ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Madrid Espanjassa

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Esittävien taiteiden opiskelu voi olla yhtä aikaa akateemista ja teknistä. Ala on monitieteellinen ja sen opiskelijat pääsevät sukeltamaan muun muassa tanssin, teatterin, musiikin ja performanssitaiteiden teoriaan ja käytäntöön.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Madrid City on Espanjan pääkaupungissa. Se on pääkaupunkiseudulla yli 3 miljoonaa asukasta. Se on areenalla nimeltä Las Ventas, joka isännöi vuosittain härkätaistelun tapahtuma. Kaupungissa on monia julkisia ja yksityisiä yliopistoja.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Madrid Espanjassa 2019/2020

12 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Madrid Filter

Aikana live-esitys (suora)

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Jos haluat mennä askel eteenpäin DJ tai tuottajan ja luoda suoria ja elää säädökset ammattimaisesti, et voi olla huomaamatta tätä luokkahuoneessa kurssi jossa opit tekniikoita, käyttö ja kokoonpano setup laitteiston (syntetisaattorit, rumpukone, tehosteet ) ja sen soveltaminen in vivo.

Synteesin aikana ja äänen suunnittelu

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Aikana synteesin ja äänen luominen analogisissa ja digitaalisissa ympäristöissä, joiden avulla voidaan tuottaa alkuperäiset äänet käytännön soveltamista elektronisten ja elektro akustista musiikkia.

Luova musiikin teoriaa kurssi

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Tiedäthän mutta sinun täytyy tuottaa musiikin teoriaa ja luovia tekniikoita? Olemme valmistaneet ainutlaatuinen kurssi musiikin luomiseen, jossa voit myös oppia Ableton Push.

Sekoituksen aikana ja masterointi

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Sekoituksen ja masterointi kurssi on suunniteltu täydentämään tietosi musiikin tuotanto ja saavuttaa kyky luoda vankka tuote, joka on kilpailukykyinen nykyisten markkinoiden standardeja.

Tuotanto kurssi logiikan Pro X viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Logic Pro X on yksi DAW (Digital Audio Workstation) ylistetyn musiikin tuottajille. Tällä kurssilla tuotannossa Logic Pro X ei vain oppia ohjelman hallinnointiin, voit myös oppia luoda omia teemoja tuotantotekniikoita ja ohjelmointi käsi meidän asiantuntija ohjaaja.

Ableton kehittyneet tuotannon kurssi

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Kehittynyt kurssi ABLETON LIVE Tuotanto ja Push 2 on täydellinen lisä alkuperäisen kurssin.

Ableton kurssi ja paina

DJ Productor
Kampus Full-time 1 kuukausi Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Valmistuksen aikana Ableton Liven ja Push on luotu hyväksytty ohjaaja Ableton, tämä kurssi löytää luovia ja teknisiä musiikin tuotantovälineet riippumatta tai -tyyliä.

Musiikinhallinnan lyhytkurssi

European School of Economics
Kampus Full-time Part-time 3 kuukautta Syyskuu 2019 Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid Yhdistynyt kuningaskunta London + 7 lisää

ESE: n musiikkihallinnon ammatillinen ohjelma suunniteltiin keinoksi tarjota opiskelijoille todellinen työskentelyrakenne, joka ohjaa heitä tässä sisäisesti muodottomassa ja nopeasti kehittyvässä kentässä.

Tallennus ja sekoittaminen

Microfusa
Kampus Online Full-time Part-time 6 kuukautta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona Madrid Spain Online + 4 lisää

Tämä johdannossa oleva Sound engineering -kurssi koostuu äänitekniikan diplomin kahdesta ensimmäisestä tasosta, ja siinä keskitytään tallennukseen ja sekoittamiseen

Tuotanto ja DJ

Microfusa
Kampus Part-time 9 kuukautta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona Madrid + 1 lisää

Opi tulemaan ammattimaiseksi DJ: ksi tuotannon ja DJ: n kanssa, ammatillinen sertifiointi, kurssi. Kurssi on täynnä kaikkea teoriaa ja käytännön tietämystä, joita tarvitset työelämässä. DJ-kopiolaitteistosta ja musiikkirakenteesta sekä avaimesta; antaa sinulle parhaat vaihtoehdot makegreat-sounding ja taiteellinen sekoituksia.

Elektroninen musiikkituotanto

Microfusa
Kampus Online Full-time Part-time 6 - 9 kuukautta Lokakuu 2019 Espanja Barcelona Madrid Spain Online + 4 lisää

Tämä musiikkituotantokurssi keskittyy elektroniseen musiikkiin ja antaa sinulle taitoja ja tietoa, joita tarvitaan luovan musiikin tuotannon välineiden hallintaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä johtavien ääniohjelmistojen kuten Ableton Live, Logic Audio ja Reason kanssa.

Esitysten suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut asiantuntija - paikan päällä ja verkossa

ESODE Business School
Kampus Online Part-time 7 - 12 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Madrid Spain Online + 2 lisää

Hankkii tarvittavat taidot audiovisuaalisen tuotannon eri toiminnoissa ja vastuualueissa, osallistuu kaikenlaisten live-esityksen luomiseen, tuottamiseen, hallinnointiin ja markkinointiin.