ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Graafinen suunnittelussa Aasia 2019/2020

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Graafinen suunnittelu on osa muotoilu korostaa käyttämällä alalla kommunikoida. Graafinen suunnittelu voi käyttää myös kuvien, sanojen, perus graafisia muotoja ja yleinen ulkoasu visuaalisen suunnittelun välittää viestin tai tunne. 

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Graafinen suunnittelussa Aasia 2019/2020

3 tulosta kohteessa Graafinen suunnittelu, Aasia Filter

Graafinen suunnittelu kurssi

Beppu Mizobe Gakuen College
Kampus Full-time 2 vuotta Huhtikuu 2020 Japani Beppu

Elämme ikä joka vaatii, että tiedot on suunniteltava siten, että on toimiva, mutta visuaalisesti stimuloiva. Opiskelijat voivat saada sertifiointia työpöydän kustantaja Suunnittelijat, web-suunnittelijat, ja toiset Valmistuttuaan.

kurssi - Adobe Photoshop (perus)

First Media Professional Learning Centre
Kampus Full-time 24 tuntia Elokuu 2020 Singapore

Kehittää perus arvostus digitaalisen kuvantamisen, kuvankäsittelyn ja julisteen suunnittelu avulla Adobe Photoshop.

Kurssi graafisia kuvia ja suunnittelun perusteet (Adobe Illustrator)

First Media Design School
Kampus Full-time 65 tuntia Elokuu 2020 Singapore

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti opettamaan oppilaille kokonaisvaltaisesti arvostaa ja soveltaa suunnittelun perusteet, brandin rakentamiseen ja pakkauksesta 2D- ja 3D-muotoja.