ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa 2020 Lombard Yhdysvalloissa

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Administration, liike, ja taloustieteen kukin tarjoavat keinon tutkia liittyviä kysymyksiä liiketoimintaa. Business studies ovat esimerkiksi tieteenalojen kuten markkinointi, jakelu, toiminnan ja kirjanpidon ja henkilöresursseja. Administration keskittyy johdon osa liiketoimintaa taas taloustieteen tarkoitetaan niitä tekijöitä, jotka ajavat tuotantoa ja kulutusta palvelujen ja tavaroiden.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Kaupungissa Chicagon alueella, Lombard on suuri lähiö yhteisö koostuu yli 42000 asukasta. Se palvelee verkosto useita kouluja tavataan.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa Lombard Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Hallinto, liiketalous ja taloustiede, Lombard Filter

Pätevyyksien kehittämisen ohjelmat

Computer Systems Institute
Kurssit
<
Full-time
<
11 viikkoa
Englanti
Kampus

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, jous ...

Lue lisää