ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 24 Kurssia Graafinen suunnittelussa

Graafisen suunnittelun kurssiin osallistuminen on erinomainen tapa kehittää tietämystä kentästä ja saada kilpailuetua ura-alueella, joka kasvaa edelleen ja muuttuu teknologian monien edistyksen myötä.

 

Mikä on graafisen suunnittelun kurssi? Graafisen suunnittelun kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä digitaalisen median maailmaan ja tuottaa laadukkaita malleja viimeisimmän ja suurimman tietokoneohjelmiston avulla. Opiskelija oppii luomaan ainutlaatuisen digitaalisen median viestien lähettämiseksi kuvien ja kirjoitetun sanan avulla. Joitakin yleisiä graafisen suunnittelun kursseja ovat muun muassa 2D-animaatio, typografia, valokuvaus, videoeditointi ja painatus, ja opiskelijat voivat valita kurssin, joka sopii haluamaasi kiinnostavaan alueeseen.

 

Kurssilla opiskelija pystyy lisäämään taitojaan ja erikoistunut tietyn ohjelmiston käyttöön, kuten InDesign, Photoshop, Adobe CS5 ja paljon muuta. Siirtymässä perusgraafisen suunnittelun taitojen ulkopuolelle kurssille ilmoittautuneet voivat kehittää asiantuntevaa taitotasoa, jotka ovat arvokkaita nykypäivän toimialalla.

 

Graafisen suunnittelun kurssin hinta vaihtelee valitun koulun mukaan. Kurssit vaihtelevat myös pituudeltaan, mikä tekee potentiaalisille opiskelijoille välttämättömän ottaa yhteyttä koulun täydelliseen opetukseen.

 

Graafisen suunnittelukurssin suorittaminen mahdollistaa yksilöiden mahdollisuuden siirtyä nykyiseen työhön tai löytää suurempia mahdollisuuksia muualla. Kun valmis, opiskelijat voivat löytää työtä monilla eri aloilla, kuten mainonnassa, julkaisemisessa, sähköisessä mediassa ja pakkauksissa. Graafisen suunnittelun korkeamman osaamisen ansiosta oppilaat pystyvät paremmin valitsemaan valitsemansa urapolun erittäin kilpailukykyiseen ja kysyntään perustuvassa teollisuudessa.

 

Graafisen suunnittelun kursseja on monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat verkkokursseja kätevästi niille, jotka eivät kykene osallistumaan fyysisesti luokkiin. Tarjoamme laajan tietokannan kursseista, joita opiskelijat voivat tutkia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

24 tulosta kohteessa Graafinen suunnittelu Filter

Kurssi graafisia kuvia ja suunnittelun perusteet (Adobe Illustrator)

First Media Design School
Kampus Full-time 65 tuntia Elokuu 2020 Singapore

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti opettamaan oppilaille kokonaisvaltaisesti arvostaa ja soveltaa suunnittelun perusteet, brandin rakentamiseen ja pakkauksesta 2D- ja 3D-muotoja.

Graafinen suunnittelu

Inter-Dec College
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Kanada Montreal

Dynaaminen ohjelma, joka on suunniteltu ihmisille, jotka ovat intohimoisia painetun ja sähköisen median suhteen. Se on suunniteltu täyttämään sekä sinun että sen tarpeet

Graafisen suunnittelun erikoistuminen

Escola Britânica de Artes Criativas
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Brasilia Pinheiros

Ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita panostamaan korkealaatuiseen koulutukseen ja kehittämään osaamista graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän alalla.

Web-kurssi

London Training
Kampus Full-time Part-time 2 - 12 viikkoa Lokakuu 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Verkko- ja graafisen suunnittelun kurssi kattaa verkkosivuston luomisen ja ylläpidon mekaniikan. Tässä kurssissa hyödynnät sivuston kehittämisen, suunnittelun ja ylläpidon taidot. Saat täydellistä tietoa HTML, XHTML, HTML5, Cascading Style Sheet (CSS), JavaScript-lomakkeen validointi, jQuery-integraatio, Adobe Dreamweaver, Adobe Experience Design (UI / UX) ja Adobe Photoshop, jotka ovat ehdottomasti tarpeen luoda ammattimaisia sivustoja .

Master Photoshop viikossa

Of Course Learning
Online Part-time 1 viikko Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online Yhdysvallat USA Online + 2 lisää

Tässä käytännön askel-askeleelta opetusohjelma tietenkin opit keskeisiä välineitä Photoshop luomalla 7 dynaamisia kuvia. Alusta loppuun, minä käydään läpi prosessin alkaa tavallinen, normaali valokuvia, ja ohjaa kuin me muuntaa ne mahtava mestariteoksia yhdessä ...

Graafinen suunnitteluohjelma

Florence Classical Arts Academy
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Firenze

Ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat suunnitella ammattiaan ja niille, jotka pyrkivät onnistuneeseen uraan design studio, mainonta tai brändäys virasto ja kustantamo. Voidaan myös harrastaa kartoituksen / animaation elokuvateollisuuden kuvataiteilijaa tai tarina-artistia.

Graafinen suunnittelu kurssi

Beppu Mizobe Gakuen College
Kampus Full-time 2 vuotta Huhtikuu 2020 Japani Beppu

Elämme ikä joka vaatii, että tiedot on suunniteltava siten, että on toimiva, mutta visuaalisesti stimuloiva. Opiskelijat voivat saada sertifiointia työpöydän kustantaja Suunnittelijat, web-suunnittelijat, ja toiset Valmistuttuaan.

Graafisen suunnittelun kurssi

Oakfields College
Kampus Full-time 2 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Lynnwood Ridge Edenvale Kapkaupunki + 2 lisää

Graafisen suunnittelun opiskelijana on vuosien mittaan käytännöllisiä käytäntöjä, joihin kuuluu mainosten, julisteiden, lehtien, logojen, tuotteiden ja pakkausten suunnittelu. Kaikki tämä työ antaa sinulle merkittävän salkun, joka osoittaa lahjasi tuleville työnantajille.

Design gráfico

Miami Ad School - Rio de Janeiro
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Brasilia Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.

Adobe Dreamweaver CS5 CS6 ja cc - täydellinen koulutusohjelma

E-Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online räme

Kattavat kaikki olennaiset näkökohdat Adobe Dreamweaver tällä Adobe Dreamweaver CS5, CS6 & CC Complete Training Programme.

HND graafinen suunnittelu

City and Islington College
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Jos etsit Graafinen suunnittelu kurssi Lontoossa, tämä HND kehittää tietojaan ja käytännön taitoja uran luovien alojen.

Osa seminaarista N.4: Korkeatasoinen erikoiskoulutus

IACC ASSOCIAZIONE ITALIANA DEI PROGETTISTI/CONSULENTI DEL COLORE
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Italia Milano

Tavoitteena niille, jotka haluavat lähestyä väriä ensimmäistä kertaa suunnittelussa tai syventää tietämystään aiheesta luvallisella ja orgaanisella koulutuspolulla.

BTS graafinen suunnittelu

ITECOM Art Design NICE
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Kiva

Toisin kuin yleisesti luullaan, The "graafinen suunnittelu" ei rajoitu yksinkertainen hoito "taulukko" ja estetiikka eri medioiden, joko "Tulosta" tai "Digital". "Desing" itsessään on aina ollut prosessin hahmottaminen. Jo alusta lähtien 18th century, Graafinen suunnittelu yhdistyvät "Project ja grafiikka" (Shaftesbury - 1712).

Photoshop: perustaidot

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 6 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä on tietysti niille, jotka ovat vielä kokea tämä voimakas ja jännittävä kuvankäsittelytekniikkoihin ohjelma suunnittelijoille, taiteilijoille ja valokuvaajat. Opi skannata kuvia, tehdä kerrokset, kollaasi tekstiä ja kuvia ja luoda lukuisia erikoistehosteita valokuviin tai käsin luotu taidetta. Jännittävä projektityö voit ymmärtää uusia taitoja yhteydessä.

Advanced Diploma on Photoshopissa

Shaw Academy
Online Part-time 12 viikkoa Avoin ilmoittautuminen Irlanti Irlanti Online

Opi välttämättömiä taitoja, kuten edistyksellisiä kuvanteko-, retusointi- ja tuottamistekniikoita. Olet oikealla tiellä, matkalla kuvankäsittelyn alalla ja ota Photoshop-taidot kokonaan uudelle tasolle.