ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa 2020 Skokie Yhdysvalloissa

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Administration, liike, ja taloustieteen kukin tarjoavat keinon tutkia liittyviä kysymyksiä liiketoimintaa. Business studies ovat esimerkiksi tieteenalojen kuten markkinointi, jakelu, toiminnan ja kirjanpidon ja henkilöresursseja. Administration keskittyy johdon osa liiketoimintaa taas taloustieteen tarkoitetaan niitä tekijöitä, jotka ajavat tuotantoa ja kulutusta palvelujen ja tavaroiden.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Skokie on lähiössä Chicagossa Illinoisissa. Vaikka se on lähellä Chicago, se on edelleen hallussaan pikkukaupungin tunnelma. Kaupungilla on rikas historia ja monimuotoinen kulttuuri.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa Skokie Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Hallinto, liiketalous ja taloustiede, Skokie Filter

Pätevyyksien kehittämisen ohjelmat

Computer Systems Institute
Kurssit
<
Full-time
<
11 viikkoa
Englanti
Kampus

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, jous ...

Lue lisää