ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa Pohjois-Amerikassa 2020

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Opiskelu hallinto, liiketoiminta ja talous voi olla fiksu tapa saada laajempi käsitys liiketoiminnan. Economics viittaa tekijöitä taustalla kulutus ja tuotanto tavaroita ja palveluja. Business studies sisältäisi tämän tieteenalojen kuten toimintojen, jakelu, henkilöresurssit, markkinoinnin ja kirjanpidon. Administration laittaa enemmän keskittyä liikkeenjohdon.

Spanning 23 maassa, Pohjois-Amerikka on maanosa täynnä koulutusmahdollisuuksia. Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia useita kieliä ja kehittää ymmärrystä hyvin erilaisia ​​kulttuureja.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa Pohjois-Amerikassa 2020

1 tulosta kohteessa Hallinto, liiketalous ja taloustiede, Pohjois-Amerikka Filter

Pätevyyksien kehittämisen ohjelmat

Computer Systems Institute
Kurssit
<
Full-time
<
11 viikkoa
Englanti
Kampus

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, jous ...

Lue lisää