ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Rome Italiassa

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Esittävät taiteet on kattonimitys kaikenlaisille esittäville taidemuodoille, tanssille, teatterille ja musiikille. Opinnoissa on myös akateemisia vivahteita, sillä kursseilla opiskellaan esittävien taiteiden historiaa ja teoriaa, mutta pääpaino on erilaisten esittävien taiteiden teknisten taitojen hiomisessa.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta pääkaupunki, jossa rikas kulttuuriperintö, Rooma on oikea paikka. Se on erottuva yliopistoja kuten Rooman yliopisto, joka tarjoaa tutkinto-ohjelmia eri tieteenalojen, kuten historiaa ja Engineering. Tämä kaupunki on rauhallinen ja ihanteellinen elää.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Rome Italiassa 2019/2020

6 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Rome Filter

Musiikinhallinnan lyhytkurssi

European School of Economics
Kampus Full-time Part-time 3 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid Yhdistynyt kuningaskunta London + 7 lisää

ESE: n musiikkihallinnon ammatillinen ohjelma suunniteltiin keinoksi tarjota opiskelijoille todellinen työskentelyrakenne, joka ohjaa heitä tässä sisäisesti muodottomassa ja nopeasti kehittyvässä kentässä.

Yhden vuoden toimii

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Kampus Full-time 1 vuosi Lokakuu 2019 Italia Rome

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä teatterin "900 ja nykyaikainen.

Eutheca tutkintotodistus klassisen toimii

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Italia Rome

Tavoitteena on antaa opiskelijalle täydellisempi ymmärtäminen näytelmäkirjailija työtä, pidetään paitsi skenaariossa Euroopan teatterin yhteydessä, mutta miten sitä sovelletaan nykyajan skenaario ja yleensä liittyvät työhön näyttelijä.

Editoinnin kurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Italia Rome

Ajattelemme elokuvaa usein taiteen maailmaan liittyvänä teoksena, mutta elokuvan tuotannon takana on paljon teknistä työtä. Kaksi osastoa, joita pidetään usein pääasiallisesti teknisinä, ovat juuri muokkaus ja äänet. Molemmat vaativat hyvää manuaalista taitoa ja kykyä työskennellä laitteisto- ja ohjelmistotekniikan työkalujen kanssa sekä tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja perusteellisuutta. Näissä yksiköissä työskentelevien on kuitenkin oltava myös taiteilijoita.

Suunta

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Kun puhumme suuresta elokuvateatterista, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on tekijän elokuva, jossa ohjaaja on usein myös tuotteen tekijä. Televisio-maailmassa toisaalta usein viitepiste, erityisesti sarja, on käsikirjoittaja. Molemmissa tapauksissa ohjaaja ja käsikirjoittaja ovat kaksi keskeistä roolia audiovisuaalisessa tuotannossa, roolit, jotka ovat sekä luovia että teknisiä samanaikaisesti. Nämä ammattiurat edellyttävät siis luovuutta, mutta myös suurta kurinalaisuutta ja kypsyyttä tietäen, miten konkretisoida omia ajatuksiaan käytännön ja taloudellisten tarpeiden edessä.

Toimintakurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Elokuva- ja televisiotoiminnassa eniten tulee mieleen näyttelijän rooli. Audiovisuaalisen tuotannon maailmassa toimiminen on kuitenkin erilainen kuin näyttämöllä. Meidän ei tarvitse käsitellä vain yleisöä, vaan koko joukon osastoja, jotka kirjaimellisesti menevät näyttelijän ympärille. Hyvä näyttelijä on osattava liikkua, taistella, laulaa, tanssia ja osoittaa, että hän tietää, miten hän voi laittaa itsensä minkä tahansa merkin kenkiin. Mitä enemmän taitoja on, sitä suurempi on mahdollisuus tulla valittuun tiettyyn rooliin. On tarpeetonta sanoa, että tietäen, miten myydä tai esittää, on olennainen taito valinnan voittamisessa, kun valettu on muodostettu.