ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa Eurooppa 2019/2020

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Esittävien taiteeiden opinnoissa käsitellään muun muassa musiikin, teatterin ja tanssin akateemista ja käytännön puolta. Esittävien taiteiden opinnot tarjoavat opiskelijoille valtavan laajan katsauksen alaan, sillä opinnoissa käsitellään niinkin erilaisia asioita kuin teatterin historia ja syventävä koreografia.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa Eurooppa 2019/2020

56 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Eurooppa Filter

Vuosittainen näyttelijä Cine Televisivolle

International Cinema Academy Milano
Kampus Part-time 11 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Milan

Kurssin tavoitteet: elokuva-tv-toimijoiden koulutus, jossa harjoitetaan lopullista käytäntöä työn ja työn suuntaan, jotta valmistuneet voivat liikkua itsenäisesti elokuvateollisuudessa.

Toimintakurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Elokuva- ja televisiotoiminnassa eniten tulee mieleen näyttelijän rooli. Audiovisuaalisen tuotannon maailmassa toimiminen on kuitenkin erilainen kuin näyttämöllä. Meidän ei tarvitse käsitellä vain yleisöä, vaan koko joukon osastoja, jotka kirjaimellisesti menevät näyttelijän ympärille. Hyvä näyttelijä on osattava liikkua, taistella, laulaa, tanssia ja osoittaa, että hän tietää, miten hän voi laittaa itsensä minkä tahansa merkin kenkiin. Mitä enemmän taitoja on, sitä suurempi on mahdollisuus tulla valittuun tiettyyn rooliin. On tarpeetonta sanoa, että tietäen, miten myydä tai esittää, on olennainen taito valinnan voittamisessa, kun valettu on muodostettu.

Toimiva ja elokuvaohjauksen kurssi

In Florence Academy
Kampus Full-time Part-time 2 - 6 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Florence + 1 lisää

Opi tulla näyttelijä, jolla on askel-askeleelta toimiva kokemusta ja koulutusta näyttö toimii. Opi tulla elokuvaohjaaja. Teoreettisessa ja käytännön kokemuksia.

Esitysten suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut asiantuntija - paikan päällä ja verkossa

ESODE Business School
Kampus Online Part-time 7 - 12 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Madrid Spain Online + 2 lisää

Hankkii tarvittavat taidot audiovisuaalisen tuotannon eri toiminnoissa ja vastuualueissa, osallistuu kaikenlaisten live-esityksen luomiseen, tuottamiseen, hallinnointiin ja markkinointiin.

Yhden vuoden kurssi - ohjaaminen

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Kampus Full-time 1 - 1 vuosi Syyskuu 2019 Tšekki Prague

Ohjauskurssi perustuu mentorijohtavien työpajojen järjestelmään, joka tarjoaa pienille opiskelijoille (kuusi tai vähemmän) intensiivistä opastusta siitä, miten luovaa ajatusta voidaan muuttaa täysin toteutuneeksi lyhytelokuvaksi.

Elokuva-vuotisohjelma

Prague Film School
Kampus Full-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Tšekki Prague

Prague Film School tarjoaa konservatorion elokuva-ohjelmaa. Opiskelija tuntee tiukasti harjoittelua kamerassa, ääni, liike, teoria ja toiminta. Vaikka noin 90% toimijoista nauttii teatterikoulutuksesta, 90% toimijoista on filmivälineissä. Voidakseen menestyä tällä erittäin kilpailukykyisellä alalla elokuvaan liittyvien tekniikoiden tuntemus on välttämätöntä nykypäivän toimijalle.

Elektroninen musiikkituotanto

Microfusa
Kampus Online Full-time Part-time 6 - 9 kuukautta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona Madrid Spain Online + 4 lisää

Tämä musiikkituotantokurssi keskittyy elektroniseen musiikkiin ja antaa sinulle taitoja ja tietoa, joita tarvitaan luovan musiikin tuotannon välineiden hallintaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä johtavien ääniohjelmistojen kuten Ableton Live, Logic Audio ja Reason kanssa.

Eutheca tutkintotodistus klassisen toimii

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Italia Rome

Tavoitteena on antaa opiskelijalle täydellisempi ymmärtäminen näytelmäkirjailija työtä, pidetään paitsi skenaariossa Euroopan teatterin yhteydessä, mutta miten sitä sovelletaan nykyajan skenaario ja yleensä liittyvät työhön näyttelijä.

Kurssi - Vt

Moscow Film School
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Venäjä Moscow

Tulla hyvä näyttelijä ei anneta kaikille, joten ammatillinen toimijat ovat aina kysyntää. Nykyaikainen

Pearson BTEC HND esittävän taiteen (QCF)

South Eastern Regional College
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Bangor

Kaksivuotinen kurssi vastaa 1. vuoden koulutusohjelman. Se on tuotanto-pohjainen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan esittävän taiteen. Kurssi on hyvin käytännöllinen, mutta se vaatii myös akateemisesta kyvykkyydestä.

Masters näyttämötaiteen tapahtumien hallinnointi

Palazzo Spinelli Group
Kampus Full-time 1500 tuntia Request Info Italia Florence

Masters kurssi on kaksijakoinen Teoreettiskäytännöllinen lähestymistapa perustuu erityisiin ammattiroolit nykyinen tarvitaan alan. Tavoitteena on kouluttaa viljellään ja kokeneita johtajia, jotka pystyvät pysyä innovaatioiden ja merkittäviä muutoksia alalla tapahtuu

Logiikka pro kurssi

Recording Connection Audio School
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore + 45 lisää

Kuuletko musiikkia oman pään, ja pitkä käyttäjäystävällinen tapa tuoda, että musiikki kaiuttimista tai tanssilattialle? Katso enää kuin Logic Pro X, digitaalisen äänen työasema (DAW) valinta säveltäjien alkuperäistä musiikkia ja elektronista musiikkia samankaltaisia.

Ma suuntaamisen fiction

Central Film School
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London

Tämä ohjelma on kaikille, joilla on tausta elokuvan tai mediatuotannon, jotka haluavat kehittää taitojaan ohjaajana. Auttamalla vastakkainasettelu elokuvanteon prosessi, opiskelijat käsitellään luovan tavoitteet sekä tekniset ja johtamisen haasteet luonnostaan ​​rooli.

Peruskurssilla ammatillisissa nykytanssin (QCF taso 1-4)

​Bradford Dance Centre
Kampus Part-time 1 vuosi Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Bradford

Uusi säätiö kurssi ammatillinen nykytanssin, on intensiivikurssi opiskelijoille etsivät osa-aika, laadukas käytännön tanssi koulutus.

Taiteilijan kehittämiskurssi

Access Creative College
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + 6 lisää

Jos olet jo kokenut musiikkitaiteilija, Artist Development -ohjelma on täydellinen tapa hienosäätää musiikkia ja tuotemerkkiäsi valmistellessaan ammattitaitoa.