Filter
Kurssit

Vertaa 122 Kurssia Espanjan kielissa

Espanjan kielen kursseja voi olla ihanteellinen valinta henkilöille, jotka haluavat oppia toinen kieli, joka voisi olla hyödyllinen day-to-day elävät sekä liiketoimintaa. Espanja on monipuolinen kieli, puhutaan ympäri maailmaa.

Mikä on kielikurssi espanjaksi?

Espanjan kielen kurssi opettaa opiskelijat puhumaan kieltä, sekä kirjoittaa ja lukea sitä. Sen avulla opiskelijat voivat oppia puhumaan sosiaalisen ja yritysten vuorovaikutusta ja opettaa espanjalaista kulttuuria samoin.

Mitä Edut Ottaen espanjan kursseja?

Kun Espanjan kielen kurssi on arvokasta monista syistä, varsinkin kun monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Keski-Amerikan puhumaan tätä kieltä.Se voi myös auttaa oppilasta vuorovaikutuksessa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Kuinka paljon se maksaa Take kielikurssi espanjaksi?

Kustannukset näistä kursseista vaihtelevat suuresti. On mahdollista löytää erittäin edullinen ohjelmia, jotka voidaan toteuttaa verkossa edullisesti. Toinen vaihtoehto kuuluvat ottaen kurssi college ympäristössä, joka voisi olla kalliimpaa.

Mitkä ovat vaatimukset kielikurssi espanjaksi?

Suurimman osan ajasta, on hyvin vähän, jos lainkaan, vaatimukset ottaen espanjan kursseja. Jopa pienet lapset voivat osallistua.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa kielikurssi espanjaksi?

Yksilöt, jotka puhua enemmän kuin yhtä kieltä, varsinkin arvokas kieli kuten tämä, ovat arvokkaita työnantajille.Tämä antaa työnantajalle mahdollisuuden luottaa työntekijän vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, asiakkaiden ja liikekumppanien lisää asetuksia.

Miksi ottaa Online Language Course espanjaksi?

Verkkokursseja helpottavat yksilöiden saada kielen omalla nopeudella. Se mahdollistaa yksittäisten opiskella hänen omaan tahtiin.

Kun ottaa kielikurssi espanjaksi?

Kun espanjan kurssi on helppo tehdä, koska se on saatavilla erilaisia ​​online kouluissa. Se on saatavilla myös eri kouluissa myös korkeakouluissa.

Miten ilmoittautua kurssi espanjaa?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

122 tulosta kohteessa Espanjan kieli

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten s ... [+]

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä materiaalia; tarvitset vain sanakirjan.

Kurssit ovat hyvin joustavia, voit valita, kuinka monta viikkoa opiskella ja milloin aloittaa. Luokat alkavat joka maanantai, joten voit valita kurssin aloituspäivän.

hintoja

Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta viikkoa olet opiskelemassa kanssamme ja minkä tyyppinen tietenkin käytät.

Voit liittyä joihinkin kursseihin, joita Universidad de La Sabana on opiskelijoilleen. Kerro meille, mistä aiheista olet kiinnostunut, jotta voimme löytää sinulle kurssin. Kurssilla ei ole palkkaluokkia, se on vain läsnäoloa varten eikä se merkitse lisäkustannuksia. * Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka oleskelevat vähintään 2 kuukautta.... [-]

Kolumbia Chía
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Yrityksen sisäiset espanjakurssit. Erityiset kurssit, jotka järjestetään paikan päällä yrityksen tiloissa ja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, joiden on opittava e ... [+]

Yrityksen sisäiset espanjakurssit

Think in Spanish mallien räätälöityjä kursseja yhteistyössä kunkin asiakkaan henkilöstötiimin kanssa. Seurauksena on, että ohjelmasi ulottuu yleisen espanjan ja liiketoiminnan espanjan lisäksi myös muihin näkökohtiin, joilla pyritään varmistamaan, että työntekijät saavat sujuvan ja tehokkaan espanjan kielen taitoa suhteessa kunkin yrityksen tärkeimpiin kiinnostuksen kohteisiin, vastuisiin ja yrityskulttuuriin.

Mukautetut kurssimme painottavat myös erityisesti kulttuurienvälisen osaamisen merkitystä, joka on ratkaiseva taito ammatilliseen ja yritystoiminnan menestymiseen globalisoituneessa yritysympäristössä.

Opetusmenetelmien suhteen kurssimme tarjoavat mahdollisuuden harjoittaa espanjaa käytännössä kommunikatiivisissa tilanteissa. Jokaiseen ohjelmaan sisältyy luonnollisesti luokkahuoneaika, joka on tarkoitettu neljän kommunikaatiotaidon (puhuminen, kuuntelu, lukeminen ja kirjoittaminen) parantamiseen esityksiä, kirjeenvaihtoa, pöytäkirjoja, raportteja, tarjouksia ja sosiaalista mediaa jne. Käyttäen ja kiinnittäen erityistä huomiota kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen ja intonaatio sekä yleinen ja yrityskulttuuri. Mutta tämän lisäksi sisällytetään luokkia tosielämän ammatillisiin tilanteisiin seuraamalla ja mentoroimalla ammattilaisia heidän erilaisissa arjen tilanteissa ja tehtävissä, jotta voimme seurata edistymistä, optimoida oppimista ja maksimoida upottamisen tarjoamat mahdollisuudet.... [-]

Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elec Spanish School

Terveydenhuollon ammattilaistemme kurssit on suunniteltu niin, että opiskelijamme voivat kehittää kielitaitoaan ensimmäisistä tunneista neljällä taidolla, jotka on kuvatt ... [+]

Terveydenhuollon ammattilaistemme kurssit on suunniteltu niin, että opiskelijamme voivat kehittää kielitaitoaan ensimmäisistä tunneista neljällä taidolla, jotka on kuvattu ja suunniteltu kirjallisessa ilmeessä, lukemisen ymmärtämisessä ja teksteissä, kuulovammaisuudessa ja suullisessa vuorovaikutuksessa. Tämä yhdistyy sanastoihin, ilmaisuihin ja lääketieteellisiin aiheisiin kouluttaa opiskelijoita tällä erityisellä alalla.

Lääketieteellisissä ohjelmissamme kielioppia ei jätetä huomiotta, sitä tarkastellaan joka päivä, mutta sen toiminnasta lähtien, etkä ole kiinnostuneita siitä, kuinka paljon näistä termeistä opiskelija tietää, mutta hän voi tehdä heitä erityisesti lääketieteellisessä suorituskyvyssä.... [-]

Costa Rica San Isidro de El General
Helmikuu 2020
Espanjalainen
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Guadalajara

Kansainvälisen kielikeskuksen (ILC) arvostus on kasvanut vuosien varrella, erityisesti espanjaksi. Jos tavoitteena on puhua tätä maailmanlaajuista kieltä, ILC: n espanjal ... [+]

TUTKIMUS SPANISH AT UAG

Harkitse Guadalajaraa seuraavaksi määränpääksi opiskelemaan espanjaa! Länsi-Meksikossa sijaitseva Guadalajara tarjoaa perinteisen ja modernin kaupungin erinomaisen loiston. Se on yksi maailman parhaista ilmastoista, ja se sijaitsee lähellä Puerto Vallartan, Manzanillon ja Melaquen kauniita rantoja.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), Meksikon vanhin yksityinen yliopisto, on pyrkinyt akateemiseen huippuosaamiseen yli 80 vuoden ajan. Sen nimi on tullut synonyymiksi koulutuksen arvovaltaa kohtaan, ja se on tunnettu kaikkialla maailmassa. UAG on erityisesti saavuttanut merkittävän tunnustuksen Latinalaisessa Amerikassa.

UAG N KANSAINVÄLINEN KIELIKONTERI (ILC) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti vieraan kielen oppimisen avulla. Siksi opiskelijat vahvistavat arvotan vuorovaikutusten ja luokkakeskustelujen kautta sekä analysoimalla sen maan kulttuuria, jonka kieltä opitaan.... [-]

Meksiko Guadalajara
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
32 - 45 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Católica del Norte

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas ak ... [+]

Espanjan, meritieteiden ja liiketoiminnan Coquimbossa

Atacama Immersion Chile Tekijä: Universidad Católica del Norte

Paikka: Coquimbon alue Chilen keskustassa

Alue, joka yllättää kävijänsä upeilla paikoilla, kuten Elquin laaksossa, kuuluisassa laaksossa, jossa Chilen Pisco valmistetaan. Tärkeä kohtaus tähtitieteellisiltä observatorioilta sen taivaan selkeyden ansiosta. Upeat rannikot, joissa on meren biologista monimuotoisuutta, sopivat ihanteellisesti meritieteiden tutkimukseen. Coquimbo on alue, jossa syntyi kirjallisuus Nobelin palkinto Gabriela Mistral, sen työ, lapsuus ja historia ovat näissä kauniissa maissa.

Kuvaus

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas akateeminen oppiminen, aktiviteetit, jotka on sijoitettu rantojen ympäröimiin maisemiin, joissa kävijät voivat nauttia, jakaa ja vaihtaa kokemuksia.... [-]

Chile Coquimbo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ELITE Lenguas

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen k ... [+]

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen kielen opiskeluun ja parantaa heidän kykyjään erilaisissa harjoituksissa luokkahuoneessa.

Koulumme vaatii pienryhmää, ja kussakin luokassa on korkeintaan 9 oppilasta parhaan opetuslaadun takaamiseksi, kiinnitä huomiota kunkin oppilaan oppimistilanteeseen ja anna opiskelijoille kattava vuorovaikutus opettajan kanssa luokassa.

Jokaisen tason jälkeen on yksi tai kaksi viikkoa vapaa Dele-tutorointia, jotta oppilaat voivat konsolidoida tietonsa ja tutustua Dele-tentti-kysymyksiin.

Luokan koko: 3-9 ryhmäluokkaa... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 53 viikkoa
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä l ... [+]

Kopiointi Spanish? Pukeminen pelata?

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä luokassa ja muualla (hankkeita, esityksiä, lyhytelokuvia, tekstitystä, näytelmiä, bloggaaminen, draama , taide, kopioinnin videoita ...), sekä Espanjan luokissa ja Kurssit tarjoamme täydennyksenä varten kielikurssit: Elokuva, teatteri, Art, Espanjan matkailu-, Business Spanish, Espanjalainen kulttuuri ja Espanjan ala. Kaikki intensiivikurssit on yliopiston op ja kaikki opiskelijat on pääsy kaikkiin yliopiston palveluihin ja tilat.

Suunniteltu ihmisille, jotka haluavat oppia espanjaa nopeasti ja tehokkaasti.... [-]

Espanja Alicante
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkieliste ... [+]

LainvalvontaviranomaisetSSP 151: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKesto: 4 viikkoaKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkielisten espanjalaisten puhujien kanssa. Tämän neljän viikon aikana opiskelijat työskentelevät simuloiduilla vuorovaikutuksilla espanjankielisten potilaiden kanssa saadakseen peruskieliset tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat käsitellä näitä vuorovaikutuksia mukavasti, kun he palaavat kotiin.

SSP 251: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria... [-]
Costa Rica San José
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) oliva ... [+]

Yleistä tietoa

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) olivat El Greco, Cervantes, Garcilaso ja Bécquer. kirjallinen, taiteellinen ja fantastinen gastronomia. Vain 30 minuutin junamatkan päässä Madridin keskustasta.

Kesto ja aikataulu

8. – 26. Heinäkuuta 2019. Kolmen viikon kurssi (60 teoreettista käytännön tuntia).

Ohjelma kattaa yliopiston asuinpaikan heinäkuun 7. päivästä heinäkuun 27. aamuun asti (täysihoito). Osallistujat eivät voi saapua yliopiston asuinpaikkaan ennen 7. heinäkuuta ja joutuvat lähtemään huoneestaan 27. heinäkuuta.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Belgrano

School of Languages ​​ja Foreign Studies tarjoaa tehostettua alempi jako kursseja ympäri vuoden täydellinen upottamalla Argentiinan elämään ja kulttuuriin. Joukkue pätevi ... [+]

School of Languages ​​ja Foreign Studies tarjoaa tehostettua alempi jako kursseja ympäri vuoden täydellinen upottamalla Argentiinan elämään ja kulttuuriin. Joukkue pätevien äidinkielenään espanjaa tiedekunnan perehtynyttä soveltavan kielitieteen opettaa kielikursseja käyttäen kommunikatiivista lähestymistapaa menetelmiä.

Sarjat kokoontuu viisi kertaa viikossa 3 tai 5 tuntia ja kestää 120 akateemista tuntia (45 minuuttia) suorittaa (katso taulukko).

Kurssikirjat ovat kirjoittaneet professorit itse ja julkaissut Belgrano University Press.

Intensiivikursseja tarkoituksena on myös parantaa valmistaa opiskelijoita meidän PEAL kursseille (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Jatkuvat opiskelijat voivat myös ottaa uuden kurssin espanjankielisessä lukukauden aikana. ... [-]

Argentiina Buenos Aires
Helmikuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
4 - 7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Youth for Understanding USA

Ecuador on täynnä kiehtovaa kulttuuria ja historiaa - niistä saarista, joista Darwin löysi evoluutiosta entiseen Inkan sivilisaatioon. Löydä tämä rikas perinne YFU-vaihto ... [+]

Ecuador on täynnä kiehtovaa kulttuuria ja historiaa - niistä saarista, joista Darwin löysi evoluutiosta entiseen Inkan sivilisaatioon. Löydä tämä rikas perinne YFU-vaihto-oppilaana ja ymmärrät ecuadorilaisen kulttuurin, koska turisteja ei ole!

silmäys

Apurahat saatavilla

7 - Epson America, Inc. Kansainvälinen apuraha385 - Holcomb378 - Grand Forks Scheelsin apuraha314 - YFU Americas Scholarship368 - YFU: n yhteisön avustus384 - YFU: n taloudellinen tukirahasto

Ikävaatimus

Syksyn lähtö: 28. helmikuuta - 30. kesäkuuta 2003. Kevätloma: 29. kesäkuuta 1999 - 30. marraskuuta 2002. Yliopisto-ohjelma: 1.1.1999-1.1.2001.

Opiskelijat, jotka eivät täytä tätä ikävaatimusta tai jotka suorittavat lukion ennen ohjelmansa aloittamista, harkitaan tapauskohtaisesti.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Distance Learning Centre

Tavoitteena Espanjan Level Course on edistää hankkimista neljä keskeisiä taitoja: kuuntelu, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen Espanjan kielen. Se tekee tämän rakente ... [+]

Tavoitteena Espanjan Level Course on edistää hankkimista neljä keskeisiä taitoja: kuuntelu, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen Espanjan kielen. Se tekee tämän rakenteen sisällä viidestä osasta.

Tämä Level kurssi kattaa uuden Edexcel lineaarinen oppimäärän tavoitteena tentit touko / kesäkuu 2018 tai myöhempinä vuosina.

Kurssi kattaa seuraavat 8 yksikköä:

Yksikkö 1: La EVOLUCIÓN de la sociedad española Yksikkö 2: La cultura política y Artistica en el mundo de habla Hispana Yksikkö 3: Kirjallisuus valinta: Bodas de Sangre by Lorca Unit 4: AS Kuunteleminen, lukeminen ja kääntäminen Yksikkö 5: La inmigración y la sociedad monikulttuurinen española Yksikkö 6: La dictadura franquista y la transicion la Democracia Unit 7: Kirjallisuus valinta: cronica de una muerte Anunciada Gabriel García Márquez Yksikkö 8: A-tason Kuunteleminen, lukeminen ja kääntäminen ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta UK Online
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Part-time
700 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
Linguistic Horizons

... [+]

Apua navigoinnin esittämiseen liittyvää menettelyä siirrettävissä hyvityksiä kotona laitokselle. 24/7 paikallinen hätäkeskus. Kulttuuritoiminta (esim. Tervetuloa espanjalaiseen illalliseen, tapas-matkat, Galician queimadan seremonia jne.) Päiväretki retket (esim. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galician kylät jne.) [-]
Yhdysvallat Walnut Espanja A Coruña
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kulturstudier

Buenos Aires tarjoamme espanjalainen tutkimukset kolmella tasolla, aloittelijoista edistyneisiin. Lisäksi Espanjan, voit valita jonkin seuraavista aiheista; Filosofian hi ... [+]

Kurssi Espanjan Argentiinassa

Tutkimus sijainti: Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires tarjoamme espanjalainen tutkimukset kolmella tasolla, aloittelijoista edistyneisiin. Lisäksi Espanjan, voit valita jonkin seuraavista aiheista; Filosofian historia ympäristön filosofia, espanjalainen amerikkalainen kirjallisuus tai Yhteiskuntavastuu - CSR. Tutkimukset tarjotaan yhteistyössä Universidad Nacional de San Martin.

Autamme valitsemaan tason espanjalaisen Aloittelija - Espanjan 1 ja pre-kurssi Intermediate - Spanish 1 Advanced - Spanish 2

Espanjan osuus puolet lukukauden.

Muita kursseja:

Espanjan muodostaa puolet lukukauden. Voit valita joukosta seuraavia kursseja tehdä koko ajan lukukausi (30 op):... [-]

Argentiina Buenos Aires
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
1 lukukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Don Quijote Spanish Language Learning

Tämä intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 20 espanjalaisesta luokasta viikossa ja lisäksi 5 kulttuuri- ja keskustelutyöpajassa. Opi nopeasti ja tehokkaasti, para ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 20 espanjalaisesta luokasta viikossa ja lisäksi 5 kulttuuri- ja keskustelutyöpajassa. Opi nopeasti ja tehokkaasti, paranna omaa sujuvuutta ja kommunikoi espanjaa luotettavasti.

Kuka tämä ohjelma on suunniteltu?

Intensiivikurssin aloittajat haluavat oppia espanjaa ja parantaa tasoaan vähän aikaa, haluavat hyödyntää parhaiten luokkia osallistumalla niihin. Lisäksi heillä on erityinen kiinnostus keskusteluluokkiin, koska heidän tavoitteenaan on kommunikoida ja puhua espanjaa joka päivä.

Pienempien ryhmien ansiosta jokainen opiskelija voi osallistua aktiivisesti ja jatkaa luokassa. Opettajat voivat vastata opiskelijoiden tarpeisiin, jos heillä on kysyttävää ja antavat opiskelijoille mahdollisuuden jakaa oppilaansa luokkatovereiden kanssa.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi