ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Johannesburg Etelä-Afrikassa

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Esittävien taiteeiden opinnoissa käsitellään muun muassa musiikin, teatterin ja tanssin akateemista ja käytännön puolta. Esittävien taiteiden opinnot tarjoavat opiskelijoille valtavan laajan katsauksen alaan, sillä opinnoissa käsitellään niinkin erilaisia asioita kuin teatterin historia ja syventävä koreografia.

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Johannesburg kaupunki on suurin lähde kultaa ja timantti eteläisessä Afrikassa. Se on perusta Etelä-Afrikan perustuslakituomioistuimen ja on suurin ja vaurain kaupunki Gauteng Province. Se on koti University of Johannesburg.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Johannesburg Etelä-Afrikassa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Johannesburg Filter

kurssi musiikki - lyhytohjelman digitaalinen DJ

Damelin Part Time
Kampus Part-time 60 tuntia Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, opiskelija saa Damelin Lyhyt ohjelma Certificate Digital DJ'ing.