ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa 2020 Chicago Yhdysvalloissa

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Opiskelu hallinto, liiketoiminta ja talous voi olla fiksu tapa saada laajempi käsitys liiketoiminnan. Economics viittaa tekijöitä taustalla kulutus ja tuotanto tavaroita ja palveluja. Business studies sisältäisi tämän tieteenalojen kuten toimintojen, jakelu, henkilöresurssit, markkinoinnin ja kirjanpidon. Administration laittaa enemmän keskittyä liikkeenjohdon.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Chicagon kaupunki on kolmanneksi korkein väestöstä Amerikassa lähes 10 miljoonaa asukasta. Se on joitakin parhaita kotimaisia ​​yliopistoja osallistua maassa.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa Chicago Yhdysvalloissa 2020

1 tulosta kohteessa Hallinto, liiketalous ja taloustiede, Chicago Filter

Pätevyyksien kehittämisen ohjelmat

Computer Systems Institute
Kurssit
<
Full-time
<
11 viikkoa
Englanti
Kampus

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, jous ...

Lue lisää