Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 121 Kurssia Espanjan kielissa

Espanjan kielen kursseja voi olla ihanteellinen valinta henkilöille, jotka haluavat oppia toinen kieli, joka voisi olla hyödyllinen day-to-day elävät sekä liiketoimintaa. Espanja on monipuolinen kieli, puhutaan ympäri maailmaa.

Mikä on kielikurssi espanjaksi?

Espanjan kielen kurssi opettaa opiskelijat puhumaan kieltä, sekä kirjoittaa ja lukea sitä. Sen avulla opiskelijat voivat oppia puhumaan sosiaalisen ja yritysten vuorovaikutusta ja opettaa espanjalaista kulttuuria samoin.

Mitä Edut Ottaen espanjan kursseja?

Kun Espanjan kielen kurssi on arvokasta monista syistä, varsinkin kun monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Keski-Amerikan puhumaan tätä kieltä.Se voi myös auttaa oppilasta vuorovaikutuksessa erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Kuinka paljon se maksaa Take kielikurssi espanjaksi?

Kustannukset näistä kursseista vaihtelevat suuresti. On mahdollista löytää erittäin edullinen ohjelmia, jotka voidaan toteuttaa verkossa edullisesti. Toinen vaihtoehto kuuluvat ottaen kurssi college ympäristössä, joka voisi olla kalliimpaa.

Mitkä ovat vaatimukset kielikurssi espanjaksi?

Suurimman osan ajasta, on hyvin vähän, jos lainkaan, vaatimukset ottaen espanjan kursseja. Jopa pienet lapset voivat osallistua.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa kielikurssi espanjaksi?

Yksilöt, jotka puhua enemmän kuin yhtä kieltä, varsinkin arvokas kieli kuten tämä, ovat arvokkaita työnantajille.Tämä antaa työnantajalle mahdollisuuden luottaa työntekijän vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, asiakkaiden ja liikekumppanien lisää asetuksia.

Miksi ottaa Online Language Course espanjaksi?

Verkkokursseja helpottavat yksilöiden saada kielen omalla nopeudella. Se mahdollistaa yksittäisten opiskella hänen omaan tahtiin.

Kun ottaa kielikurssi espanjaksi?

Kun espanjan kurssi on helppo tehdä, koska se on saatavilla erilaisia ​​online kouluissa. Se on saatavilla myös eri kouluissa myös korkeakouluissa.

Miten ilmoittautua kurssi espanjaa?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

121 tulosta kohteessa Espanjan kieli

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten s ... [+]

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä materiaalia; tarvitset vain sanakirjan.

Kurssit ovat hyvin joustavia, voit valita, kuinka monta viikkoa opiskella ja milloin aloittaa. Luokat alkavat joka maanantai, joten voit valita kurssin aloituspäivän.

hintoja

Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta viikkoa olet opiskelemassa kanssamme ja minkä tyyppinen tietenkin käytät.

Voit liittyä joihinkin kursseihin, joita Universidad de La Sabana on opiskelijoilleen. Kerro meille, mistä aiheista olet kiinnostunut, jotta voimme löytää sinulle kurssin. Kurssilla ei ole palkkaluokkia, se on vain läsnäoloa varten eikä se merkitse lisäkustannuksia. * Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka oleskelevat vähintään 2 kuukautta.... [-]

Kolumbia Chía
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elec Spanish School

Tämä on ohjelma, joka sisältää kauppatieteiden ja taloustieteiden opiskelijoille suunnattuja kursseja sekä yrittäjiä, sijoittajia, johtajia ja johtajia. Tarjoamme kaikill ... [+]

Tämä on ohjelma, joka sisältää kauppatieteiden ja taloustieteiden opiskelijoille suunnattuja kursseja sekä yrittäjiä, sijoittajia, johtajia ja johtajia. Tarjoamme kaikilla tasoilla A1-C2 tällä liiketoiminta-alueella, joka sijaitsee tasaustestiä ja kielten upottamista käyttäen kielen käytäntöä kasvotusten luokissa yhdistettynä virkistystoimintaan. Yksi tämän ohjelman päätavoitteista on, että asiakkaamme voivat kommunikoida kansainvälisessä kontekstissa, joka kohdistuu kaupallisiin toimintoihin, jotka ovat vastuussa ostosta, vastuussa liike- ja vientireaktoreista. Ohjelmamme on jaettu kolmeen osaan, jotka kukin kurssin avustaja valitsee omien etujensa mukaan, vaikka ei ole väliä mitä espanjankielistä tasoa heillä on, koska kursseja on mukautettu opiskelijan hallussa olevan kielitaidon mukaan.... [-]

Costa Rica San Isidro de El General
Helmikuu 2020
Espanjalainen
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Guadalajara

Kansainvälisen kielikeskuksen (ILC) arvostus on kasvanut vuosien varrella, erityisesti espanjaksi. Jos tavoitteena on puhua tätä maailmanlaajuista kieltä, ILC: n espanjal ... [+]

TUTKIMUS SPANISH AT UAG

Harkitse Guadalajaraa seuraavaksi määränpääksi opiskelemaan espanjaa! Länsi-Meksikossa sijaitseva Guadalajara tarjoaa perinteisen ja modernin kaupungin erinomaisen loiston. Se on yksi maailman parhaista ilmastoista, ja se sijaitsee lähellä Puerto Vallartan, Manzanillon ja Melaquen kauniita rantoja.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), Meksikon vanhin yksityinen yliopisto, on pyrkinyt akateemiseen huippuosaamiseen yli 80 vuoden ajan. Sen nimi on tullut synonyymiksi koulutuksen arvovaltaa kohtaan, ja se on tunnettu kaikkialla maailmassa. UAG on erityisesti saavuttanut merkittävän tunnustuksen Latinalaisessa Amerikassa.

UAG N KANSAINVÄLINEN KIELIKONTERI (ILC) tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti vieraan kielen oppimisen avulla. Siksi opiskelijat vahvistavat arvotan vuorovaikutusten ja luokkakeskustelujen kautta sekä analysoimalla sen maan kulttuuria, jonka kieltä opitaan.... [-]

Meksiko Guadalajara
Heinäkuu 2020
Espanjalainen
Full-time
32 - 45 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Think in Spanish

Kahden viikon espanjalaiset törmäyskurssit 2019-2020. Espanjan kieli ja kulttuuri. Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suunniteltu op ... [+]

Kahden viikon espanjalaiset törmäyskurssit 2019-2020Syyskuusta 2019.Lähtötaso: A1 (peruskäyttäjä).Kokoryhmä: 6-10 opiskelijaa.Kesto: 2 viikkoaAlkaen kunkin kuukauden ensimmäisen työpäivän maanantaina.

60 istuntoa (55 min. Per tunti)

52 oppituntia: espanjan kieli ja kulttuuri. Jotkut istunnot järjestetään kaupungissa. Opettaja valvoo heitä ja ne on suunniteltu oppimaan tosielämän tilanteissa.8 oppituntia: Espanjan ääntäminen ja aksentti, jota koordinoi näyttelijä ja draamaopettaja.

Oppimateriaali mukana.

Opiskelijan tavoitteiden mukaan jotkut 52 oppitunnista voitaisiin omistaa espanjaksi erityistarkoituksiin: BUSINESS Spanish.

Leónin keskusta: Palacio de los Guzmanes ja Gaudin Casa Botines ... [-]

Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad Católica del Norte

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas ak ... [+]

Espanjan, meritieteiden ja liiketoiminnan Coquimbossa

Atacama Immersion Chile Tekijä: Universidad Católica del Norte

Paikka: Coquimbon alue Chilen keskustassa

Alue, joka yllättää kävijänsä upeilla paikoilla, kuten Elquin laaksossa, kuuluisassa laaksossa, jossa Chilen Pisco valmistetaan. Tärkeä kohtaus tähtitieteellisiltä observatorioilta sen taivaan selkeyden ansiosta. Upeat rannikot, joissa on meren biologista monimuotoisuutta, sopivat ihanteellisesti meritieteiden tutkimukseen. Coquimbo on alue, jossa syntyi kirjallisuus Nobelin palkinto Gabriela Mistral, sen työ, lapsuus ja historia ovat näissä kauniissa maissa.

Kuvaus

Merkittävä oppimiskokemus Coquimbon ihmeellisellä alueella, kulttuurinen ja maaginen paikka. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan kattava kokemus, mukaan lukien laadukas akateeminen oppiminen, aktiviteetit, jotka on sijoitettu rantojen ympäröimiin maisemiin, joissa kävijät voivat nauttia, jakaa ja vaihtaa kokemuksia.... [-]

Chile Coquimbo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
ELITE Lenguas

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen k ... [+]

Neljäviikkoinen, kompakti kurssi, joka sisältää kaikki kuunteluun, puhamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvät näkökohdat, antaa oppilaille kattavan länsimaisen kielen opiskeluun ja parantaa heidän kykyjään erilaisissa harjoituksissa luokkahuoneessa.

Koulumme vaatii pienryhmää, ja kussakin luokassa on korkeintaan 9 oppilasta parhaan opetuslaadun takaamiseksi, kiinnitä huomiota kunkin oppilaan oppimistilanteeseen ja anna opiskelijoille kattava vuorovaikutus opettajan kanssa luokassa.

Jokaisen tason jälkeen on yksi tai kaksi viikkoa vapaa Dele-tutorointia, jotta oppilaat voivat konsolidoida tietonsa ja tutustua Dele-tentti-kysymyksiin.

Luokan koko: 3-9 ryhmäluokkaa... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 53 viikkoa
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä l ... [+]

Kopiointi Spanish? Pukeminen pelata?

Meidän Espanjan kurssit (kaikki tasot) on suunniteltu tarjoamaan täydellisen upottamalla Espanjan kielen ja sen ympäristössä hyvin kokemuksia opiskelijat selviävät sekä luokassa ja muualla (hankkeita, esityksiä, lyhytelokuvia, tekstitystä, näytelmiä, bloggaaminen, draama , taide, kopioinnin videoita ...), sekä Espanjan luokissa ja Kurssit tarjoamme täydennyksenä varten kielikurssit: Elokuva, teatteri, Art, Espanjan matkailu-, Business Spanish, Espanjalainen kulttuuri ja Espanjan ala. Kaikki intensiivikurssit on yliopiston op ja kaikki opiskelijat on pääsy kaikkiin yliopiston palveluihin ja tilat.

Suunniteltu ihmisille, jotka haluavat oppia espanjaa nopeasti ja tehokkaasti.... [-]

Espanja Alicante
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkieliste ... [+]

LainvalvontaviranomaisetSSP 151: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKesto: 4 viikkoaKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria

Kurssin tarkoituksena on tarjota yleisille lainvalvontaviranomaisille, joilla ei ole aikaisempaa Espanjan kokemusta, tarvittavat välineet vuorovaikutuksessa äidinkielisten espanjalaisten puhujien kanssa. Tämän neljän viikon aikana opiskelijat työskentelevät simuloiduilla vuorovaikutuksilla espanjankielisten potilaiden kanssa saadakseen peruskieliset tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat käsitellä näitä vuorovaikutuksia mukavasti, kun he palaavat kotiin.

SSP 251: Espanjan laki lainvalvontaviranomaisilleKieli: espanjaTarjotaan joka kuukausi, paitsi maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa865 dollaria... [-]
Costa Rica San Jose
Request Info
Espanjalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) oliva ... [+]

Yleistä tietoa

Kurssi pidetään Espanjan muinaisen pääkaupungin Toledossa, joka on maailmanperintökohde vuodesta 1986, jolloin kolme kulttuuria (kristitty, muslimit ja juutalaiset) olivat El Greco, Cervantes, Garcilaso ja Bécquer. kirjallinen, taiteellinen ja fantastinen gastronomia. Vain 30 minuutin junamatkan päässä Madridin keskustasta.

Kesto ja aikataulu

8. – 26. Heinäkuuta 2019. Kolmen viikon kurssi (60 teoreettista käytännön tuntia).

Ohjelma kattaa yliopiston asuinpaikan heinäkuun 7. päivästä heinäkuun 27. aamuun asti (täysihoito). Osallistujat eivät voi saapua yliopiston asuinpaikkaan ennen 7. heinäkuuta ja joutuvat lähtemään huoneestaan 27. heinäkuuta.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Spanish (Spain)
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

Politiikka, sosiaalinen oikeus ... [+]

Yleiskatsaus

Politiikka, sosiaalinen oikeus

Kurssit opettavat espanjalaisia ​​erinomaisia ​​professoreita, joista useimmat ovat ensisijaisia ​​tapaamisia yhdessä IES Abroad kumppanuusyliopistoissa. Voit myös ilmoittautua harjoitteluun tai harjoitteluun Santiago-aikasi ajaksi, mikä auttaa sinua lisäämään kansainvälistä työkokemustasi ansioluetteloon tai auttaa ymmärtämään kaupungin sosiaalisia kysymyksiä. "Ensimmäinen Santiag" on sinun luokkasi.

Kuvittele, että harjoittelet espanjalaisia ​​kiertueella lähialueilla tai käy paikallisissa liike-elämän organisaatioissa osana tutkimustasi Chilen alueellisesta ja maailmanlaajuisesta kaupasta. Kurssimme hyödyntävät mahdollisuuksien mukaan kaupungin monia historiallisia, taiteellisia ja kulttuurikohteita, ja useissa kursseissa on myös käytännönläheinen käytännön osa. Voit ilmoittautua kursseille paikallisissa yliopistoissa, kuten Pontificia Universidad Católica de Chile ja Universidad de... [-]

Chile Santiago
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Don Quijote Spanish Language Learning

Tämä kattava, intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 30 luokkaa viikossa jaettuna 20 intensiiviseen espanjalaiseen luokkaan, 5 espanjalaiseen kulttuuriin ja keskus ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kattava, intensiivinen espanjankielinen kurssi koostuu 30 luokkaa viikossa jaettuna 20 intensiiviseen espanjalaiseen luokkaan, 5 espanjalaiseen kulttuuriin ja keskusteluun sekä 5 yksityiseen tai osittain yksityiseen luokkaan enintään 8 opiskelijaryhmässä. siitä hetkestä, jolla olet.

Kuka tämä ohjelma on suunniteltu?

Tämä kurssi on suunniteltu kaikille tasoisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia puhumaan sujuvasti espanjaa. He ovat kiinnostuneita vuorovaikutuksesta luokassa ja parantavat kykyään kommunikoida kielellä. Monet heistä haluavat työskennellä tai opiskella Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, lisätä espanjaa heidän retkiluetteloonsa ja pystyä kasvamaan kaksikielisessä ja ammatillisessa ympäristössä.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eureka School of Spanish Language

Erikoiskursseja saksalaiset työntekijät. Heillä on samat ominaisuudet kuin Intensive 30 tuntia. Espanjan kielen tunnustanut Saksan kulttuuriministeriön eri valtioissa. ... [+]

Erikoiskursseja saksalaiset työntekijät. Heillä on samat ominaisuudet kuin Intensive 30 tuntia.

Espanjan kielen tunnustanut Saksan kulttuuriministeriön eri valtioissa.

Jotkut valtiot vaativat 6 tuntia kuluessa 45 minuuttia per oppitunti (270 minuuttia). Muut valtiot vaativat 6 tuntia kuluessa 60 minuuttia per oppitunti (360 minuuttia).

vaihtoehto A

Nämä kurssit on samat ominaisuudet ja samat hinnat intensiivikursseina 30 tuntia viikossa. luokan reaaliaikainen 310 minuuttia

luokan aikataulu

9:00-11:00 kieliopin Block (korjaus harjoitukset, kehittäminen kieliopin kohteena ja käytännön kieliopin aihe) 11:00-11:30 Tauko 11:30 ja 13:00 viestintä- Block 14:20 16:00 luokan sanastoa, keskustelu ja harjoitukset (matala) tai luokat sivistyksen ja kulttuurin, historian, taiteen ja kirjallisuuden (korkea) vaihtoehto B ... [-]
Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eton Institute

Opi puhumaan espanja: Osallistu espanjankeskustelut luokan tai valita erilaisia ​​kursseja alla. Meidän ohjaajat tarjoavat mukaansatempaavan opetusta ympäristö, joka kehi ... [+]

Opi puhumaan espanja: Osallistu espanjankeskustelut luokan tai valita erilaisia ​​kursseja alla. Meidän ohjaajat tarjoavat mukaansatempaavan opetusta ympäristö, joka kehittää espanjankeskustelut taitoja ja rakentaa sanastoa.

Online itseopiskelumateriaalia: Opi espanjaa verkossa kansainvälisesti tunnustettu verkossa kielten opiskeluympäristön. Tutki omaan tahtiin ja täydellinen ääntäminen avulla ainutlaatuisen äänen vertailua teknologiaa.

Miksi kannattaa opiskella espanjaa

Espanjan on yksi eniten puhuttuja kieliä maailmassa. Se on virallinen kieli 22 maassa ja toiseksi suurin äidinkieli eri puolilla maailmaa. Oppimalla kieli, voit kommunikoida yli 400 miljoonaa ihmistä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai Abu Dhabi Itävalta Wien Intia New Delhi Hongkong Hong Kong Yhdysvallat New York  + 7 More
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Part-time
20 - 30 tuntia
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Veracruz - Universidad Veracruzana

... [+]

tarjoaa kuusi tasoa espanja. Opiskelijat suorittavat online-sijoittelutestin tai esiintyvän suullisen testin, ja sitten heidät on määritetty tasolle, joka parhaiten sopii heidän tarpeisiinsa.

[-]
Meksiko Heroica Veracruz
Heinäkuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
City Hall School of Languages

Espanjan yleinen kurssi; Mini-ryhmät enintään 4 opiskelijaa; 20 oppituntia viikossa; Kurssin hinta on 200 € viikossa. ERIKOISTARJOUS Kaupunkimme on espanjalaista gastrono ... [+]

Suositut Kurssit Espanjan kielissa. Espanjan kurssiEspanjan yleinen kurssiMini-ryhmät korkeintaan 4 opiskelijalle20 oppituntia viikossaKurssin hinta on 200 € viikossa.Se on käytettävissä kaikilla tasoillaKurssia voi varata kesä-, heinä-, elo- ja syyskuukausinaLeón on gastronominen kaupunki vuonna 2018 ja juhlimaan sitä, kursseihimme sisältyy ilmaista ateriaa perinteisessä espanjalaisessa ravintolassa, jos ilmoittaudut heinä- ja elokuun alkupuolella. [-]
Espanja León
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi