Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 3 Kurssia Floristiikkassa

Kurssi otettuna, yliopistossa tai tekninen koulu sisältää useita luokkia, jotka ovat jossakin koulutusaloittain. Kurssit voivat kestää muutaman kuukauden, vuoden tai pidempään. Monet opiskelijat ottaa kurssin ennen tai sen lisäksi jatkaa korkeakoulututkinnon.

Mikä on kurssin kukkakaupoissa? Ohjaajille tutkimuksessa kukkakaupat tarjoaa opiskelijoille syvällistä ymmärrystä siitä, miten kukat kasvavat, miten sato ja tallentaa ne, ja miten järjestää leikkokukkien kimppuja, jotka ovat miellyttää silmää. Luokat voivat sisältää kukkasuunnittelijat, jossa painotetaan luoda mukautettuja käsin sidottu järjestelyjä, häät kimppuja ja malleja muistomerkkejä. Opiskelija voi myös oppia paras ostomenetelmistä kaupallisesti saatavilla kukkia ja pitää ne tuoreita. Skills tärkeää toimivat kukkakauppias liiketoimintaa opetetaan myös. Arvioinnit ovat yleensä käytännöllisiä ja salkkuja voidaan myös tarvita.

Täyttämällä kurssin kukkakaupat, yksilön voi olla lisääntynyt mahdollisuus löytää hänen unelmansa työtä kukkasuunnittelijat. Monet valmistuneet myös valita oman yrityksen.

College kurssit vaihtelevat kustannukset, pituudesta riippuen kurssin ja kirjoja tai materiaalia Maksut, joita edellytetään. On aina viisasta olla varma, että kurssi täyttää yksi tarpeet ennen ilmoittautumalla siihen.

Lisäksi tulossa kukka suunnittelija, valmistuneet kurssi kukkakaupat voi löytää työtä kuin kukkatukkukauppiaiden, sisustus maisemasuunnittelun varten ostoskeskuksissa tai yrityksen rakennukset tai kukkakaupat vs. henkilökunta suuret lomakohteet ja hotellit. Kukkakauppias teollisuus houkuttelee ihmisiä, jotka pystyvät synnyttämään tunnetta siitä tyylikkään designin ja näyttö kauniita kukkia. Tämän vuoksi kukkakaupat jotka viihtyvät ovat yksilöitä, jotka ovat intohimo ihmisiä sekä kukkia.

On monia kouluja maailmanlaajuisesti, jotka tarjoavat kurssin kukkakaupat.Vaikka jotkut luokat voidaan tarjota verkossa, käytännön näkökohta kentän voi vaatia paikan päällä kursseista. Ottaa ensimmäinen askel alkaa reitin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Floristiikka

Distance Learning Centre

The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puut ... [+]

The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puutarha ominaisuuksia.

Tämä koti opintojakson on suunniteltu helppo seurata yksikköä, jossa on joukko harjoituksia ja tehtäviä matkan varrella varmistaa ymmärrät aloilla.

Opiskelija pääsevät kokenut henkilökohtaisen tutor sähköpostitse joka on koulutukseltaan Botany (Bsc Hons).

Kurssi kattaa seuraavat yksiköt:

Unit One - Garden Design & You Yksikkö Kaksi - Mikä Good Design saavutetaan Yksikkö Kolme - aloittaminen Design Unit Four - merkitys Soils & Sites Yksikkö Five - aloitus Real Work Yksikkö Six - Suunnittelu Yksikkö Seitsemän - Designing for Interest Yksikkö Kahdeksan - Water in the Garden Yksikkö Nine - Lapset ja lemmikit Yksikkö Kymmenen - Puutarhanhoito vammaiskäyttäjille, vanhukset ja puutarha Safety Yksikkö Eleven - Kunnossapito ja huolto Yksikkö Kaksitoista - Structures in the Garden Yksikkö Kolmetoista - Markkinointi Garden Design Business Yksikkö Neljätoista - Tricks of Trade ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
120 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Inchbald School of Design

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä o ... [+]

Kurssit Garden Design

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä on edelleen meidän erikoisuus, mutta olemme laajentaneet ja puhdistettu meidän puutarhasuunnittelu kursseja vastaamaan kasvaneeseen kysyntään ammattitaitoa.

Puutarha suunnittelu koulu on vahvat yhteydet puutarhan suunnitteluun ammatti avulla voimme sijoittaa opiskelijoille suunnittelijoiden. Olemme edelleen ylpeitä menestys opiskelijoiden markkinoilla. Edelläkävijöitä maailmassa puutarhan suunnitteluun kuuluu Inchbald puutarhan suunnitteluun valmistuneet.

Meidän Garden Design Kurssit ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Career Institute

ICI avulla urasi Bloom kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti meidän kukkakaupat suunnittelu kurssi. Pysyä alan standardeja, kurssimme on kehitetty erityisesti kokeneet kuk ... [+]

ICI avulla urasi Bloom kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti meidän kukkakaupat suunnittelu kurssi. Pysyä alan standardeja, kurssimme on kehitetty erityisesti kokeneet kukkakaupat. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laatua kukkakaupat koulutuksen laajentaa tietojaan ja hioa taitojaan kentällä.

Kurssikuvaus Käyttöönotto Luominen kukka-asetelmat Getting Hired Alkaen oman Kukkakauppa Getting ja säilyttäminen asiakkaat Uranäkymät

Meidän kukkakaupat tietysti valmistuneet viettää joka työpäivä kirkastaa ihmisten elämää heidän luovuuttaan järjestää kukkia. Lisäksi he saavat ansaita erittäin hyvin tässä jännittävä työtä. Olipa on saada työskentelee perustettu kukkakaupan tai avaamalla oman kukkakauppias liiketoimintaa enemmän vapautta ja taloudellisia voittoja, ICI voi auttaa saavuttamaan sen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi