan sisääntulokokeella ennen ilmoittautumista.

Vaikka lääkärintarkastus (1-luokan sertifiointi) ei ole lakisääteinen, jotta voimme aloittaa kurssin, suosittelemme sinua tekemään sen. Voit ottaa yhteyttä Akatemian suunnittelutoimistoon maksutta lääkärin vastaanotosta, joka on otettava Aeromedical Centeriin (ks. Yleistietosivu). Sinun on täytettävä vähintään 18-vuotias lopputenttitesti.... [-]

Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eurotech Flight School

Helikopterilla varustetun kaupallisen lentolupakirjan avulla voit harjoittaa lentotyötä, julkista henkilöliikennettä, harjoittelulentoja ja pelastusoperaatioita ammattita ... [+]

etuoikeudet

Kun kaupallinen lupakirja helikopterin, voit suorittaa lentotyön, julkisen henkilöliikenteen, koulutusta lennot ja pelastustoimintaa ammattilaisena lentäjä. Modulaarinen kurssi (askel askeleelta) antaa sinulle mahdollisuuden saada yksityislisenssistä lähestyvä ammatillinen lisenssi. Jokainen askel voidaan suunnitella eri aikoina, miten rakentaa oma kurssi.

Edellytykset

Ilmailulupien saamiseksi sinulla ei saa olla rikosrekisteriä eikä rikosprosessia vireillä.

Voit hakea CPL-kurssia, sinun on esitettävä matematiikan ja fysiikan perustiedot ja hyvä tieto englanninkielisestä kielestä, joka testataan sisääntulokokeella ennen ilmoittautumista, PPL-lisenssiä ja 150 tuntia lentoa minimiin.... [-]

Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eurotech Flight School

Lennonopettajan kurssi johtaa sinut pätevöitymiseen, mitkä arvot antavat opiskelijoille ppl: n ja tyyppikelpuutuksen ilma-aluksen yksimoottorille. ... [+]

etuoikeudet

Lennonopettajan kurssi johtaa sinut pätevöitymiseen, joka oikeuttaa kouluttamaan oppilaita Ppl-palkkaluokkiin ja tyypin luokitukseen ilma-aluksen yhdestä moottorista. Lennonopettaja voi kouluttaa Cpl Student Pilotsia sen jälkeen, kun hän on harjoittanut 200 harjoituskertaa, ja hän voi myös opettaa harjoittelijan opettajia sen jälkeen, kun he ovat lentäneet 500 harjoitus tuntia.

Instrumentaalisen arvosanan opettaja voi kouluttaa IFR-osaa modulaarisista kursseista, integroiduista kursseista ja laajennuksesta monimoottorisella helikopterilla, jos hänellä on kolme vaatimusta.

Tyyppihyväkouluttaja voi kouluttaa tyypin luokituskurssit minulle helikoptereille.

Edellytykset... [-]
Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eurotech Flight School

Tämän kurssin avulla voit lentää sertifioitujen helikoptereiden instrumentaalilentoa koskevien määräysten mukaisesti. ... [+]

etuoikeudet

Tämän kurssin avulla voit lentää sertifioitujen helikoptereiden instrumentaalilentoa koskevien määräysten mukaisesti.

Edellytykset

Tähän luokitukseen voi osallistua yksityinen lentäjä, jolla on yöllinen luokitus vähintään 50 tuntia maastojuoksulla tai lentäjä, joka harjoittaa CPL-modulaarikurssia, integroitua ATPL-kurssia tai lentäjää, jolla on jo CPL-lupa.

Teoreettinen kurssi

Teoreettinen kurssi on sama kuin tietyn aiheen ATPL-kurssi, jossa on eräitä oppitunteja. PPL-lisenssin haltijoille tai CPL- tai APTL-kursseille yli 5 vuoden ajan on kuitenkin suositeltavaa toistaa kaikki ATPL-teoriaopinnot, jotta he olisivat paremmin valmistautuneita (ilman lisäkustannuksia).... [-]

Italia Caiolo
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Superior Air

Tavoitteena ansiolentäjän lupakirja (H) modulaarinen on kouluttaa PPL (H) tai ICAO / JAA lupakirjan haltija sille pätevyystasolle toimimaan yhden ohjaajan yksimoottoriste ... [+]

Meidän ATPL Modulaarinen Course on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista koulutusta opiskelijoille, jotka haluavat tulla Ammattilentäjien suorittamassa koulutusta erillisinä moduuleina. Kurssi on yleensä parempana ihmisiltä, ​​jotka haluavat olla etäopetuksen vaihtoehto maakoulutus ja / tai ei ole aikaa seurata integroitu ohjelma, joka on vaativampaa. Aiempaa kokemusta ei tarvita aloittaa tämän kurssin.

Käyttämällä nykyaikaisia ​​laitteita ja lentokoneiden, Superior Air tarjoaa koulutusta korkeimmalla tasolla edistää tulevan ilmailun uran. Jos hakija on yksityislentäjän lupakirja tai ei JAA lisenssin, sopiva modulaarinen kurssin CPL, IR, ME, MCC, Yö Arviointi ja ATPL teoria on noudatettava. Hakijoiden Kurssin on valita Asuntojen ja etäopetus teoreettista koulutusta kursseja. Kun olet meidän modulaarinen Tietenkin voit järjestää kaupallinen lupakirja CPL (A), Multi moottoriluokkakelpuutuksen (ME), mittarilentokelpuutus (IR) ja ATPL teoria luottoa.... [-]

Kreikka Megara
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Queen Noor Civil Aviation Technical College

Tämä kurssi antaa osallistujille oivalluksia Performance Based Navigation (PBN) käsitteitä ja niiden soveltaminen suunnittelua ja PBN ilmatilan mukaisesti ICAO: n standar ... [+]

PBN - Suorituskyky navigointi- Course

ICAO-koodi: 059

Kesto: 7 päivää

Kuvaus: Tämä kurssi antaa osallistujille oivalluksia Performance Based Navigation (PBN) käsitteitä ja niiden soveltaminen suunnittelua ja PBN ilmatilan mukaisesti ICAO: n standardien ja suositusten (SARP).

[-]
Jordania Amman
Request Info
Englanti
Full-time
7 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Horizon International Flight Academy

Tavoitteena on kouluttaa Hyväksytty sotilaslentäjien saamiseksi GCAA CPL (H) lupa. ... [+]

Kurssin tavoitteena

Tavoitteena on kouluttaa Hyväksytty sotilaslentäjien saamiseksi GCAA CPL (H) lupa.

Oppimäärä Kurssin Teoreettiset tiedot: 300 tuntia "Valinnainen" Flying Training: 15 tuntia Kurssin kesto: 21 viikkoa

Rakenne Course

Sertifikaattisisältö on QMP (H) kurssi kattaa seuraavat aiheet:

Air Law Ilma-aluksen yleistuntemus sis. instrumentit Mass & Balance Aircraft Performance Lentosuunnitelmat Human Performance Meteorologia Navigointi Radio Navigation Toimintamenetelmät Principles of Flight Viestintä

Pääsyvaatimukset Tapaa GCAA Class One lääketieteellisen standardin T... [-]
Arabiemiirikunnat Abu Dhabi
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
21 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bristow Academy

Bristow Akatemian yhdistetty FAA / EASA Professional Pilot-ohjelma tarjoaa täydellisen eurooppalainen sertifiointi yhdistämällä EASA CPL (H) koulutusta FAA koulutusta kom ... [+]

Bristow Akatemian yhdistetty FAA / EASA Professional Pilot-ohjelma tarjoaa täydellisen eurooppalainen sertifiointi yhdistämällä EASA CPL (H) koulutusta FAA koulutusta komponentteja. Tämä kurssi on hyväksytty soveltamista yhden vuoden jälkeisen valmistumisen Valinnainen harjoittelu (OPT).

Certification

FAA yksityinen Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA mittarilentokelpuutus (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified Lennonopettajakelpuutus (CFI) FAA Certified Lennonopettajakelpuutus Instrument (CFII)

KESTO

20 kuukautta

Noin. lentotunnit

216,2

* Tämä on keskimääräinen ohjelman ajaksi. Todellinen kesto perustuu yksittäisen opiskelijan soveltuvuuden. ... [-]

Yhdysvallat Titusville Yhdistynyt kuningaskunta Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bristow Academy

Bristow Akatemian EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat saada työtä Euroopan lennon markkinoilla. ... [+]

Bristow Akatemian EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat saada työtä Euroopan lennon markkinoilla.

Tämä ohjelma täyttää vähimmäisvaatimus 135 tuntia lentokoulutusta vastaamaan lentokokemuksen vaatimukset EASA FCL 1178/2011 liite 1, Liitteet 3 ja 4. Sarjat alkavat tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa ja rajoittuvat 14 opiskelijaa kussakin luokassa.

Certification

FAA yksityinen Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

KESTO

12 kuukautta

Noin. lentotunnit

138,5

* Tämä on keskimääräinen ohjelman ajaksi. Todellinen kesto perustuu yksittäisen opiskelijan soveltuvuuden. ... [-]

Yhdysvallat Titusville Yhdistynyt kuningaskunta Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bristow Academy

Bristow Akatemian FAA Professional Pilot Program on kattava opetussuunnitelma jauhettua ja lentokoulutus tarkoituksena on kehittää opiskelijoille osaksi ammatillista lent ... [+]

Bristow Akatemian FAA Professional Pilot Program on kattava opetussuunnitelma jauhettua ja lentokoulutus tarkoituksena on kehittää opiskelijoille osaksi ammatillista lentäjiä. Certified Lennonopettajakelpuutus (CFI) ja Certified Lennonopettajakelpuutus Instrument (CFII) löytyvät lisäkomponentteja. Tämä ohjelma, yhdessä CFI ja CFII kurssien, on hyväksytty soveltamista yhden vuoden jälkeisen valmistumisen Valinnainen harjoittelu (OPT).

Certification

FAA yksityinen Pilot License (PPL) R44 Transition FAA mittarilentokelpuutus (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

KESTO

10 kuukautta

Noin. lentotunnit

151,5

* Tämä on keskimääräinen ohjelman ajaksi. Todellinen kesto perustuu yksittäisen opiskelijan soveltuvuuden. ... [-]

Yhdysvallat Titusville Yhdistynyt kuningaskunta Chesterfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pilot training center/ Pilotų Mokykla

Tavoitteena Private Pilot PPL (A) on kouluttaa lento-oppilas lentämään turvallisesti ja tehokkaasti näkölentosääntöjen. ... [+]

PPL (A) - Yksityinen lupakirja Kuvaus

Tavoitteena Private Pilot PPL (A) on kouluttaa lento-oppilas lentämään turvallisesti ja tehokkaasti näkölentosääntöjen. Opiskelijoille, jotka ovat läpäisseet teoria kokeet ja taito testi Ilmailulaitos (CAA) tarjoaa yksityislentäjän lupakirjan. Haltijan PPL ajokortin saa oikeuden lentää ilma-aluksen päällikkönä tai perämiehenä lentokoneissa, jotka kirjataan lupakirja.

AIHEET Ilmailun säädökset ja Toimintamenetelmät Aircraft General Knowledge Suunnistus Aircraft Flight Manual viestintä Lennonteoria Meteorologia LENTOSUORITUS ja suunnittelu Ihmisen suorituskyky ja rajoitukset VAATIMUKSET Minimi ikä: hakijan PPL (A) on oltava vähintään 17-vuotiaat Lääketieteellinen kelpoisuus: hakijalla PPL (A) on oltava voimassa oleva luokan 1 tai 2 lääketieteellinen todistus. PRIVATE lupakirja - PPL: TIME / TUNTIA Lennot Cessna 150/152 (41 tuntia) 41 Lennot simulaattori (4 tuntia) 4 Yksityislentäjän lupakirjan teoria * 100 Oppimateriaalin (Oxford kirjat) Lento tentti CAA tarkastajan 1:30 ... [-]
Liettua Vilnius
Syyskuu 2019
Englanti,Venäjän kieli
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi