14 Kurssi Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Santa Barbara, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tietokonesovellusten ja toimiston hallintaosasto (COMP) on liiketoiminnassa - teknologiakoulutusliiketoiminnassa. Elämme kulttuurissa, jota hallitsevat digitaalisen elämän vaatimukset. Tämä digitaalinen elämä hämärtää ja muuttaa vanhoja rajoja työn ja kodin, julkisen ja yksityisen välillä. Se edellyttää jatkuvasti kasvavaa teknologialukutaitoa ja -osaamista. Tietokoneohjelmistotyökalut ja -laitteet kehittyvät ja laajenevat jatkuvasti, samoin kuin niiden käyttöön tarvittavat taidot.

    • Santa Barbara, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma valmistaa oppilaita Apple macOS X -käyttöjärjestelmien hallintaan. Computer Information Systems (CIS) tarjoaa opiskelijoille laajan taustan tietokoneiden soveltamisesta yritysten ja teollisuuden uusiin tarpeisiin. IVY-opinto-ohjelmat valmistavat opiskelijoita lähtötason tehtäviin tietokoneohjelmoinnissa, järjestelmien analysoinnissa, tietokantaohjelmoinnissa, tukipalvelussa, tietokonetoiminnoissa ja verkonhallinnassa, tietojärjestelmien hallinnassa sekä myynti- ja teknisissä tietotehtävissä. Laitos tarjoaa tutkintoja ja todistuksia sekä lähtötason ja kehittyneitä taitoja koskevia osaamispalkintoja.

    • Santa Barbara, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Skills Competency Award (SCA) in Human Resource Hospitality Specialist on keskittynyt koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille erityisiä taitoja ja osaamista, jotka liittyvät vieraanvaraisuuden alan henkilöstöhallintoon. Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan yksilöille tarvittavat tiedot ja kyvyt työvoiman tehokkaaseen hallintaan vieraanvaraisuuden yhteydessä.

    • London, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    • Bathurst, Kanada

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    Tämä ohjelma valmistaa opiskelijoita johtamiseen liittyvään tehtävään yrityksessä tai organisaatiossa riippumatta heidän toimialastaan.

    • Uniontown, Yhdysvallat
    • Morgantown, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma valmistaa myös opiskelijoita työskentelemään perinteisessä toimistoympäristössä hallinnollisena avustajana, toimistopäällikkönä tai johtajaavustajana.

    • Long Beach, CA, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    Kampuksella

    CSULB's University College-ja neuvontapalvelut, yhdessä SHRM ®, tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden saada uusia työkaluja onnistuneen työsuorituksen alati muuttuvassa ammatti Human Resource Management.

    • Midland, Yhdysvallat
    • Troy, Yhdysvallat
    • + 1 more

    Osa-aikainen

    Kampuksella

    University College tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan työpaikalla. Järjestelyt ovat välillä Northwood yliopisto ja työnantaja.

    • London, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    • Bathurst, Kanada

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    Tämä ohjelma valmentaa opiskelijaa työskentelemään tehtävissä, joihin liittyy hallinnollisia vastuita hallita tehokkaasti toimiston hallinnollisia tehtäviä ja toimintaa ja käyttämään tehokkaasti erilaisia ohjelmistoja.

    • Chicago, Yhdysvallat

    Englanti

    Capital Fellows -ohjelmat tukevat 18 edustajakokouksen jäsentä, 18 senaatin jäsentä, 18 toimeenpanevaa jäsentä ja 10 oikeushallinnon stipendiaattia saavat erinomaisen mahdollisuuden harjoittaa julkista palvelua ja valmistautua tulevaan uraan samalla kun osallistuvat aktiivisesti Kalifornian julkisen politiikan kehittämiseen ja toteuttamiseen. Entisten kavereiden joukkoon kuuluvat Kalifornian korkeimman oikeuden oikeusministeriö, Yhdysvaltain kongressin ja osavaltion lainsäätäjän jäsenet, Rauhanturvajoukkojen apulaisjohtaja, osavaltio- ja paikallishallinnon virkamiehet, yritysjohtajat ja yhteisön johtajat.

    • Uniontown, Yhdysvallat
    • Morgantown, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Laurelin 20 kuukauden AST-tutkinto verkkohallinnossa ja tietoturvassa kouluttaa opiskelijoita asentamaan, ylläpitämään, hallitsemaan ja parantamaan tietokoneverkkoja.

    • Windsor, Kanada

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Lääkärit, lääkintähenkilöstö ja potilaat luottavat lääketieteellisten toimistojen avustajiin (MOA), jotta toimisto toimisi sujuvasti.

    • Eustis, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä LTC: n pääkampuksella sijaitseva henkilökohtainen ohjelma on 1050 tunnin ohjelma, joka on suunniteltu kehittämään viestintä-, korkeamman tason ajattelua ja päätöksentekotaitoja; toimistomenettelyjen suorittaminen; laadukkaan työn tuottaminen tehokkaalla tavalla käyttämällä yritysohjelmistosovellusten edistyneitä ominaisuuksia; työmahdollisuuksien tutkimus; ja laadukkaiden työllistämissalkkujen ja työnhakuaineistojen tuottaminen.