1830 Kurssi Ohjelmat sisään Eurooppa for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Lausanne, Sveitsi

    Täysaikainen

    5 päivää

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    AISTS urheilutapahtuma- ja organisaatioseminaari (SEMOS) -moduuli tarjoaa yleiskatsauksen tärkeimmistä tehtävistä, joita ihmiset tarvitsevat menestyksekkäästi suunnittelemaan, kommunikoimaan ja toimimaan järjestettäessä urheilutapahtumia.

    • Manresa, Espanja
    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    7 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Advanced Culinary Arts jatkotutkinto oppiakseen globaalista keittiöstä, modernista ja perinteisestä keittiöstä, luovuudesta, innovaatioista ja uusista tekniikoista, mukaan lukien parhaat katalonialaiset ruokareseptit,

    • Marbella, Espanja

    Täysaikainen

    13 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti, Espanja, Ranskan kieli, Saksan kieli, Italialainen, Kiinalainen, Venäjän kieli

    Executive-ohjelma on 13 viikkoa kestävä ohjelma kaikille (sekä muille kuin tutkijoille ja tutkijoille), jotka ovat kiinnostuneita vankan perustan saavuttamisesta, myös arkeologisella henkilökohtaisella kehityksellä elämän, opetuksen, politiikan ja liiketoiminnan korkeammille tavoitteille. Tämä on ainutlaatuinen ohjelma, joka perustuu 40 vuoden uraauurtaviin tutkimuksiin, ja siihen sisältyy yksilöllinen opettavainen lähestymistapa itsensä löytämiseen ja merkitykseen korkeammalle tasolle pyrkiville yksilöille elinikäisen kasvun yhteydessä. Saatat olla urapolulla. Sinulla voi olla perhe. Voit menestyä osastopäällikkönä tai toimitusjohtajana. Olet ehkä aloittanut poliittisen uran. Toki useimmilla henkilöillä on henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti asettunut vai ei, heillä ei ole paljon aikaa kerätä uutta tietoa ja arvokasta ymmärrystä. Toki, useimmilla vastuullisissa tehtävissä olevilla henkilöillä on tietoa valtavirran medialähteistä tai yritystyyppisestä jatkokoulutuksesta. Tämä tarkoittaa sekoitusta tosiseikkoja, valheita, huijauksia, keksintöjä, huomiotta jätettyä tai vääristynyttä tietoa, propagandaa, egomatkoja ja likaisia valtataisteluja. On vain yksi tapa päästä eroon verhojen takana olevien isäntien palvelijasta (orja): Tähän tarjotaan täydellinen valaistus, jolla on edistyneimmät tiedot maailman, planeetan ja aidon ihmisen pelastamisesta. lyhyt ja intensiivinen ohjelma. Osallistujat saavat edistyneimmän tiedon liiketoiminnan, politiikan, talouden, koulutuksen ja ihmiselämän ymmärtämisen (merkityksen) henkisestä potentiaalista.

    • Bromma, Ruotsi

    Täysaikainen

    10 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Opi tekemään elokuva kymmenen viikon intensiivisen iltakurssin aikana. Elokuva 10 viikkoa opettaa sinulle eri tieteenalojen perusteet – käsikirjoituksen, ohjauksen, kuvaamisen, äänen, editoinnin ja tuotannon. Te, jotka olette aloittaneet ensimmäiset vakavat askeleet elokuvantekoon, tiedätte varmasti, kuinka vaikeaa on siirtyä omin voimin korkeammalle tasolle.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Accademia del Lusso Milanon intensiivinen sisustus- ja vähittäissuunnittelukurssi valmistaa opiskelijoita ammattilaisiksi, jotka pystyvät keksimään ja luomaan graafisen suunnittelun sisätiloihin sekä manuaalisten että digitaalisten esitystyökalujen avulla. Kurssin tarkoituksena on antaa opiskelijoille syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, jotka tarkoittavat, että he pystyvät tunnistamaan ja koordinoimaan tyylit, suuntaukset ja materiaalit ...

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sisustussuunnittelun lukuvuoden ohjelman kautta opiskelijat saavat syvällisen ja käytännöllisen johdannon italialaiseen muotoiluun ja Made in Italy -konseptiin kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisiin suuntauksiin, ja heillä on kaikki tarvittavat välineet tällä alalla. Opiskelija oppii suunnittelemaan sisätiloja sekä liike- että asuinkäyttöön alkuperäisestä konseptista ja ensimmäisestä luonnoksesta 3D -näkymään ja toteuttamaan julkista tilaa edustavan mallin. Lisäksi kurssi kehittää opiskelijoiden tietoisuutta väreistä, muodoista ja muodoista ja antaa heille tarvittavat taidot sisustuksen valitsemiseksi.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    18 tuntia

    Kampuksella

    Englanti

    Nykypäivän nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä datatieteen, tekoälyn ja markkinointistrategioiden välinen synergia on noussut keskeiseksi menestyksen veturiksi. Datatieteen ja markkinoinnin tekoälyn maisterikurssimme on suunniteltu antamaan opiskelijoille edistyneet tiedot ja taidot, joita tarvitaan navigointiin tässä dynaamisessa risteyksessä.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    14 viikkoa

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti, Espanja

    Vapauta yrittäjähenkesi Entrepeneurchef-ohjelmassa. Tämä kurssi antaa sinulle globaalin vision suunnitteluvaiheesta avaamisen jälkeen, valmistaen sinut suoraan kohti tavoitetta: "Aion luoda oman ravintolan". Olipa sinulla selkeä projekti tai ei, kurssi avaa mielesi uusille tavoille ymmärtää ravintola-alaa ja ennen kaikkea tavoille, joilla asiakkaat hyväksyvät ehdotuksesi tulevina vuosina. Tämä kurssi on matka läpi kaikki vaiheet, jotka sinun on käytävä läpi, kiinnittäen erityistä huomiota asiakkaiden käyttäytymisnäkökohtiin, uusimpiin liiketoimintamalleihin ja tietysti digitaaliseen ympäristöön, joka edellyttää menestystä.

    • Online Canada
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 4 more

    Täysaikainen

    12 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Lopeta odottaminen. Siirry uudelle uralle käyttäjäkokemuksen suunnittelun pariin. Täysipäiväinen UX Design Bootcamp tarjoaa sinulle oikeanlaista koulutusta, yksilöllistä uravalmennusta ja yhteyksiä, joiden avulla saat työpaikan ja pääset luomaan merkityksellisiä ja merkityksellisiä kokemuksia.

    • Stockholm, Ruotsi

    Osa-aikainen

    30 tuntia

    Etäopiskelu

    Englanti

    Opi Premiere Pro ja After Effects ensimmäisten elokuva- ja animaatioprojektiesi kanssa. Tutustu Adoben alan standardiohjelmistoon ja katso, kuinka voit käyttää sitä yhdessä luomaan kauniita videoita. Videolle tallennettujen tuntien ja käytännön tehtävien avulla opit ohjelmiston omaan tahtiisi. Tämä on-demand-kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia videon perusteet ja on hyvä ensimmäinen askel muihin liikesuunnittelun opintoihin.

    • Lugano, Sveitsi

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Haluatko... seikkailua ja tutkimusta? Monikulttuurinen sitoutuminen? Henkilökohtainen kasvu? Laajennettu Horisontti? Liity kanssamme välivuoteen Sveitsiin, elämän seikkailuun!

    • Online

    Täysaikainen

    6 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja

    • Online

    Osa-aikainen

    6 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Koska 31 prosentin yrityksistä odotetaan lisäävän tekoälyn strategiaansa seuraavien 12 kuukauden aikana (Adobe), taitojen parantaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Nykypäivän hermoverkot ja koneoppimisalgoritmit ajavat todennäköisemmin autonomista autoa, analysoivat kiinteistömarkkinoita, tehostavat chatbotia tai auttavat kliinisissä diagnooseissa ja ehdottavat hoitoja.

    • San Roque, Espanja

    Osa-aikainen

    1 viikko

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Koulutusjärjestelmien perusta kaikkialla maailmassa on pysynyt muuttumattomana teollisen vallankumouksen jälkeen. Koulutus nähdään edelleen keinona päämäärän saavuttamiseksi. koulua käydään, hankitaan tutkinto ja hankitaan työpaikka. Koulutus on kuitenkin paljon muutakin. Koulutus on nähtävä elinikäisenä prosessina. Koulutuksen on otettava yksi rooli yhteiskunnassa, jossa ihmiskuntaa todella ja kokonaisvaltaisesti vaalitaan, ei vain keinona päämäärän saavuttamiseksi vaan loputtomana prosessina, joka ei tapahdu vain luokkahuoneen seinien sisällä. \n\nKoulutusjärjestelmän ja itse asiassa koulutusfilosofian on kehityttävä nopeasti, jos se aikoo valmistaa yhteiskuntaa nopeasti muuttuvaan maailmaan. Maailmaan, jossa tekoäly suorittaa tehtäviä hetkessä ja voi mahdollisesti korvata luovan ajattelumme tekoälyn keräämien tietojen automaattisella yhdistelmällä. Maailma, jossa valeuutisia ja disinformaatiota on runsaasti ja jossa faktaa ja fiktiota on yhä vaikeampi erottaa toisistaan. Maailma, jossa rajalliset resurssit rasittavat yhä enemmän ylikansoitettua planeettaa ja luovat uusia ongelmia, jotka meidän on ratkaistava tämän sukupolven aikana. Maailma, jossa sosiaalinen etiikka ja moraali näyttävät korvautuneen sosiaalisella medialla. Maailma, jota voimme nyt manipuloida siinä määrin, että muokkaamme geneettisesti jopa valtamerten kasveja ymmärtämättä edes tekemiemme muutosten seurauksia. \n\nTässä maailmassa tai missä tahansa muussa maailmassa koulutuksen on astuttava esiin ja kehityttävä nopeasti! Meidän on luotava yhteiskunta, jossa hallintoelimet eivät tukahduta ja manipuloi koulutusta, jossa yhteiskuntaa ei indoktrinoida ja jossa se kykenee ajattelemaan kriittisesti ja jolla on joustavuuden ja päättäväisyyden taidot.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    6 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Yhden kuukauden ajan vuodessa 15 valittua osallistujaa ohjaa yhdessä sarjan 3-5 minuutin dokumentteja OTOXO Productionskanssa. Nämä shortsit jaetaan festivaaleille ja tiedotusvälineille ympäri maailmaa ja suoratoistetaan OTOXO-alustalla. Jo pelkästään näistä syistä vaadimme osallistujiltamme korkealaatuista työtä ja tarjoamme heille korkealaatuista koulutusta sen varmistamiseksi.