ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinnon opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Kansat Etelä-Amerikan tarjoavat voimakas kokemus täynnä erottaa arkkitehtuuri, tyyli ruoanlaitto, keramiikka, ja tanssia. Menneisyyden täynnä kansanperinnettä, opiskelu Etelä-Amerikassa avulla voit nauttia kulttuurista, jotka ovat vallinneet ikäisille.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinnon opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

3 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Etelä-Amerikka Filter

Teknologia logistiikassa

Uniminuto
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
Espanjalainen
Kampus

Yliopistoliiton Minuto de Diosin logistiikka-alan teknologiaohjelma pyrkii muodostamaan sosiaalisen vastuun omaavien integroituneiden ammattilaisten, jotka ovat valmiita halli ...

Lue lisää

Graduate Program Start-Up

Mente Argentina
Kurssit
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
6&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Viime vuosina, erityisesti koska Argentiinan devalvaation, enemmän ulkomaisia ​​opiskelijoita on kirjoilla Argentiinan yliopistoja tekemään Masters ja Graduate / jatko kurssit ...

Lue lisää

Lukion teknisen hallinnon

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Portuguese (Brazil)
Kampus

Se on koulu keskipitkän + tekninen koulutus hallinta, jossa keskitytään yrittäjyyttä ja hallinta, joka valmistaa opiskelijoita tekemään tulevaisuuttaan.

Lue lisää