ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Hallinnon opinnotssa 2020 Las Palmas de Gran Canaria Espanjassa

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Las Palmas kaupunki on 9. suurin Espanjassa ja sijaitsee Kanariansaarilla. Se on yli 300.000 asukasta ja on University of Las Palmas de Gran Canaria.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Hallinnon opinnotssa Las Palmas de Gran Canaria Espanjassa 2020

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Las Palmas de Gran Canaria Filter

Especialización en Digitalización de Recursos Humanos

The Valley Digital Business School
Espanja, Barcelona + 2 More
Kurssit
Marraskuu 2019
<
Part-time
<
2 kuukautta
01 Nov 2019
Espanjalainen
Opetus kampuksella

La Especialización en Digitalización de Recursos Humanos aporta una formación global y práctica del proceso de transformación digital en el área de Recursos Humanos. Esta form ...

Lue lisää