Filter
Kurssit

Vertaa 122 Kurssia Espanjan kielissa

Espanjan kielen kursseja voi olla ihanteellinen valinta henkilöille, jotka haluavat oppia toinen kieli, joka voisi olla hyödyllinen day-to-day elävät sekä liiketoimintaa. Espanja on monipuolinen kieli, puhutaan ympäri maailmaa.

Mikä on kielikurssi espanjaksi?

Espanjan kielen kurssi opettaa opiskelijat puhumaan kieltä, sekä kirjoittaa ja lukea sitä. Sen avulla opiskelijat voivat oppia puhumaan sosiaalisen ja yritysten vuorovaikutusta ja opettaa espanjalaista kulttuuria samoin.

Mitä Edut Ottaen espanjan kursseja?

Kun Espanjan kielen kurssi on arvokasta monista syistä, varsinkin kun monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Keski-Amerikan puhumaan tätä kieltä.Se voi myös auttaa oppilasta vuorovaikutuksessa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Kuinka paljon se maksaa Take kielikurssi espanjaksi?

Kustannukset näistä kursseista vaihtelevat suuresti. On mahdollista löytää erittäin edullinen ohjelmia, jotka voidaan toteuttaa verkossa edullisesti. Toinen vaihtoehto kuuluvat ottaen kurssi college ympäristössä, joka voisi olla kalliimpaa.

Mitkä ovat vaatimukset kielikurssi espanjaksi?

Suurimman osan ajasta, on hyvin vähän, jos lainkaan, vaatimukset ottaen espanjan kursseja. Jopa pienet lapset voivat osallistua.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa kielikurssi espanjaksi?

Yksilöt, jotka puhua enemmän kuin yhtä kieltä, varsinkin arvokas kieli kuten tämä, ovat arvokkaita työnantajille.Tämä antaa työnantajalle mahdollisuuden luottaa työntekijän vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, asiakkaiden ja liikekumppanien lisää asetuksia.

Miksi ottaa Online Language Course espanjaksi?

Verkkokursseja helpottavat yksilöiden saada kielen omalla nopeudella. Se mahdollistaa yksittäisten opiskella hänen omaan tahtiin.

Kun ottaa kielikurssi espanjaksi?

Kun espanjan kurssi on helppo tehdä, koska se on saatavilla erilaisia ​​online kouluissa. Se on saatavilla myös eri kouluissa myös korkeakouluissa.

Miten ilmoittautua kurssi espanjaa?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

122 tulosta kohteessa Espanjan kieli

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten s ... [+]

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä materiaalia; tarvitset vain sanakirjan.

Kurssit ovat hyvin joustavia, voit valita, kuinka monta viikkoa opiskella ja milloin aloittaa. Luokat alkavat joka maanantai, joten voit valita kurssin aloituspäivän.

Meillä on erilaisia kursseja, joista voit valita:

Yleinen espanjalainen kurssi (15 tuntia Espanjan luokkaa viikossa)Intensiivinen espanjalainen kurssi (20 tuntia Espanjan luokkaa viikossa)Yleinen espanjalainen kurssi vapaaehtoistyötäYksi yksi oppituntihintoja... [-]
Kolumbia Chía
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elec Spanish School

Nämä kurssit perustuvat luterilaisuuteen liittyviin teemoihin liittyvään sanastoon ja kielioppirakenteisiin sekä kaikkiin katolisen kirkon toimintaan. ... [+]

Nämä kurssit perustuvat luterilaisuuteen liittyviin teemoihin liittyvään sanastoon ja kielioppirakenteisiin sekä kaikkiin katolisen kirkon toimintaan.

Luokkien rakenne

Tätä ohjelmaa annetaan intensiivisesti 4 tuntia vuorokaudessa. Ensimmäisinä tunneina opiskelemme arkipäivän ja loppuajan oppiaineita keskittymällä kirkon ja sen opetusten sanastoihin, ilmaisuihin ja rakenteisiin.

Ohjelmien suunnittelu

He ovat valmiita eri tasoille, aloittelijoille, keskitason, kehittyneille ja paremmille.

Nämä tasot määritetään sijoittelutestin avulla, jota sovelletaan luokkien ensimmäisenä päivänä.

Kurssitulokset

Meidän kommunikaatiomenetelmämme työskentelemme neljällä taidolla, joita opiskelijoiden on ilmaistava tietonsa, opetuksensa ja viestit kirkolliselle yhteisölle. Nämä taidot ovat suullinen tuotanto, kirjoitettu ilmaisu, kuulontarkkailu ja tekstin ymmärtäminen.... [-]

Costa Rica San Isidro de El General
Helmikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Guadalajara

Kansainvälisen kielikeskuksen (ILC) arvostus on kasvanut vuosien varrella, erityisesti espanjaksi. Jos tavoitteena on puhua tätä maailmanlaajuista kieltä, ILC: n espanjal ... [+]

TUTKIMUS SPANISH AT UAG

Harkitse Guadalajaraa seuraavaksi määränpääksi opiskelemaan espanjaa! Länsi-Meksikossa sijaitseva Guadalajara tarjoaa perinteisen ja modernin kaupungin erinomaisen loiston. Se on yksi maailman parhaista ilmastoista, ja se sijaitsee lähellä Puerto Vallartan, Manzanillon ja Melaquen kauniita rantoja.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), Meksikon vanhin yksityinen yliopisto, on pyrkinyt akateemiseen huippuosaamiseen yli 80 vuoden ajan. Sen nimi on tullut synonyymiksi koulutuksen arvovaltaa kohtaan, ja se on tunnettu kaikkialla maailmassa. UAG on erityisesti saavuttanut merkittävän tunnustuksen Latinalaisessa Amerikassa.

UAG N KANSAINVÄLINEN KIELIKONTERI (ILC) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti vieraan kielen oppimisen avulla. Siksi opiskelijat vahvistavat arvotan vuorovaikutusten ja luokkakeskustelujen kautta sekä analysoimalla sen maan kulttuuria, jonka kieltä opitaan.... [-]

Meksiko Guadalajara
Heinäkuu 2019
Espanjalainen
Full-time
32 - 45 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Católica del Norte

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas ak ... [+]

Espanjan, meritieteiden ja liiketoiminnan Coquimbossa

Atacama Immersion Chile Tekijä: Universidad Católica del Norte

Paikka: Coquimbon alue Chilen keskustassa

Alue, joka yllättää kävijänsä upeilla paikoilla, kuten Elquin laaksossa, kuuluisassa laaksossa, jossa Chilen Pisco valmistetaan. Tärkeä kohtaus tähtitieteellisiltä observatorioilta sen taivaan selkeyden ansiosta. Upeat rannikot, joissa on meren biologista monimuotoisuutta, sopivat ihanteellisesti meritieteiden tutkimukseen. Coquimbo on alue, jossa syntyi kirjallisuus Nobelin palkinto Gabriela Mistral, sen työ, lapsuus ja historia ovat näissä kauniissa maissa.

Kuvaus

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas akateeminen oppiminen, aktiviteetit, jotka on sijoitettu rantojen ympäröimiin maisemiin, joissa kävijät voivat nauttia, jakaa ja vaihtaa kokemuksia.... [-]

Chile Coquimbo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Kuten tavanomaisissa kursseissamme, syksykurssi sisältää luokkahuoneen oppitunteja yhdistettynä sosiaaliseen ja kulttuuriseen toimintaan oppimisen helpottamiseksi aitoiss ... [+]

Intensiivinen kahden viikon syksyn kurssi

Kuten tavanomaisissa kursseissamme, syksykurssi sisältää luokkahuoneen oppitunteja yhdistettynä yhteiskunnallisiin ja kulttuuritoimintoihin oppimisen helpottamiseksi aitoissa viestintätilanteissa.

Opiskelijat: Vähimmäisikä 18-vuotiaana. Espanjan vähimmäistaso: A2 (esivaihtoehto)Käytettävissä olevat paikat: 10 per viikko ja kurssi. Ryhmän vähimmäiskoko: 6 opiskelijaa.Luokan yksiköt kahden viikon ajan60 istuntoa. 55 minuuttia tunnissa15-20 istuntoa: liike-espanja10 oppituntia: espanja ääntäminen ja aksentti

Ajoittaa

Maanantaista perjantaihin: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00

Sosiaali- ja kulttuuritoiminta tapahtuu klo 17.00 ja viikonloppuisin... [-]

Espanja León
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ELITE Lenguas

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen k ... [+]

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen kielen opiskeluun ja parantaa heidän kykyjään erilaisissa harjoituksissa luokkahuoneessa.

Koulumme vaatii pienryhmää, ja kussakin luokassa on korkeintaan 9 oppilasta parhaan opetuslaadun takaamiseksi, kiinnitä huomiota kunkin oppilaan oppimistilanteeseen ja anna opiskelijoille kattava vuorovaikutus opettajan kanssa luokassa.

Jokaisen tason jälkeen on yksi tai kaksi viikkoa vapaa Dele-tutorointia, jotta oppilaat voivat konsolidoida tietonsa ja tutustua Dele-tentti-kysymyksiin.

Luokan koko: 3-9 ryhmäluokkaa... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 53 viikkoa
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä l ... [+]

Kopiointi Spanish? Pukeminen pelata?

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä luokassa ja muualla (hankkeita, esityksiä, lyhytelokuvia, tekstitystä, näytelmiä, bloggaaminen, draama , taide, kopioinnin videoita ...), sekä Espanjan luokissa ja Kurssit tarjoamme täydennyksenä varten kielikurssit: Elokuva, teatteri, Art, Espanjan matkailu-, Business Spanish, Espanjalainen kulttuuri ja Espanjan ala. Kaikki intensiivikurssit on yliopiston op ja kaikki opiskelijat on pääsy kaikkiin yliopiston palveluihin ja tilat.

Suunniteltu ihmisille, jotka haluavat oppia espanjaa nopeasti ja tehokkaasti.... [-]

Espanja Alicante
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
MISS - Marbella International Spanish School

Sovellamme oppituntia omien erityisvaatimusten mukaan, autamme sinua puhumaan ja ymmärtämään espanjaa lyhyellä aikavälillä tai täydentämään taitojasi ammatillisten vaatim ... [+]

Yksityiset opetukset: Mukauta oppimistasi

Voit päättää, milloin, mitä ja miten.

Yksityiset oppitunnit on räätälöity vastaamaan etuja, tasoa ja tarpeita sekä saatavuutta.

Sovellamme oppituntia omien erityisvaatimusten mukaan, autamme sinua puhumaan ja ymmärtämään espanjaa lyhyellä aikavälillä tai täydentämään taitojasi ammatillisten vaatimusten, akateemisten tavoitteiden, työkyvyn, kulttuuristen etujen jne. Mukaisesti. opettaja mukauttaa oppimateriaalit tarpeisiisi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet omassa tahdissasi.

Yksityiset opetukset ovat myös erinomainen valinta, jos haluat harjoittaa keskustelutaitojasi.

Voimme myös tarjota puoliksi yksityisiä oppitunteja kahdelle samalle tasolle.... [-]

Espanja Marbella
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

Suunniteltu erityisesti opiskelijoille, joilla on pitkälle edennyt espanjankielinen taito, ohjelmallamme voit kehittää kielitaitoasi, kun uppoutat Argentiinan kulttuuriin ... [+]

Yleiskatsaus

Luulet, kirjoitat ja puhut espanjaksi hyvin, joten miksi ei pidä koulutustasi seuraavalle tasolle? Asu ja opiskele Buenos Airesissa, jossa paikalliset ihmiset ovat avoimia ja kiinnostuneita puhumaan espanjaa kanssasi ja auttaa sinua oppimaan heidän kieltään, historiastaan ​​ja kulttuureistaan.

Suunniteltu erityisesti opiskelijoille, joilla on pitkälle edennyt espanjankielinen taito, ohjelmallamme voit kehittää kielitaitoasi, kun uppoutat Argentiinan kulttuuriin. Buenos Aires-keskuksen edistyneen kielen opiskeluun valitset useista espanjalaisista opetetuista IES Abroad -alueen opintojaksoista, joissa keskitytään seuraaviin alueisiin:

KirjallisuusIhmiset, Politiikka... [-]
Argentiina Buenos Aires
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkieliste ... [+]

LainvalvontaviranomaisetSSP 151: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKesto: 4 viikkoaKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkielisten espanjalaisten puhujien kanssa. Tämän neljän viikon aikana opiskelijat työskentelevät simuloiduilla vuorovaikutuksilla espanjankielisten potilaiden kanssa saadakseen peruskieliset tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat käsitellä näitä vuorovaikutuksia mukavasti, kun he palaavat kotiin.

SSP 251: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria... [-]
Costa Rica San José
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Kommunikoida tehokkaasti asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, riippumatta nykyisestä espanjan kielitaidosta. ... [+]

Yleiskatsaus

Kommunikoida tehokkaasti asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, riippumatta nykyisestä espanjan kielitaidosta. Kurssimme, jotka kattavat peruskäsikirjoituksen ja kieliopin, keskusteluilmaukset, kysymykset ja komennot, on räätälöity opiskelijoiden tarpeisiin hauskasta, mukavasta ja huomaavasta oppimiskokemuksesta.

Kenen pitäisi osallistua

Kurssit on suunniteltu yrityksille ja lääketieteen ammattilaisille, jotka ymmärtävät tai puhuvat hyvin vähän tai eivät ollenkaan espanjalaisia ​​ja jotka ovat kiinnostuneita tehokkaasta ja huomaavasta kielitaitoisesta kokemuksesta, arvostavat näitä kursseja.

Ohjelman edutYmmärrä e... [-]
Yhdysvallat Irvine USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) oliva ... [+]

Yleistä tietoa

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) olivat El Greco, Cervantes, Garcilaso ja Bécquer. kirjallinen, taiteellinen ja fantastinen gastronomia. Vain 30 minuutin junamatkan päässä Madridin keskustasta.

Kesto ja aikataulu

8. – 26. Heinäkuuta 2019. Kolmen viikon kurssi (60 teoreettista käytännön tuntia).

Ohjelma kattaa yliopiston asuinpaikan heinäkuun 7. päivästä heinäkuun 27. aamuun asti (täysihoito). Osallistujat eivät voi saapua yliopiston asuinpaikkaan ennen 7. heinäkuuta ja joutuvat lähtemään huoneestaan 27. heinäkuuta.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Belgrano

School of Languages ​​ja Foreign Studies tarjoaa tehostettua alempi jako kursseja ympäri vuoden täydellinen upottamalla Argentiinan elämään ja kulttuuriin. Joukkue pätevi ... [+]

School of Languages ​​ja Foreign Studies tarjoaa tehostettua alempi jako kursseja ympäri vuoden täydellinen upottamalla Argentiinan elämään ja kulttuuriin. Joukkue pätevien äidinkielenään espanjaa tiedekunnan perehtynyttä soveltavan kielitieteen opettaa kielikursseja käyttäen kommunikatiivista lähestymistapaa menetelmiä.

Sarjat kokoontuu viisi kertaa viikossa 3 tai 5 tuntia ja kestää 120 akateemista tuntia (45 minuuttia) suorittaa (katso taulukko).

Kurssikirjat ovat kirjoittaneet professorit itse ja julkaissut Belgrano University Press.

Intensiivikursseja tarkoituksena on myös parantaa valmistaa opiskelijoita meidän PEAL kursseille (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Jatkuvat opiskelijat voivat myös ottaa uuden kurssin espanjankielisessä lukukauden aikana. ... [-]

Argentiina Buenos Aires
Helmikuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
4 - 7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eton Institute

Opi puhumaan espanja: Osallistu espanjankeskustelut luokan tai valita erilaisia ​​kursseja alla. Meidän ohjaajat tarjoavat mukaansatempaavan opetusta ympäristö, joka kehi ... [+]

Opi puhumaan espanja: Osallistu espanjankeskustelut luokan tai valita erilaisia ​​kursseja alla. Meidän ohjaajat tarjoavat mukaansatempaavan opetusta ympäristö, joka kehittää espanjankeskustelut taitoja ja rakentaa sanastoa.

Online itseopiskelumateriaalia: Opi espanjaa verkossa kansainvälisesti tunnustettu verkossa kielten opiskeluympäristön. Tutki omaan tahtiin ja täydellinen ääntäminen avulla ainutlaatuisen äänen vertailua teknologiaa.

Miksi kannattaa opiskella espanjaa

Espanjan on yksi eniten puhuttuja kieliä maailmassa. Se on virallinen kieli 22 maassa ja toiseksi suurin äidinkieli eri puolilla maailmaa. Oppimalla kieli, voit kommunikoida yli 400 miljoonaa ihmistä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai Abu Dhabi Itävalta Vienna Intia New Delhi Hongkong Hong Kong Yhdysvallat New York  + 7 More
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
20 - 30 tuntia
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Linguistic Horizons

... [+]

Apua navigoinnin esittämiseen liittyvää menettelyä siirrettävissä hyvityksiä kotona laitokselle. 24/7 paikallinen hätäkeskus. Kulttuuritoiminta (esim. Tervetuloa espanjalaiseen illalliseen, tapas-matkat, Galician queimadan seremonia jne.) Päiväretki retket (esim. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galician kylät jne.) [-]
Yhdysvallat Walnut Espanja A Coruña
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi