Filter
Kurssit
Itävalta Vienna

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Vienna Itävallassa

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Esittävät taiteet on kattonimitys kaikenlaisille esittäville taidemuodoille, tanssille, teatterille ja musiikille. Opinnoissa on myös akateemisia vivahteita, sillä kursseilla opiskellaan esittävien taiteiden historiaa ja teoriaa, mutta pääpaino on erilaisten esittävien taiteiden teknisten taitojen hiomisessa.

Itävalta altistaa opiskelijat erilaisia ​​tämän maan 's "loistava " kulttuuria. Itävalta on erinomainen opiskella ulkomailla valinta opiskelijoiden kiinnostusta saksan kielellä.

Wien on pääkaupunki Itävallassa ja on monia palveluita vastaamaan tähän asemaan. Koulutuskeskukset ovat erinomaisessa kunnossa menossa määrin ottaa Kansainväliset koulut kuten American International School Vienna ja International University Vienna.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Vienna Itävallassa 2019/2020

Read More Read less

2 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Vienna

Tutkinnot
Sijainti
Itävalta
Vienna
Opiskelutyyppi
Tahti
IES Abroad

IES Abroad Wienin musiikkiohjelma sopii erinomaisesti musiikin opiskelijoille ja pienille opiskelijoille ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua laajaan valikoimaan ... [+]

Yleiskatsaus

Kotona hämmästyttävän lukuisia legendaarisia säveltäjiä - Haydnistä, Mozartista ja Beethovenista Brahmsin, Mahlerin ja Schoenberg-Wienin ylläpitämään uskomatonta musiikkikulttuurin rikkautta tähän päivään asti. Maailmankuulu Wienin filharmoninen orkesteri, Musikverein ja Staatsoper ovat vain muutamia niistä monista johtavista instituutioista, jotka auttavat Wieniä todelliseksi "musiikkikaupunkiksi" - ja tekevät siitä täydellisen paikan musiikinhistorian ja -suorituksen .

IES Abroad Wienin musiikkiohjelma sopii erinomaisesti musiikin opiskelijoille ja pienille opiskelijoille ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua laajaan valikoimaan kursseja, jotka keskittyvät musiikkiin ja eurooppalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Ohjelma on järjestetty yhdessä Wienin eurooppalaisen yhteiskunnan kanssa... [-]

Itävalta Vienna
Request Info
Englanti,Saksan kieli
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

Opiskele musiikkihistoriaa ja performanssia Wienissä, joka tunnetaan ympäri maailmaa sen vaikutuksesta klassisen musiikin kehitykseen. ... [+]

Yleiskatsaus

Wienin sydämessä sijaitseva Wien on noin 1,8 miljoonan asukkaan kaupunki, joka on toiminut 3. vuosisadan alusta lähtien siltana lukemattomien kulttuurien välille. Pohjoisen ja etelän, idän ja lännen välisenä tärkeänä risteyksenä kaupunki tuli luonnollinen sulatusuuni uusille ideoille. Tästä kulttuurisesta rikkaudesta on tullut runsaasti taiteellisia saavutuksia ja innovatiivista ajattelua - perintöä, jota tutkimme kesäohjelmissamme.

Wien on ollut monien historian suurimpien säveltäjien, Haydnin, Mozartin ja Beethovenin, Brahmsin, Mahlerin ja Schoenbergin luona. Tähän päivään mennessä maailmankuulu Wienin filharmoninen orkesteri, Musikverein ja Staatsoper tekevät Wienistä aidosti "musiikkikaupungiksi". Opiskele musiikkihistoriaa ja performanssia Wienissä, joka tunnetaan ympäri maailmaa sen vaikutuksesta klassisen musiikin kehitykseen.... [-]

Itävalta Vienna
Request Info
Englanti
Full-time
6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi