Filter
Kurssit

Vertaa 124 Kurssia Espanjan kielissa

Espanjan kielen kursseja voi olla ihanteellinen valinta henkilöille, jotka haluavat oppia toinen kieli, joka voisi olla hyödyllinen day-to-day elävät sekä liiketoimintaa. Espanja on monipuolinen kieli, puhutaan ympäri maailmaa.

Mikä on kielikurssi espanjaksi?

Espanjan kielen kurssi opettaa opiskelijat puhumaan kieltä, sekä kirjoittaa ja lukea sitä. Sen avulla opiskelijat voivat oppia puhumaan sosiaalisen ja yritysten vuorovaikutusta ja opettaa espanjalaista kulttuuria samoin.

Mitä Edut Ottaen espanjan kursseja?

Kun Espanjan kielen kurssi on arvokasta monista syistä, varsinkin kun monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Keski-Amerikan puhumaan tätä kieltä.Se voi myös auttaa oppilasta vuorovaikutuksessa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Kuinka paljon se maksaa Take kielikurssi espanjaksi?

Kustannukset näistä kursseista vaihtelevat suuresti. On mahdollista löytää erittäin edullinen ohjelmia, jotka voidaan toteuttaa verkossa edullisesti. Toinen vaihtoehto kuuluvat ottaen kurssi college ympäristössä, joka voisi olla kalliimpaa.

Mitkä ovat vaatimukset kielikurssi espanjaksi?

Suurimman osan ajasta, on hyvin vähän, jos lainkaan, vaatimukset ottaen espanjan kursseja. Jopa pienet lapset voivat osallistua.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa kielikurssi espanjaksi?

Yksilöt, jotka puhua enemmän kuin yhtä kieltä, varsinkin arvokas kieli kuten tämä, ovat arvokkaita työnantajille.Tämä antaa työnantajalle mahdollisuuden luottaa työntekijän vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, asiakkaiden ja liikekumppanien lisää asetuksia.

Miksi ottaa Online Language Course espanjaksi?

Verkkokursseja helpottavat yksilöiden saada kielen omalla nopeudella. Se mahdollistaa yksittäisten opiskella hänen omaan tahtiin.

Kun ottaa kielikurssi espanjaksi?

Kun espanjan kurssi on helppo tehdä, koska se on saatavilla erilaisia ​​online kouluissa. Se on saatavilla myös eri kouluissa myös korkeakouluissa.

Miten ilmoittautua kurssi espanjaa?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

124 tulosta kohteessa Espanjan kieli

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

... [+]

Korkeakouluissa muualla maailmassa (Kanadassa, Yhdysvalloissa, Thaimaassa, Japanissa, Brasiliassa jne.) - latinalaisamerikkalaista tutkimuskeskusta suoritetut opintosuoritukset tai opintosuoritukset voidaan tehdä kahdenvälisten sopimusten perusteella, Antonio Nebrija Universidad ja Centro de Estudios Hispánicos.

[-]
Espanja Madrid
Helmikuu 2020
Full-time
Part-time
4 - 32 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten s ... [+]

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä materiaalia; tarvitset vain sanakirjan.

Kurssit ovat hyvin joustavia, voit valita, kuinka monta viikkoa opiskella ja milloin aloittaa. Luokat alkavat joka maanantai, joten voit valita kurssin aloituspäivän.

hintoja

Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta viikkoa olet opiskelemassa kanssamme ja minkä tyyppinen tietenkin käytät.

Voit liittyä joihinkin kursseihin, joita Universidad de La Sabana on opiskelijoilleen. Kerro meille, mistä aiheista olet kiinnostunut, jotta voimme löytää sinulle kurssin. Kurssilla ei ole palkkaluokkia, se on vain läsnäoloa varten eikä se merkitse lisäkustannuksia. * Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka oleskelevat vähintään 2 kuukautta.... [-]

Kolumbia Chía
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
LM Marti Education

Teemme tiivistä yhteistyötä ammattilaisten surffaajien ohjaajien kanssa, jotta paras mahdollinen surffaus toteutuisi. Ammattilaisillamme on satoja aiempia luokkia eri tas ... [+]

Oletko koskaan surffaillut Biskajanlahdella ennen? Jos ei, niin olet erikoinen yllätys! Tarjoamme surffausluokkia paikallisten kanssa, joka opettaa sinulle pohjoisen Espanjan suosituimmista ja tunnetuimmista rannoista.

Teemme tiivistä yhteistyötä ammattilaisten surffaajien ohjaajien kanssa, jotta paras mahdollinen surffaus toteutuisi. Ammattilaisillamme on satoja aiempia luokkia eri tasoilla, aloittelijasta edistyneisiin. Turvallisuus on myös tärkeä tekijä, joka otetaan huomioon.

Surffauksen lisäksi tarjoamme myös espanjalaisia ​​luokkia. Espanjassa on erittäin hyödyllistä oppia espanjalaisia ​​lauseita, jotka voivat auttaa upotettaessa Espanjan paikalliseen kulttuuriin. Paras tapa oppia kieltä on opiskella sitä maassa, jossa kieltä puhutaan. Kokeneet, täysin pätevät äidinkielenopettajat auttavat sinua oppimaan espanjaa luokassa, jotta voit harjoitella kadulla, isäntäperheesi tai ystäviesi kanssa.... [-]

Espanja Getxo
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 - 3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elec Spanish School

Koulumme olemme suunnitelleet erityisiä ohjelmia asiakkaille, jotka omistavat elämästään tehtävän tehtävään ja tukevat toisia ihmisille paremmasta elämänlaadusta, joka on ... [+]

Koulumme olemme suunnitelleet erityisiä ohjelmia asiakkaille, jotka omistavat elämästään tehtävän tehtävään ja tukevat toisia ihmisille paremmasta elämänlaadusta, joka on olennainen olemus. Lähetyssaarnaajien ohjelmat on suunniteltu kehittämään niitä opiskelijoille, kaikilla tasoilla, olivatpa ne alkeellisia, keskitason, kehittyneitä tai parempia. Sisältö, joka sisältää jokaisen ohjelman, tiivistetään 4 intensiivisellä viikolla, 4 tuntia päivässä. Sopeudumme asiakkaan tarpeisiin ja heidän aikansa saatavuuteen. Meidän menetelmämme on kommunikaatiota, siksi työskentelemme 4 taidolla, joita jokainen ihminen tarvitsee kehittää kommunikoimaan:

HälytyskykyKirjallinen ilmaisuLukemisen ymmärtäminen ja tekstitSuullinen tuotanto... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Helmikuu 2020
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Guadalajara

Arvovaltaa CII on jatkanut kasvuaan läpi vuoden, erityisesti espanjaksi. Jos tavoitteena on puhua tämä maailmanlaajuinen kieli, Espanjan osasto Centro Internacional de Id ... [+]

Silta maailmalle

Centro Internacional de Idiomas

ESPANJA

Espanjan on tällä hetkellä puhuu yli 300 miljoonaa ihmistä. Ilmeni samaan aikaan kuin lujittamista Espanjan modernin valtion aikana katolisen kuningasparin, Ferdinand ja Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara on kaunis kaupunki ja erittäin mielenkiintoinen paikka! Koska osavaltion pääkaupunki Jalisco, tämä kaupunki syntyi olla suuri ja upea! Sijaitsee Länsi-Meksikossa, Guadalajara tarjoaa hieno loisto kaupunki, joka on perinteinen ja moderni samaan aikaan. Se on yksi parhaista ilmasto maailmassa, ja se on lähellä kauniita rantoja Puerto Vallarta, Manzanillo ja Melaque.

Universidad Autónoma de GUADALAJARA (UAG)... [-]

Meksiko Guadalajara
Heinäkuu 2019
Full-time
32 - 45 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
ELITE Lenguas

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen k ... [+]

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen kielen opiskeluun ja parantaa heidän kykyjään erilaisissa harjoituksissa luokkahuoneessa.

Koulumme vaatii pienryhmää, ja kussakin luokassa on korkeintaan 9 oppilasta parhaan opetuslaadun takaamiseksi, kiinnitä huomiota kunkin oppilaan oppimistilanteeseen ja anna opiskelijoille kattava vuorovaikutus opettajan kanssa luokassa.

Jokaisen tason jälkeen on yksi tai kaksi viikkoa vapaa Dele-tutorointia, jotta oppilaat voivat konsolidoida tietonsa ja tutustua Dele-tentti-kysymyksiin.

Luokan koko: 3-9 ryhmäluokkaa... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 53 viikkoa
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidad Católica del Norte

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas ak ... [+]

Espanjan, meritieteiden ja liiketoiminnan Coquimbossa

Atacama Immersion Chile Tekijä: Universidad Católica del Norte

Paikka: Coquimbon alue Chilen keskustassa

Alue, joka yllättää kävijänsä upeilla paikoilla, kuten Elquin laaksossa, kuuluisassa laaksossa, jossa Chilen Pisco valmistetaan. Tärkeä kohtaus tähtitieteellisiltä observatorioilta sen taivaan selkeyden ansiosta. Upeat rannikot, joissa on meren biologista monimuotoisuutta, sopivat ihanteellisesti meritieteiden tutkimukseen. Coquimbo on alue, jossa syntyi kirjallisuus Nobelin palkinto Gabriela Mistral, sen työ, lapsuus ja historia ovat näissä kauniissa maissa.

Kuvaus

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas akateeminen oppiminen, aktiviteetit, jotka on sijoitettu rantojen ympäröimiin maisemiin, joissa kävijät voivat nauttia, jakaa ja vaihtaa kokemuksia.... [-]

Chile Coquimbo
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Kuten tavanomaisissa kursseissamme, syksykurssi sisältää luokkahuoneen oppitunteja yhdistettynä sosiaaliseen ja kulttuuriseen toimintaan oppimisen helpottamiseksi aitoiss ... [+]

Intensiivinen kahden viikon syksyn kurssi

Kuten tavanomaisissa kursseissamme, syksykurssi sisältää luokkahuoneen oppitunteja yhdistettynä yhteiskunnallisiin ja kulttuuritoimintoihin oppimisen helpottamiseksi aitoissa viestintätilanteissa.

Opiskelijat: Vähimmäisikä 18-vuotiaana. Espanjan vähimmäistaso: A2 (esivaihtoehto)Käytettävissä olevat paikat: 10 per viikko ja kurssi. Ryhmän vähimmäiskoko: 6 opiskelijaa.Luokan yksiköt kahden viikon ajan60 istuntoa. 55 minuuttia tunnissa15-20 istuntoa: liike-espanja10 oppituntia: espanja ääntäminen ja aksentti

Ajoittaa

Maanantaista perjantaihin: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00

Sosiaali- ja kulttuuritoiminta tapahtuu klo 17.00 ja viikonloppuisin... [-]

Espanja León
Syyskuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School tarjoaa uuden kurssin tulevana vuonna: Opi espanjaa opettajan kotona. Paras mahdollisuus kokea upea kokemus kokeneen ja pätev ... [+]

Upottaminen opettajan kanssa

MISS - Marbella International Spanish School tarjoaa uuden kurssin tulevana vuonna: Opi espanjaa opettajan kotona. Paras mahdollisuus kokea upea kokemus kokeneen ja pätevän espanjalaisen opettajanne kanssa.

Kurssi koostuu:

20 yksityistä oppituntia viikossa Marbellan keskustassa. Joustava aikataulu.Majoitus opettajan kotona Marbellassa täysihoito mukaan lukien yhden hengen huone ja oma kylpyhuone, joka tarjoaa huippuluokan majoitusta.Vastaanottavan opettajan lentoaseman nouto ja lasku.

Opi espanjaa opettajan kotona Kurssi on paras vaihtoehto niille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa espanjaa lyhyessä ajassa ja elää kokeneesta kieltenopiskelusta.... [-]

Espanja Marbella
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Hakeville käytännön kokemusta ulkomailla. Alicante on vilkas kaupunki on monia mahdollisuuksia työharjoitteluun, sekä käyttää Espanjan ja Englanti keskipitkällä työtä. Er ... [+]

Hakeville käytännön kokemusta ulkomailla. Alicante on vilkas kaupunki on monia mahdollisuuksia työharjoitteluun, sekä käyttää Espanjan ja Englanti keskipitkällä työtä.

Erilaiset yhdistelmät ovat mahdollisia: Intensiivinen espanjan kursseja tai ohjausjakson kurssien aamulla ja harjoittelun iltapäivällä, Intensiivikurssi Espanjan kurssi kun saavut Alicanten ja sitten kahden kuukauden harjoittelujakson.

Autamme löytämään oikea paikka työharjoitteluusi / vapaaehtoistyötä kokemusta, huolehtia kaikista vaiheista ja tietenkin tarvittavat seurata sekä sinä että yhtiö tai yhdistys organiosation (NPO).

[-]
Espanja Alicante
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkieliste ... [+]

LainvalvontaviranomaisetSSP 151: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKesto: 4 viikkoaKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkielisten espanjalaisten puhujien kanssa. Tämän neljän viikon aikana opiskelijat työskentelevät simuloiduilla vuorovaikutuksilla espanjankielisten potilaiden kanssa saadakseen peruskieliset tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat käsitellä näitä vuorovaikutuksia mukavasti, kun he palaavat kotiin.

SSP 251: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria... [-]
Costa Rica San José
Kesäkuu 2019
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

Jos olet kiinnostunut parantamaan espanjankielisiä taitojaan, tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden nopeasti vahvistaa espanjalaisyytesi tiukalla kielikurssilla, jo ... [+]

Yleiskatsaus

Quito on elinvoimainen ja moderni kaupunki, joka on kuuluisa kauniista siirtomaaalisesta espanjalaisesta arkkitehtuuristaan. Se on myös Ecuadorin pääkaupunki - yksi maailman biologisesti monista maista. Tule Quitoon ja uppoudu paikalliseen kieleen ja kulttuureihin, kun keskität opintonsa Ecuadorin ekologiseen ja etniseen monimuotoisuuteen ja kehityksen haasteisiin.

Jos olet kiinnostunut parantamaan espanjankielisiä taitojaan, tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden nopeasti vahvistaa espanjalaisyytesi tiukalla kielikurssilla, jota IES Abroad opettaa. Valitset jäljellä olevat kurssisi vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla IES Abroad ja yksi Ecuadorin arvostetuimmista yliopistoista, Universidad San Francisco de Quitossa (USFQ). Voit myös ilmoittautua palvelun oppimiseen sijoittelussa aikanne aikana Quitossa, mikä auttaa sinua ymmärtämään kaupungin sosiaalisia kysymyksiä ensikäden.... [-]

Ecuador Quito
Tammikuu 2020
Full-time
1 - 2 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Almeria

Uusien näkökulmien joukossa, jotka on otettava huomioon ELE-kurssissa, on kasvava kiinnostus kulttuurin läsnäoloon ohjelmissa, sen mukaan, että kielen oppiminen ilman vii ... [+]

esittely

Uusien näkökulmien joukossa, jotka on otettava huomioon ELE-kurssissa, on kasvava kiinnostus kulttuurin läsnäoloon ohjelmissa, sen mukaan, että kielen oppiminen ilman viittausta yhteisöön, joka puhuu sitä on vaikea tehtävä ja vähän rikastuttava. Kommunikoiva lähestymistapa, joka tällä hetkellä näyttää olevan tehokkain kielen oppimisessa, edellyttää kulttuurin lisäämistä, koska se on didaktinen suuntautuminen, jossa otetaan huomioon ajatus siitä, että kielellinen osaaminen ei ole tärkeää, vaan myös myös kielellistä kilpailua. Tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ohjelma, jossa kulttuurinen sisältö toimii lähtökohtana tai alustana kielijärjestelmän esittämiselle. Vielä enemmän, kun opiskelija yrittää oppia kieltä kohdemaassa, hän on upotettu henkilökohtaiseen rikastumiseen syvimmässä mielessä; on kiinnostunut maan kulttuurista ja siksi meidän on tarjottava kaikki keinot sen ymmärtämiseksi. Se on täydellisen upottamisen konteksti. Luokkahuoneessa luokissa on alusta lähtien otettu käyttöön olennaiset sosio-kulttuuriset sisällöt, jotka täyttävät välittömät tarpeet yhteiskunnassa, jossa opiskelijat upotetaan. Nämä sisällöt toimivat myös keskusteluaiheina, jolloin se on foorumi yhteiskunnallis-kulttuuriseen keskusteluun kiertomatkalla, joka kulkee kielestä kulttuuriin ja kulttuurista kieleen. Luokkahuoneen ulkopuolella olevat luokat, maakunnan edustavien elementtien opastetut vierailut, sekä menneisyyden merkit että nykyiset näytteet muunnetaan sarjaksi tehtävistä, joiden avulla opiskelija oppii olemaan vuorovaikutuksessa välittömän ympäristön kanssa. mitä näet, alkaa hankkia merkitystä. Päätavoitteena on tehdä opiskelijasta aktiivinen elementti, jossa keskustelun ja kulttuurin välillä on täydellinen yhteys. Niinpä kiinnostus kulttuuriin johtaa heidät käyttämään kieltä työn välineenä.... [-]

Espanja Almería
Heinäkuu 2019
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Institute

Syyskuussa 2012 käynnistetyt kurssimme, mukaan lukien kielitaidon kehittäminen ja kaikkien Cambridgen yliopiston virallisten tutkimusten (KET, PET, FCE, CAE, BULATS) edel ... [+]

Tämä Englanti / Espanjan kurssi antaa opiskelijoille ympäri maailmaa hankkia peruskäsityksen ja harjoituksen kieliopin.

Se sisältää neljä kielitaitoa: lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu tekstin, videon ja interaktiivisten harjoitusten avulla, jotka järjestelmä korjaa automaattisesti.

Tämä kurssi toteutetaan verkkoympäristömme kautta, joka tarjoaa erilaisia ​​teemaryhmiä vaihtelevalla intensiteetillä ja vaikeuksilla riippuen opiskelijan englannin tasosta.

Kurssi sisältää opetus- ja kuulolaitteet, uutisosion, linkit tärkeimpiin verkkosivustoihin englannin- tai espanjan kielellä sekä sanakirjan kaikkien sanojen ja ilmaisujen kääntämiseksi.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
3 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) oliva ... [+]

Yleistä tietoa

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) olivat El Greco, Cervantes, Garcilaso ja Bécquer. kirjallinen, taiteellinen ja fantastinen gastronomia. Vain 30 minuutin junamatkan päässä Madridin keskustasta.

Kesto ja aikataulu

8. – 26. Heinäkuuta 2019. Kolmen viikon kurssi (60 teoreettista käytännön tuntia).

Ohjelma kattaa yliopiston asuinpaikan heinäkuun 7. päivästä heinäkuun 27. aamuun asti (täysihoito). Osallistujat eivät voi saapua yliopiston asuinpaikkaan ennen 7. heinäkuuta ja joutuvat lähtemään huoneestaan 27. heinäkuuta.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi