ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa kursseja Esittävät taiteetssa Italiassa 2019/2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Esittävien taiteiden opiskelu voi olla yhtä aikaa akateemista ja teknistä. Ala on monitieteellinen ja sen opiskelijat pääsevät sukeltamaan muun muassa tanssin, teatterin, musiikin ja performanssitaiteiden teoriaan ja käytäntöön.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Suositut Kurssit Esittävät taiteetssa Italiassa 2019/2020

11 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Italia Filter

Lyhyt kurssi instrumentissa ja äänellä

European School of Economics
Kampus Full-time Part-time 3 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Florence + 1 lisää

Tämä master-kurssi on suunniteltu kehittyneille muusikoille, sekä instrumentaalisille että laulajille, ja pyrkii korkeatasoisten musiikkitieteen ammattilaisten panoksen avulla parantamaan teknisiä taitoja ja yleistä musiikillisten ilmiöiden ymmärtämistä.

Milano - Musiikki: ääni, kokoonpano

IES Abroad
Kampus Full-time 1 - 2 lukukaudet Request Info Italia Milan

Muinaisista ambrosianilaisista sävellyksistä uusimpien multimedialaitteiden mukaan Italia on aina ollut musiikillisen innovaation eturintamassa. Musiikkitaiteilijana Milanossa sinulla on tilaisuus työskennellä maailmanluokan muusikoiden kanssa, nauttia paikallisesta musiikkielämyksestä, esiintyä useilla paikoilla ja osallistua laajaan esityksiin.

Masters näyttämötaiteen tapahtumien hallinnointi

Palazzo Spinelli Group
Kampus Full-time 1500 tuntia Request Info Italia Florence

Masters kurssi on kaksijakoinen Teoreettiskäytännöllinen lähestymistapa perustuu erityisiin ammattiroolit nykyinen tarvitaan alan. Tavoitteena on kouluttaa viljellään ja kokeneita johtajia, jotka pystyvät pysyä innovaatioiden ja merkittäviä muutoksia alalla tapahtuu

Musiikinhallinnan lyhytkurssi

European School of Economics
Kampus Full-time Part-time 3 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid Yhdistynyt kuningaskunta London + 7 lisää

ESE: n musiikkihallinnon ammatillinen ohjelma suunniteltiin keinoksi tarjota opiskelijoille todellinen työskentelyrakenne, joka ohjaa heitä tässä sisäisesti muodottomassa ja nopeasti kehittyvässä kentässä.

Yhden vuoden toimii

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Kampus Full-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Italia Rome

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä teatterin "900 ja nykyaikainen.

Eutheca tutkintotodistus klassisen toimii

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Italia Rome

Tavoitteena on antaa opiskelijalle täydellisempi ymmärtäminen näytelmäkirjailija työtä, pidetään paitsi skenaariossa Euroopan teatterin yhteydessä, mutta miten sitä sovelletaan nykyajan skenaario ja yleensä liittyvät työhön näyttelijä.

Toimiva ja elokuvaohjauksen kurssi

In Florence Academy
Kampus Full-time Part-time 2 - 6 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Florence + 1 lisää

Opi tulla näyttelijä, jolla on askel-askeleelta toimiva kokemusta ja koulutusta näyttö toimii. Opi tulla elokuvaohjaaja. Teoreettisessa ja käytännön kokemuksia.

Editoinnin kurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Italia Rome

Ajattelemme elokuvaa usein taiteen maailmaan liittyvänä teoksena, mutta elokuvan tuotannon takana on paljon teknistä työtä. Kaksi osastoa, joita pidetään usein pääasiallisesti teknisinä, ovat juuri muokkaus ja äänet. Molemmat vaativat hyvää manuaalista taitoa ja kykyä työskennellä laitteisto- ja ohjelmistotekniikan työkalujen kanssa sekä tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja perusteellisuutta. Näissä yksiköissä työskentelevien on kuitenkin oltava myös taiteilijoita.

Suunta

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Kun puhumme suuresta elokuvateatterista, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on tekijän elokuva, jossa ohjaaja on usein myös tuotteen tekijä. Televisio-maailmassa toisaalta usein viitepiste, erityisesti sarja, on käsikirjoittaja. Molemmissa tapauksissa ohjaaja ja käsikirjoittaja ovat kaksi keskeistä roolia audiovisuaalisessa tuotannossa, roolit, jotka ovat sekä luovia että teknisiä samanaikaisesti. Nämä ammattiurat edellyttävät siis luovuutta, mutta myös suurta kurinalaisuutta ja kypsyyttä tietäen, miten konkretisoida omia ajatuksiaan käytännön ja taloudellisten tarpeiden edessä.

Toimintakurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Elokuva- ja televisiotoiminnassa eniten tulee mieleen näyttelijän rooli. Audiovisuaalisen tuotannon maailmassa toimiminen on kuitenkin erilainen kuin näyttämöllä. Meidän ei tarvitse käsitellä vain yleisöä, vaan koko joukon osastoja, jotka kirjaimellisesti menevät näyttelijän ympärille. Hyvä näyttelijä on osattava liikkua, taistella, laulaa, tanssia ja osoittaa, että hän tietää, miten hän voi laittaa itsensä minkä tahansa merkin kenkiin. Mitä enemmän taitoja on, sitä suurempi on mahdollisuus tulla valittuun tiettyyn rooliin. On tarpeetonta sanoa, että tietäen, miten myydä tai esittää, on olennainen taito valinnan voittamisessa, kun valettu on muodostettu.

Vuosittainen näyttelijä Cine Televisivolle

International Cinema Academy Milano
Kampus Part-time 11 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Milan

Kurssin tavoitteet: elokuva-tv-toimijoiden koulutus, jossa harjoitetaan lopullista käytäntöä työn ja työn suuntaan, jotta valmistuneet voivat liikkua itsenäisesti elokuvateollisuudessa.