close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kurssit Gwangjin-gu Etelä-Koreassa 2021

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.Etelä-Korea, virallisesti Korean tasavalta, on suvereeni maa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan. Nimi "Korea " on peräisin Goryeo, dynastia, joka hallitsi keskiajalla. Etelä-Korea o… Lue lisää

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Etelä-Korea, virallisesti Korean tasavalta, on suvereeni maa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan. Nimi "Korea " on peräisin Goryeo, dynastia, joka hallitsi keskiajalla. Etelä-Korea on nyt liberaali demokratia ja taloudellinen voimatekijä. Arvostetuin kattava yliopistot ovat Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsein yliopisto ja Korean yliopisto.

Löydä Kurssit Gwangjin-gu Etelä-Koreassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
建国大学
Gwangjin-gu, Etelä-Korea

Konkuk University (KU) musiikin laitos tarjoaa laadukkaan ohjelman johtavien ammattimuusikoiden kouluttamiseen.

Konkuk University (KU) musiikin laitos tarjoaa laadukkaan ohjelman johtavien ammattimuusikoiden kouluttamiseen. -
Kurssit
Englanti, Kiinan kieli, Korealainen
Maalis 2022
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä