ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Nam-gu Etelä-Koreassa 2021

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Korkeakoulujen sisältyi säännöllisiä neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa. Koulutus on otettava hyvin vakavasti Etelä-Koreassa, ja maa asuu useita maailmanluokan yliopistoja, joista monet ovat vaihdon kanssa eri ulkomaisten yliopistojen, ja ovat hyvä tapa ulkomaalaisille kokea elämää maassa.

Löydä Kurssit Nam-gu Etelä-Koreassa 2021

Tulokset Filter

Pelitekniikan laitos

同明大學
Kurssit
Maalis 2021
Englanti
Kiinan kieli
Korealainen

Pelisuunnittelun laitos, Busanin ensimmäinen neljän vuoden korkeakouluohjelma, pyrkii kasvattamaan asiantuntijoita, joilla on kyky kehittää peliohjelmistoja ja luoda digitaali ...

Lue lisää

Biolääketieteen tekniikka

同明大學
Kurssit
Maalis 2021
Englanti
Kiinan kieli
Korealainen

Tongmyong University biolääketieteellisen tekniikan Tongmyong University on tunnustettu koko biolääketieteellisessä yhteisössä koulutuksellisista saavutuksistaan.

Lue lisää

Robottijärjestelmän suunnittelu

同明大學
Kurssit
Maalis 2021
Englanti
Kiinan kieli
Korealainen

Robottisysteemitekniikan laitos opettaa robotiikan eri osa-alueita, kuten kinematiikkaa, automaattista ohjausta, tietokonetekniikkaa ja tietojenkäsittelytietettä, kouluttamaan ...

Lue lisää