Vertaa Kurssia Hallinto, liiketalous ja taloustiedessa

Jos haluat lisäopetusta, mutta et ole kiinnostunut kandidaatin ohjelmasta, kurssit voivat olla vaihtoehto sinulle. Voit erikoistua kiinnostavaan alueeseen ja hankkia tarvittavat taidot, joiden avulla voit saada työpaikan. Kurssit voivat myös yhdistää lukion ja korkeakoulun välisen eron ja valmistautua jatko-opintoihin. Mitä ovat hallinnon, liiketoiminnan ja talouden kurssit? Nämä ovat k… Lue lisää

Jos haluat lisäopetusta, mutta et ole kiinnostunut kandidaatin ohjelmasta, kurssit voivat olla vaihtoehto sinulle. Voit erikoistua kiinnostavaan alueeseen ja hankkia tarvittavat taidot, joiden avulla voit saada työpaikan. Kurssit voivat myös yhdistää lukion ja korkeakoulun välisen eron ja valmistautua jatko-opintoihin.

Mitä ovat hallinnon, liiketoiminnan ja talouden kurssit? Nämä ovat kursseja, jotka on räätälöity opettamaan ammattimaista liiketoimintaosaamista. Joillakin ohjelmilla on yleiskatsaus, kun taas toisten avulla voit valita tiettyjä kappaleita, kuten vieraanvaraisuutta tai myyntiä ja markkinointia. Luokat ovat tyypillisesti liiketoimintaa ja teknologiaa, kuten sosiaalisen median markkinointia, kuluttajapsykologiaa ja kirjanpitoa. Monet kurssit tarjoavat huipentuvan harjoittelun.

Voit oppia arvokkaita taitoja, kun olet mukana hallinnossa, liiketoiminnassa ja taloudessa. Saatat parempana ajanhallinnan ja tavoitteiden asettamisen, molemmat ovat hyviä elämäntaitoja. Voit myös olla ammattitaitoinen käyttää liiketoiminnan ohjelmistoja ja teknologiaa.

Hallinnon, elinkeinoelämän ja talouden kurssit vaihtelevat kouluista kouluun. Sinun on otettava yhteyttä ohjelmiin, joissa sinulla on kiinnostusta ja saada arvio kustannuksista ennen sitoutumista tiettyyn ohjelmaan.

Hallinnon, liike-elämän ja talouden kurssit voivat auttaa sinua valmistautumaan moniin uramahdollisuuksiin. Voit harjoittaa työtä myyntiedustajana, markkinointikonsulttina, kirjanpitäjänä, hallinnollisena avustajana, hotelli- tai ravintolapäällikkönä tai asiakaspalveluseminaattorina. Yrittäjänä oleminen ja oman liiketoiminnan aloittaminen ei ole kysymys. Voit aloittaa seuraavan onnistuneen dot-com-käynnistymisen.

Hallintoon, liiketoimintaan ja talouteen liittyvät kurssit ovat saatavilla paikallisilta tai ulkomaisilta kouluilta. Jos tarvitset entistä joustavampia tarjouksia, on tarjolla vaihtoehtoja myös luokkien verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Computer Systems Institute
Chicago, Yhdysvallat +4 More

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, jous ... +

Computer Systems instituutin Skill Building ohjelmat tarjoavat tapa opiskelija saa ammatilliset valmiudet yritysmaailmassa. Kukin ohjelma on erikoistunut, nopeatempoinen, joustava, ja akateemisesti tiukka opinnot. -
Kurssit
Full-time
11 viikkoa
Englanti
Kampus