ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Vienna Itävallassa

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Esittävät taiteet on kattonimitys kaikenlaisille esittäville taidemuodoille, tanssille, teatterille ja musiikille. Opinnoissa on myös akateemisia vivahteita, sillä kursseilla opiskellaan esittävien taiteiden historiaa ja teoriaa, mutta pääpaino on erilaisten esittävien taiteiden teknisten taitojen hiomisessa.

Itävalta altistaa opiskelijat erilaisia ​​tämän maan 's "loistava " kulttuuria. Itävalta on erinomainen opiskella ulkomailla valinta opiskelijoiden kiinnostusta saksan kielellä.

Wien on pääkaupunki Itävallassa ja on monia palveluita vastaamaan tähän asemaan. Koulutuskeskukset ovat erinomaisessa kunnossa menossa määrin ottaa Kansainväliset koulut kuten American International School Vienna ja International University Vienna.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Vienna Itävallassa 2019/2020

2 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Vienna Filter

Wien - musiikki

IES Abroad
Kampus Full-time 1 - 2 lukukaudet Request Info Itävalta Vienna

IES Abroad Wienin musiikkiohjelma sopii erinomaisesti musiikin opiskelijoille ja pienille opiskelijoille ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua laajaan valikoimaan kursseja, jotka keskittyvät musiikkiin ja eurooppalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Ohjelma on järjestetty yhdessä Wienin eurooppalaisen yhteiskunnan kanssa

Wienin kesä - musiikkihistoria

IES Abroad
Kampus Full-time 6 viikkoa Request Info Itävalta Vienna

Opiskele musiikkihistoriaa ja performanssia Wienissä, joka tunnetaan ympäri maailmaa sen vaikutuksesta klassisen musiikin kehitykseen.