ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa Eurooppa 2019

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Esittävien taiteeiden opinnoissa käsitellään muun muassa musiikin, teatterin ja tanssin akateemista ja käytännön puolta. Esittävien taiteiden opinnot tarjoavat opiskelijoille valtavan laajan katsauksen alaan, sillä opinnoissa käsitellään niinkin erilaisia asioita kuin teatterin historia ja syventävä koreografia.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa Eurooppa 2019

57 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Eurooppa Filter

Vuosittainen näyttelijä Cine Televisivolle

International Cinema Academy Milano
Kampus Part-time 11 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Milan

Kurssin tavoitteet: elokuva-tv-toimijoiden koulutus, jossa harjoitetaan lopullista käytäntöä työn ja työn suuntaan, jotta valmistuneet voivat liikkua itsenäisesti elokuvateollisuudessa.

Esitysten suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut asiantuntija - paikan päällä ja verkossa

ESODE Business School
Kampus Online Part-time 7 - 12 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Madrid Spain Online + 2 lisää

Hankkii tarvittavat taidot audiovisuaalisen tuotannon eri toiminnoissa ja vastuualueissa, osallistuu kaikenlaisten live-esityksen luomiseen, tuottamiseen, hallinnointiin ja markkinointiin.

Toimintakurssi

Roma Film Academy
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Elokuva- ja televisiotoiminnassa eniten tulee mieleen näyttelijän rooli. Audiovisuaalisen tuotannon maailmassa toimiminen on kuitenkin erilainen kuin näyttämöllä. Meidän ei tarvitse käsitellä vain yleisöä, vaan koko joukon osastoja, jotka kirjaimellisesti menevät näyttelijän ympärille. Hyvä näyttelijä on osattava liikkua, taistella, laulaa, tanssia ja osoittaa, että hän tietää, miten hän voi laittaa itsensä minkä tahansa merkin kenkiin. Mitä enemmän taitoja on, sitä suurempi on mahdollisuus tulla valittuun tiettyyn rooliin. On tarpeetonta sanoa, että tietäen, miten myydä tai esittää, on olennainen taito valinnan voittamisessa, kun valettu on muodostettu.

Toimiva ja elokuvaohjauksen kurssi

In Florence Academy
Kampus Full-time Part-time 2 - 6 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Florence + 1 lisää

Opi tulla näyttelijä, jolla on askel-askeleelta toimiva kokemusta ja koulutusta näyttö toimii. Opi tulla elokuvaohjaaja. Teoreettisessa ja käytännön kokemuksia.

Musiikinhallinnan lyhytkurssi

European School of Economics
Kampus Full-time Part-time 3 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid Yhdistynyt kuningaskunta London + 7 lisää

ESE: n musiikkihallinnon ammatillinen ohjelma suunniteltiin keinoksi tarjota opiskelijoille todellinen työskentelyrakenne, joka ohjaa heitä tässä sisäisesti muodottomassa ja nopeasti kehittyvässä kentässä.

Musiikki- ja esityskurssi

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
Kampus Part-time 81 tuntia Request Info Espanja Barcelona

Tavoitteena on valokuvaajille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita esiintymismaailmasta ja musiikkiteologiasta, jotka haluavat oppia tekemään ammattimaista työtä näillä alueilla.

Elokuva-vuotisohjelma

Prague Film School
Kampus Full-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Tšekki Prague

Prague Film School tarjoaa konservatorion elokuva-ohjelmaa. Opiskelija tuntee tiukasti harjoittelua kamerassa, ääni, liike, teoria ja toiminta. Vaikka noin 90% toimijoista nauttii teatterikoulutuksesta, 90% toimijoista on filmivälineissä. Voidakseen menestyä tällä erittäin kilpailukykyisellä alalla elokuvaan liittyvien tekniikoiden tuntemus on välttämätöntä nykypäivän toimijalle.

Yhden vuoden kurssi - ohjaaminen

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Kampus Full-time 1 - 1 vuosi Syyskuu 2019 Tšekki Prague

Ohjauskurssi perustuu mentorijohtavien työpajojen järjestelmään, joka tarjoaa pienille opiskelijoille (kuusi tai vähemmän) intensiivistä opastusta siitä, miten luovaa ajatusta voidaan muuttaa täysin toteutuneeksi lyhytelokuvaksi.

Amsterdamin suoramainonta - Amsterdamin konservatorium

IES Abroad
Kampus Full-time 1 - 2 lukukaudet Request Info Alankomaat Amsterdam

Musiikintutkinnon suorittaneena kukoittekin Amsterdamin kukoistavassa taideympäristössä, joka tunnetaan sen kyvystä omaksua ihmiselämän ilmentymiä.

Sähköinen elektroninen musiikkikurssi

Microfusa
Kampus Online Full-time Part-time 6 - 9 kuukautta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona Madrid Spain Online + 4 lisää

Elektronisen musiikin kurssilla online-tilassa on samat aiheet, joita opetetaan kasvokkain, paitsi käytäntöjä. Kurssi suoritetaan Ableton Live -periaatteella, kuten tavanomaisena äänentoistona.

Suora Ricen

AMD Akademie Mode & Design
Kampus Full-time 12 kuukautta Request Info Saksa Hamburg

Painopiste koulutuksen leikkaamiseen ja valmistuksen Direktrice ovat ammattieettiset leikkuun valmistelun naisten vaatteisiin.

Ohjaaminen Course

Moscow Film School
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Venäjä Moscow

Koskaan aikaisemmin ohjaaja ei ollut saatavilla niin monia työkaluja laajentaa ilmeikäs mahdollisuuksia

Synteesin aikana ja äänen suunnittelu

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Aikana synteesin ja äänen luominen analogisissa ja digitaalisissa ympäristöissä, joiden avulla voidaan tuottaa alkuperäiset äänet käytännön soveltamista elektronisten ja elektro akustista musiikkia.

Masters näyttämötaiteen tapahtumien hallinnointi

Palazzo Spinelli Group
Kampus Full-time 1500 tuntia Request Info Italia Florence

Masters kurssi on kaksijakoinen Teoreettiskäytännöllinen lähestymistapa perustuu erityisiin ammattiroolit nykyinen tarvitaan alan. Tavoitteena on kouluttaa viljellään ja kokeneita johtajia, jotka pystyvät pysyä innovaatioiden ja merkittäviä muutoksia alalla tapahtuu

Elektronisen musiikin tuotanto-ohjelman

Recording Connection Audio School
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore + 45 lisää

Haaveilet sen yöllä. Sinä kiusata yli sen päivän aikana. Tiedät on luonnollinen lahjakkuus, ja uskot on se mitä tehdä alan kuin elektronisen musiikin tuottaja.