ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Pohang-si Etelä-Koreassa 2021

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Korkeakoulujen sisältyi säännöllisiä neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa. Koulutus on otettava hyvin vakavasti Etelä-Koreassa, ja maa asuu useita maailmanluokan yliopistoja, joista monet ovat vaihdon kanssa eri ulkomaisten yliopistojen, ja ovat hyvä tapa ulkomaalaisille kokea elämää maassa.

Suulla Hyeongsan River on Pohang kaupunkiin. Tämä on Daegu-Gyeongbuk alueella. Se on merenrantakaupungissa. Kaupungissa on 2 korkeakouluissa ja 2 yliopistoissa. Väestön määrä on Hyeongsan on yli 500000 ihmistä.

Löydä Kurssit Pohang-si Etelä-Koreassa 2021

Tulokset Filter

Acca kurssi

Institute of Finance and Economics
Kurssit
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

ACCA-pätevyys on suunniteltu tarjoamaan kirjanpito-osaamista, taitoja ja ammatillisia arvoja, jotka tarjoavat rahoittajat, jotka pystyvät rakentamaan menestyksekkäitä uransa ...

Lue lisää